nyår

hallå trötisar! idag är man ju ganska så trött kan jag lova! gick o la mig vid fem imorse, somna vid halv sex typ. vakna vid tolv yäääy! jaja nu ska man ju börja peppa för ikväll, har ingen anning än om vad som händer. men puss!
- emmaastrandén

peppa för en ny o galen dag i vemdalen

fubublan vilken natt asså! det började med lungt igårkväll lite halv tråkigt, men sen då det kom en massa folk blev man as pepp o hade skit roligt! sen blev det bråk o blablabla. va ju bara 40 pers här igår... nu sitter jag o väntar på att duschen ska bli ledig så jag få duscha.. haha jaja hejdå!
- emmaastrandén

poss

nuså skriver jag nog för sista gången ikväll. har precis fixat mig ååh så. jaja nu har jag inge mer o skriva , så hejdå!
haha snygg va ?
- emmaastrandén

mot vemdalen

helluu!
sitter i bilen med datorn i knää o ska snart slå igång en film. är nämligen på väg till vemdalen nu! hua!haha jaja blir där till måndag tror jag. bilen är fulloackad! kommer ju som sagt kunna blogga där, eftersom jag har med mig datorn,  men vet ju inte hur mycket det blir, jaja hejhej !
- emmaastrandén

önskelista.

eftersom det är endast 22 dagar kvar tills jag fyller år så har jag redan bestämmt vad jag ska önska mig.
utöver detta så ska jag visa er två par sjukt snygga concerse som inte skulle sitta helt fel med om man hade.
sjukt snyggaaaaaaaaaa!!!!!
- emmaastrandén

helluuuuuu

hejsan.
har inget att skriva till er, man jaja. sitter i sängen nu. väntar på att mamma ska komma hem. ska kankse vara med fanny idag! om det blir så kommer hon kanske hit, och då tänkte jag även ringa efter emelie så tänkte jag bjuda på en lite filmkväll eller nått o bara mysa med fanny som äntligen har kommit hem!
nu funderar jag starkt på att hoppa i duchen eller nått!
skriver sen! puss
- emmaastrandén

kan inte hjälpa att du är en idiot, och jag är bättre än dig. sorry... poss!

bra rubrik va ? kom inte på nått bättre... ehehe poss på er!
äntlige! nu kan jag blogga igen, har inte kommit in på bloggen på hela dagen asså! jaja nu kan jag skriva lite iallafall! va ju som sagt på birsta idag! fick med mig en rosa tröja hem, men fyfan vad less man blir, less efter typ tio minuter och ja då är det illa! iallafall så ligger jag i min säng nu o myser! på facebook planerar jag nyår med emelie och det kommer blir kung asså! jaja nu orka jag inte skriva mer puss!
love you ma deaaaaa!
- emmaastrandén

mot birsta!

nu kan jag och har tid för att skriva! igår va vi utan el från fyra på morgonen till sju på kvällem plus att vid åtta kom emelie så kunde inte skriva på hela dan, men va iallafall till birsta igår, o fyfan va hemskt de va! hua! nu sitter jag redo för ett till pass på birsta! det kommer vara snuskigt mycket folk känns de som. fick iallafall med mig smink o en tröja hem igår! och vi får se vad som följer med hem idag! idag kom även världens bästa hem! fanny ! yey! har redan bokat henne imorgon! woopwoop! jaja nu ska jag gå o leta ett par strumpor, haha puss!
hahahhaha snyggt va ? ohja!
- emmaastrandén

fittblost!

asså åhhh! vaknade för en kvart sen av blåsten! asså satna vad det blåser! är svin rädd! och om det så att det blåser så mycket att man blir väckt av det och inte kan somna om pga rädsla då är det illa! så fick ta fram datorn en stund, så nu sitter jag mot väggen med datorn i knää, sen då jag ska lägga mig oo försöka sova, så ska jag inte sova med huvudet precis brevid fönstret! ska vända på mig! ja ni kan få bilder lite senare idag! asså åhhh! ibland blåser det så hårt att mitt hus skakar! mammmmaaaaaa va ja är rädd asså!
typ så där ser jag ut nu! rädd som satan!
- emmaastrandén

en värld full av liv.

dagen börja gå mot sitt slut och jag ligger i sängen. just nu förbereder jag mig för det allra värsta! ska nämligen på birsta imorgon bland alla anda galna idioter som kommer vara där. kommer vara sjukt less imorgon och ni kommer nog få en heeeeeeel del klagomål, men jaja. haha.
iallafall så ligger jag som sagt i min säng o myser med en filt med musik i öronen.

haha jaja nu ska jag kolla vidare! skriver sen kanske! om jag har nått att skriva om !

- emmaastrandén

2011-12-25

och nu va ju självaste julafton över också! herre gud man leger ner en hel del för att fira en dag, visst nu är det ju allt annat också men endå! julafton var helt ok! fick inte så mycket men jaja. idag ska jag nog bara ta det lungt! ta en dusch o duscha av mig all ilska jag har haft nu på morgonen. men först ska ni få bilder sen igår.



systers tatuering! as snygg va ?















och nu kommer bilder på julklappar.


*fick en dator, äntligen , slipper bråka med pappa om vem som ska ha datorn osv..

*internet

* kläning. ( till nyår i gussssseeee)

* parfymer

* och till sist, pengar

ja detta fick jag i julklapp

- emmaastrandén


2011-12-24 / 09.33 / julafton! / godjul! / christinas dag / grattis!<3

godjul min vänner! ligger i sängen nu och ska snart bädda sängen haha. sen ska jag fixa mig lite för vi ska åka till stan o handla lite som vi glömde igår! haha ovanligt! jaja får sen hur det blir om jag bloggar mer eller om jag skiter i de. de märker ni ju! nu ska jag gå! puss och godjul!



måste även säga grattis till världens bästa storasyster som fyller år idag! puss love i you!

- emmaastrandén

foton

gör ett sista inlägg för ikväll gissar jag nog på att det blir! sitter o laddar upp bilder på facebook och ska även visa dom heeeeer! iallafall så har hunnit med o bada och slagit in julklappar! har inge med o skriva till er så visa er några bilder jag fotade i veckan och en bild på vad jag ska ha på mig imorgon!










Bästa sättet för en förälder att kränka en tonåring

1. be dem kliva upp på morgonen.
2. säga åt dem att plocka undan efter sig.
3. fråga hur det går med kärleken.
4. gå fram till dem på stan när de kommer med kompisar.
5. försöka hjälpa en men datorn.
6. fråga om de vet varför man ska ha preventinmedel
7. säga nej till att de åker till Rhodos med kompisarna när de inte end fyllt 16 år.
8. klä sig i likadana kläder som de har.
9. krama dem när någon annan ser.
10. välja kläder åt dem.

Ganska så sant va ?  haha förutom sjuan då! haha asså!

jaja nu ska jag kolla på en film som verkligen inte är min "typ" men jaja vad gör man inte föra pappsen ?

- emmaastrandén


julafton imorgon o stressiga idioter finns det gott om på birsta!

Äntligen har jag kommit hem från all jävla julstress, folk är helt jävla galna! vafan äre som händer? knuffas o ha sig gör dom! och arg som man blir så säger man en jävla massa fula ord i en jävla folksamling! hoppas dom flest hörde. haha fyfan vad less jag är på birsta nu! nästa så att jag är less på julen fast att den knappt har börjat! hua! jaja efter en hel dag slitande så är jag hemma. klev upp halv nio för att vara i stan till kvart i tio för då hade christina en tid så hon skulle få tatuera sig! sen stressa ner till nagelgrejsimojs för då skulle hon vara där kvart över elva!  tog 50 minuter för henne att tatuera sig! men fyfan va snyggt! o fyfan vad aviis jag blir på hon! jag vill också! jaja nu håller lillebror på att hälla upp ett varmt badvatten som jag ska lägga mig i sen. sen ska jag bara ligga i soffan o sängen o kolla på tv hela kvällen!  jaja nu ska jag klippa håret på lillebro! skriver sen kanske om jag orka! kanske visa er några bilder ? :)
puss!

- emmaastrandén

känslan som uppstår!

har precis kommit hem från härnösand, tvingade dit mig själv iallafall, va mysigt men jobbigt med tanke på att jag va sjukt trött. nu är jag iallafall hemma och ska snart hoppa i säng innan jag somnar sittande! kan även meddela er om att det kommer bli veldigt lite bloggning nu! imorgon kommer jag typ inte vara hemma på hela dagen så får se om jag har tid, sen på lördag är det julafton, kommer nog hinna skriva lite på morgonen sen inge mer. jaja.
känslan som uppstår då det är julafton om två dagar och man har inte köpt en enda julklapp! love! <3
jaja nu ska jag gå o lägga mig tror jag, godnatt!puss!

- emmaastrandén


2011-12-22 / 13.55

som ni vet så är det nu bara två dagar kvar till jul! omg! imorgon ska köpa alla julklappar, ehehe kommer blir sjukt stressigt imorgon! först ska jag upp sju så jag kan följa med mamma o hjälpa hon o handla all mat! sen ska vi åka hem med de! sen ska vi hinna ner till stan till kvart i tio för då ska christina tatuera sig, det blev inte idag, blir imorgon, jaja ska iallafall ner då, sen efter att ha varit där så ska man försöka ta sig igenom alla jävla trafik som jag antar kommer vara imorgon! för då måste vi till birsta o inhandla alla julkappar! sen hem o fixa! åhh herregud vilken lång o jobbig dag de kommer vara imorgon!
iallafall så åkte jag ner till stan imorse för jag skulle ju på UM, va klar vid nio och då satte ja mig på en buss till granlo! sen vid kvart i elva så gick till bussen åter igen för då skulle jag in till stan igen för de va menningen att jag skulle hinna boka om tiden , men då va de inte öppet. gick ner o väntade på bussen som gick kvart i tolv. mamma hämtade mig i kovland , åkte in hos moster en stund, o nu sitter jag här o funderar på om jag orkar följa med mamma till härnösand sen eller inte. har inte riktigt bestämmt mig än, jaja vi får väl se hur de slutar! puss!






- emmaastrandén


osvosv

jag har tråkigt osv..


- emmaastrandén

i brist på annat

omg vad jag har tråkigt! tänkte bara informera er om det! hejdå!

myser med kissen

hejsan.

sitter i soffan o myser med kissen, kollar på hannah montan också! as bra! haha. har precis varit en snäll flicka o städat hela nedervåningen medans mamma är i stan, slipper jag göra de då hon kommer hem ;)haha. klockan är redan 14.50, shiit dagen har gått fort, och om tre ynka dagar är det julafton! omg säger jag bara! iallafall så ska jag se vad jag ska hitta på nu, ni får har de så bra puss!

- emmaastrandén

just love!

hejsan.

sitter i soffan och har precis vaknat. idag blev jag hemma. har lite ont i halsen idag, men imorgon ska ja på skolan eftersom det är sista dagen innan jul. ikväll ska jag förmodligen på bergsåkers julshow, nån som vill följa med ? imorgon ska min syster tatuera sig så ska följa med hon, hon lä ju vara ruskigt nervös, haha. just nu sitter jag o kolla på en massa tatueringa jag vill ha.



nån av dom två vill jag verkligen ha!



dom tre sista är också döööö snyggaaaaa! ge mig!
men först av allt vill jag som sagt tatuera in mamma o pappa på varsin axel!

- emmaastrandénm

Tårarna jag fäller får du att försvinna, fastän det var du som fick dem att rinna

Vad heter du? Emma Strandén
Hur gammal är du? 16
Vem bor du tillsammans med? Mamma, Pappa, Storasyster (ibland ) Lillebror
Har du några husdjur? hundar och katter
Vilken färg är det på ditt hus? Rött
När är du född? 1995 01 19
Vilken klass går du i? EsFo11
När gick du upp imorse? vid tolv
När ska du sova? när jag blir trött ?
Har du duschat idag? aa
Vad har du ätit idag? mat
Vad har du på dig idag? Trosor, tröja, täcke :')

Har du många vänner? känner många, men har inte många ÄKTA vänner
Hur många har du kysst? inte vet ja ?
Vem kramade du senast? kommer inte ihåg, katten antar jag
Vem pratade du med i telefon senast? syster

Favoritfilm? har ingen favoritfilm precis, men tycker om skreckisar
Favoritlåt? har ingen favoritlåt
Favoritmat? typ.. ehh tycker om det mesta
Favoritland? eftersom jag bara varit i cypern så måste jag säga cypern

Senaste personen du tänkte på? fanny
Personen du kysste? jadu
Gången du spydde? typ tre, fyra år sen ?
Pizzan du åt? Visuvio

Vad gör dig glad? äkta vänner, familjen, jul, sommar,snö  
Vad gör dig ledsen? falska människor
Vad vill du helst göra nu? fira jul, ha nyår, fylla år , sen efter dom tre åka bort från piss sverige! 
Vad vill du ha just nu? kläder, pengar, en utlandsresa, tatuering, julafon


- emmaastrandén

att vakna upp med dig brevid mig, det är nått jag vill göra mer än en gång.

hejsan min vänner.
sitter nyvaken i emelies soffa! najs! jaja sov iallafall här inatt, o nej jag bryr mig inte om vad ni tror nu! varför sover hon borta o sen skiter i skolan, o blablabla... iallafall så ORKADE jag inte gå på skolan idag, så nu vet ni de också. jag o emelie satt vid datorn till två inatt, då va det menningen att vi skulle slå på en film som vi hade laddat ner, meeen det gick ju inte, såvi hoppade i sängen iställe. somna ganska ovagat. o vakna nu. känns bra att vakna nu o veta att alla är på skolan o jobbar häken av sig. hahaha jaja. sitter just nu o väntar på att emelie ska komma ner med lite fika åt mig (a) jumiii! idag har jag ingen anning om vad som händer. ta de lungt, ladda för morgondagen ? åh huua det kännde otroligt jobbigt! jaja nu kommer emelie så ska fika nu, skriver sen! puss!
- emmaastrandén

99 things to do before you die

99saker att göra innan jag dör!

1. bårka med en polis
2. tatuera rumpan
3. puss en hund
4. flytta hemifrån
5. starta ett matkrig på donken
6. örstöra nåns liv
7. pierca tunga
8. bli rik
9. åka till LA !!!
10. vara helt crazy inne på stan en kväll/natt

haha kommer tyvärr inte på nått mer just nu!

- emmaastrandén

jag orka då jag vill, jag vill då jag orka.

hejsan.

sitter hemma hos emelie nu, haha här sitter vi med en varsin dator i knä, plus att jag sitter med en katt i famnen :') iallafall så ska jag vara hemma imorgon också från skolan, känns  lite jobbigt att gå på skolan, känns som vi endå inte kommer göra nått, haha lat man är men det är sista veckan så jaja skiter väl man i ? jaja nu ska vi se om vi hittar nån bra film att ladda ner. skriver till er imorgon! puss!

- emmaastrandén

someone said that you were the angel, but you are really the devil.

hejsan.
måste börja med att säga att idag är det precis en månad kvar tills jag fyller år! coolt! haha ja men det är så iallafall de är. idag va jag hemma från skolan. hade endå bara två lektioner! jaja imorgon ska jag iallafall på skolan. idag har jag bara myst med min syster! och elin också då, fast de va ju igår, hon skulle in till stan till elva idag. jaja det blir ju bara tre dagar för mig den här veckan. alltså kan ni fatta att det är jul på lördag? det kan inte jag ,haha :( har heller inte köpt en enda julklapp heller, huua! på torsdag ska jag på UM kvart över åtta, sen skolan efter de. sen klockan tre ska jag följa med christina då tatuera sig, hihi coolt! jag vill också!! har bestämmt mig för vad jag vill göra allra första gången jag gör det! vill skriva mamma och pappa. mamma ska stå på höger axel, pappa ska stå på vänster axel! haha lite svårt o förklara men så vill jag göra iallafall :)
haha hade tråkigt!
- emmaastrandén

för jag ser bara dig och ingen annan betyder lika mycket som du gör. baby i love you.

hejsan.
gör ett litet inlägg nu innan jag ska börja fixa mig, vid halv åtta ska vi som sagt vara vid tågstationen o vänta på att elinpelin ska komma! hihi ska bli roligt att se hon igen. iallafall så har vi inte gjort så mycket idag,kollat på tv o suttit vid datorn, och ätit såklart!;) jaja nu har jag inge mer o informera er om så ni få ha en trevlig söndag och en trevlig fjärde advent ,poss.
juste påminer er även om att världens bästa fanny kommer hem om en vecka typ ! kungkungkung!!!!
- emmaastrandén

för jag älskar min syster.

hejsan.
sitter o väntar på att christina ska bliklar med maten! har legat i sängen enda tills nu typ :o haha, men igår/kväll/nattva riktigt rolig! somna vid typ tolv halv ett (?) sen väckte christina mig typ tre och då satt vi oss i bilen för att skjutsa hemma två stycken till holm somhade varit på krogen, va en trevlig resa med myckset prat! haha sen åkte vi ner till stan igen, inne istan hämtade vi upp två stycken, en som vi skjutsade till nacksta typ, sen åkte vi hem hir till finsta. för den andra bor också här, jaja. halv sex i morse parkerade vi bilen, haha gick upp om somna ganska ovagat.haha vakna vid tolv halv ett, låg i sängen vake till två, för då vakna christina, sen nu halv tre klev vi upp och börade medmat för båda är svin hungrig!
ikväll blir jag också förmodligen kvar i stan. ska följa med christina halv åtta och möta upp elin vid tåget! woopwoop! länge sen man såg henne, ska bli trevligt! :)
världens finaste, bästa syster och elin!
- emmaastrandén

I love you, but I hate you too

hejsan.
fööööörlåt för att jag inte har skrivet idag! men nu har jag tid pch ork,haha. iallafall så vakna jag ganska tidigt imorse av att katten kom o väckte mig -.- så gick ner o la mig på soffan ett tag. vid typ 12 (?) så for jag mamma christina först till birsta för att handla lite, sen till granlo, till farmor, och där bjöds det på gofika:) sen bar det hemåt!
eller aa på hem vägen stannade vi hos moster och blev kvardär ett tag. va ute o lekte med milly i snön också! trevligt! haha . kallt som fan vare så då vi kom hem gick jag dirket upp o la mig under täcke, och fick världens hosta! sen kom mamma upp o sa att vi va tvungen att avslöja en sak för min syster vid martbordet! så jag fick äran o göra de;)
det är så här! min syster fyller 21 på julafton! och av oss ska hon få en liten tatuering! vid örat! jätte fin! så på torsda till veckan klockan tre så skahon göra de! o ja såklart så ska jag vara med och försöka fota lite! hihi!
iallafall så är jag i stan nu. sitter i christinas pappas lägenhet ensam.. haha men christina harskjutsat nårra till stan och är snart här igen. och då ska vi kolla på film o mysa! kanske ladda ner sesong åtta på OTH ? ;) najs!
jaja pusspuss!
- emmaastrandén

jag sa aldrig att jag hatar dig, men jag sa heller aldrig att jag älskar dig.

tänkte bara visa er hur mycket snö vi har hemma på gården, o ja det är en sån där hög man får då man skottar ! tänkte medans ni i stan hal is och slask ;)
- emmaastrandén

mörker bilder

hejsan.
emelie tyckte att jag skulleskriva så får väl göra de. hhaa fast igentligen har jag inget att skriva. världens bästa systr är så snäll o stannar kvar i stan efter att hon har slutata o väntar på mig så jag slipper ta bussen, så ska bli skönt att få åka bild sen. har precis satt upp mörker bilderna så ska vissa er dom snart också.
puss!
- emmaastrandén

till er från mig

hoppas ni lyckas läsa !







älsklingar! jag skulle dö om ni försvann!

låter bilderna tala för sig själv.














love you!

- emmaastrandén

tre ord. jag älskar er.

hejsan.
sitter på skolan nu och har slutat. vifick foto tid! vi ska fota mörker tills imorgon! haahhaa lycka till säger jag till mig själv! haha undra hur detta kommer sluta! jaja resultatet får ni iorgon iallafall! kunpung! asså fattar ni att det är jul nästa vecka ?  det gör verkigen inte jag iallafall! har inte köpt en enda julklapp än ? oups! jaja nu ska jag bjuda på bilder sen lucian iallafall
- emmaastrandén

that's why I love you



- emmaastrandén

lyssna inte på vad dom säger om den du älskar. lyssna på den du älskar och ditt hjärta.

hejsan.

ligger i mammas o pappas säng o värmer mig, mamma har börjat med maten o jag är skit hungrig. åt inget på skolan idag. så är lite smått hungrig. ska läga mig i ett varmt bad efter maten sen ska jag lägga mig tidigt ikväll. är så sjukt trött på kvällarna nu för tiden, fattar verkligen inte varför ? imorgon blir det en lååååång dag! hua va trött jag kommer vara trött imorgon, va händer på fredag ? helgen ? nån som ska göra något roligt ? :)
jaja nu ska ja kolla lite på tv sen ska ja äta, nomnomnom :)




- emmaastrandén

för de är då jag är med dig jag är lycklig.

hejsan.
sitter på skolan nu också ska gå ner o köpa en dricka snart, sen ska jag gå till bussen. har ingen anning om vad jag ska göra ikväll, bara sitta o kolla på tvn. lägga mig tidigt kanske ? ska upp så sjukt tidigt imorgon! gaah! ja orka inte! haha men kommer verkligen inte på nå mer o skriva nu, har suttit nu i 20 minuter o funderat :)
skolans dator och jag gåååååår verkligen inte ihop! dööööö!
- emmaastrandén

för jag vill ha dig i min närhet hela tiden.

hejsan.

blev typ inge inlägg igår, men kom hem vid nio och då va jag helt slut. förstå hade jag ståt ute o kolla på millys lucia i granlo! ute! fatta kallt! dog typ, plus att jag va där en halv timme innan för ja trodde vi skulle vara inne så man kunnde få bra platser, men nejdå, varför vara inne då man kan vara ute ? idioter! jaja fick stå där en timme, tur att lucian bara var en halvtimme!  sen efter det så åkte vi till farmor o åt lite mat, efter de gick jag o emelie till hemköp o köpte godis. sen vid kvart i sex åkte vi till kyrkan i bergsåker, va där en timme innan så man fick bra pltser eftersom jag skulle fota! men de va sjukt drykt o sitta i en kyrka en timme extra, men det gick bra, vid sju tiden körde dom igång, och dom va jätte duktig! vid åtta var dom klart! tack o lov för det, tur att det inte var längre då hade jag somnat! kom hem vid kvart i nio, tog en macka sen gick direkt till sängen! va så sjuk trött! somna typ på en gång, eller aa vid halv tio somna jag. haha.
tyvärr så tog jag inte med mig kamerna idag så kan inte vissa er några bilder fören jag kommer hem!
ska ta tre bussen till kovland sen. skulle igentligen sova hos farmor men så blev de ju visst inte!
måste kliva upp as tidigt imorgon iställe! döö kommer inte orka gå på skolan enda till halv fem :o
jaja kanske stannar kvar istan endå! men har ju inga grejer med mig! oh fuck! få se om jag löser de !

- emmaastrandén

jag + blogg = går ej ihop! f*ck blogg.se

hejsan.
sitter på skolan nu. har kollat på lucia i aulan nu på morgonen. va typ en kvart. hahaha ganska ovärt ;) iallafall så kommer det bli en hel del lucia för min del idag. haha. vi håller på med muggar också nu på foton, så vi har fått gjort en egen förra veckan, också idag har vi målat in namn :) haha men nu orka jag inte skriva mer, kanske skriver sen! puss!
också gick det inte att lägga upp bilder -.-
- emmaastrandén

I love you, I need you, I can not help that it is so. it is just that.

hejsan.

nu så har jag tid o skriva nårra rader. har precis ätit köt o potatisgratäng, muma! nu ska ja se om jag lyckas övertala mamma att vi ska åka ner till moster annars gör jag nog ett varmt bad o lägger mig där med musik o ljus! mys de. har inget mer o skriva till er, o ingen bild har jag heller. haha





- emmaastrandén

vi är en.

hejsan.
sitter på skolan och har precis slutat! hade ingen svenska, och om de va så att vi hade så skulle vi skylla på engelska läraren, för detär hon vi har haft i svenskan tidiare innan hon vi hade först gick på mamma ledigt :) hahah älskar! jaja ska ta en buss till bergsåker om typ en timme! sen ska jag sätta mig på en buss därifrån till kovland o sen från kovland hem! skönt att få komma hem lite tidigt idag!
imorgon blir en stressig dag! först på morgonen ska vi till aulan o kolla på lucia, sen efter det är de engelska, sen foto, sen vid tre slutar jag då måste jag skynda mig till granlo, ska på dagis o kolla på då milly har lucia tåg! :) sen vid sju skulla jag kunna tror att det är då ska jag till kyskan i bergsåker o kolla på lucia igen! då är det emelie o melinda o hela bergsåker som har lucia! så imorgon blir det en hel del foton jag kommer visa er! eller aa kanske inte imorgon beror på när jag kommer hem. om inte annars blir det på torsdag, för på onnsdag ska jga inte hem, ska sova hos farmor o där finns ingen dator! haha. för på torsdagmorgon ska jag till UM o fixa lite saker! så ja nu får ni nöja er med att det blir lite mer bilder!
just nu sitter jag o lyssna på massa barnfilmer låtar! haha länkar har ni längst ner ;)
- emmaastrandén
http://www.youtube.com/watch?v=7n6YKYShYtE
http://www.youtube.com/watch?v=X1RFKHj8rU4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zc3MnoSS5Hw&feature=rellist&playnext=1&list=PLC3FBF03FEEF88D6D
en gaaaaammmmaaaal bild på mig o emelie för typ två år sen!
puss jag älskar dig min ängel!

mot skolan

hejsan.

hinner till och med göra ett lite inlägg nu på morgonen innan jag dra till skolan. idag bjuder skolan på engelska, matte och svenska! hoppas vi inte har nån svenska då slutar vi tidigt! :D jaja skriver sen, har inte bestämmt mig än om jag ska gå o sätta mig på skolan efter skolan, hahah de där lät jätte fult! men jag är först vi gänvägen, sen vid hedbergska, och de är vi gärnvägen jag bruka sitta vid datorn efter skolan ;) hahaha men puss jag orka inte! iallafall har inte bestämmt de än eller om jag ska se om det är nån rolig lite person på stan kanske som man kan träffa ? :)
pussssss!

- emmaastrandén

känner hur musiken dunkar, och mitt hjärta bankar.

hej kväll

dagen har gått snabbt men endå inte. haha aa typ så äre. har gått från sängen till soffan, från soffan till sängen! sjukt seg dag men den har endå gått fort med tanke på att den redan är 17.35 . haaha aa okej ja har ju varit uten stund också, sen har ju milly o moster varit här men endå. haft sjuk tråkigt! vill flytta till stan !!!!!
jaja men nu ska ja se hur det går för mamma med knäcken! jummii!



- emmaastrandén


med dig är jag stark.

bjuder på några bilder som ja va ut o fota nyss.







foto/redigering av mig

- emmaastrandén


för en sekund sen va du i min famn, nu är du lång lång borta, och jar har ingen anning om vart du är.

hejsan.

sitter i soffan nu o kollar på tvn. milly o moster är här. så ska kanske gå o klä på mig o kanske ta med mig milly ut en stund, ska även hinna med att fota lite idag eftersom det är fint väder plus att det är snö ute så kommer nog få till nån bra bild. har hunnit med att städat lite mer nu på morgonen, har julpynttat lite också! men nu har jag inge mer o skriva, skriver sen! puss!

- emmaastrandén

yes, we have snow

hejsan.

har varit lite dålig med att skriva, men jag orka inte skriva då jag är hemma, allt här på datorn tar tre år känns det som, men ska iallafall bjuda på lite bilder sen. gulligt va ?  iallafall så fick vi hur mycket snö som helst igår! KUNGKUNGKUNG! iallafall så åkte jag med mamma till stan imorse o handlade lite mat o så. sen hem. kom hem satt igång med städning på en gång, så nu är det rent o fint på mitt rum, haha men ja de behövdes verkligen! hade kläder överallt! tjockade pizza till middag idag, as gott o nu sitter jag i soffan ner o är social med familjen för en gångs skull, bruka alltid vara så att dom sitter ner o kollar på tvn, då kollar dom oftas på nått jag inte tycker om så då bruka jag gå upp o kolla på tvn, men nu sitter jag nere, en jätte bra julfilm på feman nu, helt klart se värd film! jaja nu ska jag inte skriva mer, ska visa er några bilder sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske tar ett varmt bad ? skulle inte sitta fel de!










- emmaastrandén

drömmer mig bort, och önskar att jag var i din famn

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? - ne
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - mamma
3. Hur lång är du? - 1,70 kanske ?

4. Vad väger du? - ingen anning ?
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - kommer inte ihåg

6. Skriv hela ditt senaste sms - " hahha okej :) "

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - spelar ingen roll, alltid roligt att prata i telefon

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta

9. När såg du senast din mamma? - ser henne nu

10. Icke godkänt i något ämne? - Ja

11. Mvg i något? - vi har inte "IG G VG MVG" vi har  " A B C D E F"  har B i foto ( VG+ eller MVG- ) tolka det som ni vill!
12. När vaknade du idag? - nån gång, kolade inte på klockan

13. Vilken är din favoritplats? - Sängen

14. Vilken plats föredrar du minst? - skolan

15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Någonstans i världen, kan ju drömma att jag är i LA då!

17. Vad sover du i? - Trosor och en tröja

18. Hur många kuddar har du i sängen? 4

 

19. Var har du bott/bor? - Sundsvall

20. Tycker du om kinamat? -  yees

21. Tycker du om kaffe? - NEJ!

22. Vad dricker du helst till frukost? - Mjölk eller  juice

23. Kan du spela poker? - haha nej :(

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - ne, eller jo , eller inte känner men vet

25. Vill du ha barn? - ja nån gång i framtiden

26. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska lite spanska

27. Har du någonsin åkt ambulans? - yees! as roligt! ;D

28. Föredrar du havet eller en bassäng? - båda

29. Vad spenderar du helst pengar på? - kläder, maaaat:D

30. Är du cool? - sten cool!

31. Kan du rulla med tungan? - haha men jaaa!

32. Vem är den roligaste människan du känner?- känner många roliga!

33. Vad har du för ringsignal? - ingen anning, har aldrig ljudet på!


för jag vill ut o hoppa o leka i snön!

hejsan.
sitter hemma hos emelie nu, har precis varit i stan o handlat, vet ni hur mycket snö vi har fått ? det är sjukt mycket! ska se om jag får med mig emelie hem så kan vi gå ut o leka (a) haha men blir som tre då det kommer mycket snö, ska se om jag orka visa er några foton som jag tog igår, men bara kanske ;)
men jag nu ska jag vara social med emelie! puss!
- emmaastrandén

brb...

hejsan.

sitter på historian nu o gör mest ingenting! gick precis åp toan o fixa till linsen, o lämnar facebook, ( inloggad ) gissa vad ? carro gör en facerape det första hon gör ;) haha jaja. snart är det idrott, simmning! kul-.-  efter det är det foto sen slut på dagen! skönt! äntligen helg igen , eller aa snart!  fick även träna gratis igår,  kung! men nu ska jag sluta skriva! skriver sen! puss!

- emmaastrandén

japp! det är träning vi ska på!

hejsan.
sitter hos meliis nu, o vi ska snart dra o träna, funderar på att dra med mig meliis till kiosken först o köpa en godis(a) måste ju ha nått o träna bort lixsom ;) skriver sen, puss!
- emmaastrandén

poss

en fotouppgift jag har hållt på med nu under dom här tre timmarna ;)
nu drar jag till bussen, puss!
- emmaastrandén

du får vara ängeln som vakar över mig.

hejsan.
sitter på skolan nu, som vanligt! hhahaha! ska sitta här till halv fem, eller aa måste ju eftersom de är då vi slutar! sen tar jag fem bussen till meliiis, blir även kvar där över natten , börjar endå halv nio imorgon! jobbigt! men iallafall så hade vi ingen svenska idag! bajsskönt!!!!! ja skriver sen då jag kommer till meliis, har inge o skriva nu! puss!
- emmaasteandén

för en sekund sen var du min.

hejsan.

igår kväll blev det ingen bloggning, men det beror mest på att jag inte hade nån ork i kroppen. idag är jag hemma o vilar ut mig. imorgon blir det skolan, efter skolan åker jag nog till meliiis o är med henne! har legat o kollat igenom min telefon, gamla bilder o videos på mig o fanny! o fy vad de gjorde så att jag saknar henne enu mer! men nu är det bara 20 dagar kvar tills hon åker hem! och det är bara 17 dagar kvar till jul!!! asså shiit! börja känna mig lite stressad, med tanke på att jag inte har köpt en enda julklapp! vet vad jag ska köpa till alla men måste ju hinna med o köpa dom också. o kan ju heller inte skriva vad jag ska köpa eftersom dom läser min blogg :')
iallafall. vad händer till helgen, själv har man som vanligt inga planer! få se om jag tar med mig emelie o gör nått eller meliis om inte emelie kan eller orka eller helt enkelt inte vill :) haha
asså jag vill skriva mer, gaaaah , vad ska jag skriva!?
men ja skriver sen, puss

- emmaastrandén

för jag har dig i min hand

hejsan.
sitter på skolan och är helt slut! har verkligen ingen ork i kroppen alls! orka inte ens redigera typ tre fyra bilder som kanske tar en halvtimme (?) jaja får se om jag orka göra det idag, det är ju som sagt en halvtimme kvar tills vi slutar, sen ska jag sitta här i en timme till så jag kan ta fyra bussen hem! gaaah! vill att det ska gå tidigare bussar! orka verkligen inte! funderar även på att stanna hemma imorgon, är verkligen inge pigg alls! får väl hoppas på att mammi är lite snäll o låter mig stanna hemma o vila! har typ varit sjuk fyra dagar sammanlagt sen vi började (?) inte säker men nått sånt är det! och plus att vi har bara två lektioner imorgon och jag orka inte kliva upp åtta för att ta bussen till skolan till tio för sedan ha två lektioner och sluta 20överett-.- och sedan måsta sitta på skolan till fyra! nejtack! stannar hemma imorgon ja!
jaja nu ska jag försöka bli av med huvudvärken o se om jag får nått gjort!
- emmaastrandén

hejdåå

hejsan.
drar på skolan nu skriver sen, puss!!

jag älskar dig! älskar du mig ?

hejsan.
nyss hem kommen från gym! hahaha de va as roligt! insåg idag hur svag jag är :( mååååste verkligen börja träna! det är otroligt hur svag man kan vara! hahaha jag och meliiis gick mest bara runt o kolla på alla andra, sprang tio minuter, träna styrka typ 30 minuter sammanlagt! hahaha sen resten av tiden gick vi bara runt där o chilla! jaja nu vill meliis kolla facebook o jag ska kasta mig in i duschen! haha puss!
tur man bjuder på sig själv ibland! ;)
- emmaastrandén

har växt ifrån all lek

eftersom det är en timme kvart tills jag ska gå till bussen så tänker jag visa er lite bilder jag har fotat under den här terminen som snart är över! både på fritiden och inom skolan!
onej alla bilder är ej redigerade!
men här har ni några bilder, allt ifrån fotografering hemma på fritiden, till skolan och tokigheter!
- emmaastrandén

tårara är för dårar.

hejsan.
just nu sitter jag på skolan igen, haha. kom typ nyss hit. åkte till birsta förut till mamma, moster, milly, lixette, sen vid ett kom christina, så vid kvart över ett åkte jag till stan igen, orkade inte gå på birsta mer då, hhah, jag hade typ ingen ork till att gå på birsta. hahaha snygg! fick iallafall med mig en svart bh hem som jag ska ha till jul! har visat mamma min julkläning jag vill ha och då fattades de bara en svart bh, så hoppas jag få den nudå :) visade även en kofta som jag är kär i, får väl hoppas att jag får den i julklapp!
kan ju skriva min önskelista!
*dator
*nytt löshår + sy in
*kläder+underkläder
*piercingar
*telefonskall
*pengar
*smink
de är typ det jag vill, det är inget speciellt mer än en dator, fast känns ganska ovärt att önska sig en dator, eftersom vi ska ju kanske få en macdator efter jul av skolan! aa eller iallafall låna till trean antar jag! fast det är ju som sagt bara kanska, men hoppas!! skulle tjock najs!!!! KUNGKUNGKUNGKUNG!
jaja nu ska jag se om jag hittar nått roligt att göra på datorn!
den kläningen vill jag på jul! as fin men endå ganska neutral, kan användas till annat också, som till nyår! ;)
- emmaastrandén

dööööö

hejsan.
fick precis reda på att vi varken ha engelska eller svenska så börjar kvart över tolv och sluar 20över ett!!! gaaah!
drar till birsta nu en stund hejsvejs!  är med melinda ikväll, följer med henne o träna, hahaha skriver sen! puss!
- emmaastrandén

du måste kämpa för platsen du vill ha, men bara om du verkligen vill ha den.

hejsan.

idag har jag inte gjort ett piss, bara legat o degat typ, haha. men så får det också vara. ska bjuda på lite bilder, slängde på mig mjukiskläder förut o gick ut o fota lite så ska visa er några iallafall









- emmaastrandén

need you, love you, help me!

hejsan

kännde för att skriva av mig lite så jag slog igång datorn, gulligt! nu får ni nått att läsa också. hockeyn va as bra igår, de va riktigt roligt, kanske ska börja gå på hockey fler gånger? jaja få se hur det blir med det. iallafall så fick vi stå i bild kö i flera år känndes det som då vi skulle hem, men ja vi kom hem iallafall, va väl hemma vid halv elva eftersom vi for till nacksta o släppte av emelie också. gick väl o la mig vid tolv, sjukt trött, somna vid halv ett.
idag har jag ingen anning om vad som händer, kommer en som ska kolla på valpen iallafall, sen ska jag se om jag får mamma o göra lite knäck, blev otroligt sugen på det, plus att det är andra advent, det vill säga, två veckor kvar till jul ? va hände med tiden, den bara rann iväg! haha.
igår fick jag ett samtal av +66844531368 , kan ni gissa vem det var av ?  jo av fanny! as lycklig!! hon är ju i thalinad, haha hon lyckas även med allt, hon blev bitten av en orm för fem dagar sen, så hon har hunnit med att ligga på sjukhuset där nere i fyra dagar också! hon fick skrivas ut därifrån igår! hoppas allt är bra med hon! hon blev tydligen bitten i benet.  så vet inte om hon kan gå så här jätte bra ni vet. plus att hon har typ tre veckor kvar där nere, och hon vill redan hem! hahah hon är bara för gullig hon! men för mig gör det inget om hon kommer hem nu på stört! saknar henne otroligt mycket! okej, förut sågs vi kanske inte på en vecka, men vi kunnde iallafall smsa o så varje dag, de kan vi inte nu, därför blandannat jag saknar henne! huuua! iallafall så åker hon hem den 27/12 så hon är väl typ hemma i svergie/stockholm/kovland den28/12! huua va jag ska mysa med hon då!
iallafall så ligger jag och glor på awkward just nu, så ska fortsätta med det, bilder o sånt får ni sen! puss



- emmaastrandén


...

När en tjej...

Är tyst, rullar det miljoner tankar i hennes huvud.

Bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt.

Tittar på dig med ögonen fulla med frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

Svarar jag mår bra efter några sekunder, mår hon inte alls bra.

Tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.

Lägger ditt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt.

Försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet.

Smsar dig ofta, vill hon att du åtminstone svarar på ett.

Säger jag älskar dig, menar hon det.

Säger att hon inte kan leva längre utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.

Säger att hon saknar dig, då kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.


love will find a way.

hejsan.

var som sagt hos madde igår, va jätte mysigt! tog kvart i tio bussen hem, det va as skönt att få komma hem till en varm o skön säng, UnderbarT!  nu håller man på med maten för mamma måste sova, pappa håller på  ute, o erik kan inte! haha så jag va snäll o gjorde de idag, ikväll väntas hockey med pappa emelie o micke, så det blir en far och dotter kväll, haha. blir nog mysigt! haha första gången jag gå på en hockey match också, hockey är lixsom inte min grej, hahaha jaja det blir nog bra. ska försöka få nån bra bild med telefonen för jag orka inte ta med mig kameran, hehe



- emmaastrandén

grattis madde!

hejsan.
har inget att skriva och massor att visa er, men eftersom det inte gå att lägga upp bilder så får det bli om det bli!
juste! madde i min klass fyller år idag, vi ska fira henne efter skolan, ska bli mys! sen vet jag inte vart jag ska ta vägen, jaja det löser sig nog. PUSS
Grattis madde! ha en bra dag!!
- emmaastrandén

dagens...

Dagens humör: glad
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: boll
Dagens smink: foundation, mascara, ögonbrynspenna, puder
Dagens klädsel: jenas, tröja, jacka, halsduk, vantar (underkläder)
Dagens planer:utvecklingsamtal, hem, äta, sova
Dagens materiella vill ha: kläder
Dagens fundering: om jag ska springa ner på stan en snabbis innan utvecklingsamtal
Dagens beroende: inget! SKÖNT!
Dagens tråkigaste: matte , svenska lektionerna
Dagens längtan:att få äta mat sen
Dagens superlängtan: att flytta hemifrån, ta hål i tungan, tatuera mig

- emmaastrandén

dör typ.

hejsan.
kan fortfarande inte lgga upp bilder, och har inget att skriva, får damp!!! hejdå!!!!!!!!!
- emmaastrandén

gaaaaaaaaaah!

hejsan.
får damp!!!!!! kan inte lappa upp biler?!?!?! vad är det för fel!! GAAAAAAAAAAH FML!
sitter på skolan o ska göra klart en uppgift som ska va klar tills imorgon. passar på nu på morgonen innan jag börjar. skriver sen! puss!
- emmaastrandén

RSS 2.0