mot stockholm

heej igen! saknat mig ?
haha ne men nu är det så att vi är på väg till sockholm,har åkt bil i snart två timmar ungefär. har varit vaken sen fyra imorse, hua. datorn och kameran är med så ska hur mycket bloggning det blir, men ni ska få se bilder senare ikväll  osv. har inte gjort speciellt mycket sen sist. åkt båt och vattenskoter. svin kul! ne men jag skriver till er mer sen eller ikväll. hare bra 
pussis

.

några bilder som jag inte kunnat visa er

kanske blir en kortis paus på bloggen.

min blogg är ganska tråkigt, kan inte visa bilder pga av mitt otroligt sega internet och för att blogg.se har blive hel knas. gör inte så mycket på dagarna, tar dagen som den kommer och och är där vinden för mig. haha nu fick ja till de, ne men orka. ska kanske ta en bloggpaous tills jag åker till sthlm och får bättre motagning. datorn följer med till sthlm så kommer blogga då. men känner jag mig rätt så kommer jag nog slänga in nårra inlägg innan vi kommer iväg. jaja de se vi ju. har ju bilder o visa men inte fan går de. aaa de suger. men följ på instagram så får ni se de mesta bilder ja tänkt visa er. jaja men hare bra så hörs vi när vi hörs. haha 
men jaja kika in nån gång  då och då, kan lika gärna blogga, vem vet, annars blir det till veckan så det är inte allt för länge ;)
pussis

det blir bara värre och värre för varje jävla dag. det är sjukt.

döööö! skrev precis världens längsta inlägg, men jaja få väl göra om det bara för eran skull. har inte gjort speciellt mycket idag så tänker inte skriva mer om de, tänker därimot skriva om mina tankar omkring facebook. facebook dom bara blir värre och värre för varje dag som går, det är helt sjukt! allt som skapas varje dag på denna sida. allt man ska gilla. man ska gilla för att rädda liv på männsikor o djur. man ska gilla om man älskar sin mamma och pappa, men de är väl förihelvet självklart att jag älskar min mamma och pappa endå?! eller ? ehh jaa! alla onödiga töntiga idiotiska grupper som skappas varje dag som man ska gilla eller gå med i. alla satans spelförfrågningar som håller på ta livet av mig! två saker som stör mig mest nu är "the typical engla# gruppern som någon hjärtlös jävel har skappat, en idiot som ska ha ett skott i pannan. fattar inte hur fan man kan sitta bakom dataskärmen och driva om en liten oskyldig flickas död! det är fan sjukt. helt jävla stört är de!
sen dom som köpt Justin Bieber biljett o sedan eldar upp den. ja man kan säga såhär, ni gör bara er själva fattigare o skada bara er själva. med tanken på att pengarna för biljetten hamna ju trots allt hos Justin, tänk så lång ? nä för då skulle ni nog inte köpt den om ni hatade han så mycket. folk är så sjukt jävla avendsjuk på pojken så det är skrämmande. han har allt som dom verkligen kan få eller ha! han har sångrösten, inte dom, han har pengar, inte dom, han haruppträtt med andra artister som Chris Brown, inte dom. osvosvosv. Är inget "Justinfan" precis men hatar han verkligen inte och tycker verkligen att han är bra. hanns parfym lycktar gudomligt! hanns låtar är bra och jag skulle verkligen inte tacka nej till chansen att få se han live! han är snygg åh!
 
jaja facebook, blir bara värre och värre för varje dag som sagt!
tack o hej! var tvungen att lätta på hjärtat nån starns i min ensamhet.

Most guys want to be a girls first. Smart guys want to be her last. Lucky guys get to be both.

hallojsan, sitter hemma i holm och här ska jag befinna mig den kommande veckan, plus helg plus några till veckan därpå! ska vara hemma i holm o bara ta det lung tills vi åker till sthlm. skönt!  i helgen har jag umgås med min fina underbara linnea! har haft svin roligt! som alltid! vill ni veta vad jag gör just precis nu?! äter spaghetti och de är förbannat gott kan ja säga er, haha nä men skämt o sido.
idag kom min käraste kusin hem från USA! as nice! blev bjuden på grillat o smultrontårta, muma!
ne men nått mer jag har att säga, nä tror inte de
 
ALLTSÅÅÅ får nå fel!! kan inte lägga upp bilder då ja är hemma i holm men i stan går det, daaaamp!
aja pussis

Life. Never was easy. "Grow up, accept it."

inte bloggat på ett tag, men orka inte. varit en hel del med linnea, så gott som nästan varje dag sen gatufesten. hihi. va med henne igår o idag, o imorgon ska ja också va med hon, får se vad vi hittar på för bus, kanske kikar en stund på crusingen som är, jaja men vi få se helt enkelt. det känns även som att sommarlovet är typ över fast att de är halva kvar, har fått en riktig rethosta också, sen gatufesten som jag saknar as mycket, tänk för en veckan sen vid den här tiden låg jag absolut inte hemma o blogga i holm?!? näru va på gatufesten o dansa o hade de svin jävla roligt! jaja vad ska ja mer säga, inte nu till veckan utan veckan där på alltså den 25 åker jag till sthlm, kanske blir den 26 vet inte riktigt än, men blir där två nätter o tre dagar, hahah.
och ingen bild bjuder ja på heller, hihi sorrrrryyy men pussss
pussis

When a woman tells you about her problems it doesn't mean she's complaining. It means she trusts you.

ligger i min säng hemma i holm och hostar o har mig. det var max en mådad sen jag åt pencelin och nu är jag sjuk igen. hoppas det lägger sig så jag slipper åka till vårdcentralen, vet ju vad som väntar mig då, en remis kommer skickas till sjukan för en tid och jag kommer få ta bort halsmandlarna. och nej ja vill inte, visst de skulle va skönt o få bort dom, men är så otroligt sjukhusrädd, rädd för allt som har med sånt att göra. iallafall så va jag med linnea och ebba igår, myste mest på bara, skrattade och hade de allmänt mys roligt :) 
ja men har inte så mycket att säga, det suger sepemycket att gatufesten, peppar redan för nästa år, kommer bli fucking jävla awesome!! 
ne men ska kika lite vidar sen ner o ta nått o käka på, ha en bra kväll.
får inte in några bilder, så läs o njut bara, pussis

.

bilderna jag tänkte bju på igår kommer nu
men puss

Bjuder på dom ja!

 

Jag vet att min drömprins finns, jag har bara inte hittat han än.

Jag vill ha en pjkvän, en kärlek. En egen. En kille jag kan lita på, ligga sömnlösa nätter brevid han, och bara ligga där. Känna hans andetag, känna hans hjärtslag. Hålla hans hand. Kyssa hans mjuka fina läppar. Vara i hans famn. Veta att han är min, min och ingen annans. Veta att han älskar mig och ingen annan. Få det där gulliga "godnatt älskling" smset, eller det gulliga "godmorgon älskling sovit gott?" smset. Att veta att han skicka det till mig och ingen annan. Att få vakna upp brevid honom och senare somna in med honom. Att få känna känslan att träffa honom efter han varit bortrest och man inte setts på flera dagar. Att bara få se honom, röra honom, höra honom, känna honom.
Ja allt är bara en väntan. Men jag vet, att min drömprins finns där ute, han har bara inte inset att jag är hans prinssesa än. Men snart, snart är han min, min och ingen annan.
Jag ska ge honom lite tid.

Don't hate me because i'm better than you. Hate yourself because you're not good as me. BOOOYAH!

ligger i min säng hemma i holm, otroligt skönt kan ja säga er att få sova själv. i lägenheten delar vi säng eftersom den är fruktansärt liten. så ska njuta o sova skönt inatt. idag har jag inte gjort ett skit, varit sämst väder så har hållt mig inne. och de ska tydligen vara sånt här vädet hela veckan. hade jäkla tur med vädret under gatufesten! kung dä! iallafall så har jag inget intresant att säga er, åker till sthlm den 25 alltså om två veckor. ska bila ner o datorn ska fanimig med så ja har nått att göra under resan. hatar att åka bil/buss längre streckor. åker heldre tåg så man kan resa på sig och har lite mer utryme för mina långa ben, buhu :( jaja men visa er lite somriga bilder, eller aa på blommer men jaja. 
okej de blir inga bilder alls. datorn är bajs seg, jaja men ha de bra. pusssss
 

My dream is to wake up next to two guys. One will say "Good morning sweetheart" and the other will say "Good morning mom".

och nu är gatufesten 2012 över, redan börjat peppa för 2013! har haft så sjukt jävla roligt! åkt karusell, trott att den ska gå sönder o åka iväg så att jag skulle dö! men den höll o ja lever. dansat sett en jävla massa bra artister,  sett svenska björnstamen, norlie & kkv , sean paul sen hade jag tänkt se mer men orkade inte de. men dom jag såg va fucking jävla awesome! ätit mat, förlorat rösten typ. solat och bara haft de hur kul som helst! nu taggar jag stockholm om två veckor med la familia! sen äre typ inge mer som händer detta sommarlov! 
pussis

men tjena

slitna som ett as, gör mig redo för enu en kväll på gatufesten med världens bästa människor!
snygga osv.
 

godmorgon

haha ojoj nu har det brunne, jag bloggar idag också, ganska duktig va ? men iallafall så har jag sove mindre bra inatt. somna vid halv ett senast. vaknade 02.20 av att christina och martina kom hem o hämtade hennes cidrar osv för då skulle dom på efterfest. sen ringde vid 05 o bad mig hoppa ner på soffan o lägga sig för då hade hon med dig två killkompisar som skulle sova här. dom låg o prata skratt till typ sex, så vid kkvart över sex somnade jag om igen, för då dom väl somnade så snarkade dom på som satan. också vaknade jag för cirka en timme sen för dom snarkade pratade i telefon osv o nu kan ja inte somna om. funderar på att göra makaroner sen ut på en promenad i brist på annat ;)
ska lägga in lite bilder på datorn senare då ja kommer in kanske. så kanske men bara kanske skriver sen :)
pussis

don't know where i'm goning but i'm on my way.

haha ja jag vet att det står ganska så stilla med bloggande, men då jag väl sitter vid datorn så kollar jag bara facebook en snabbis sen några bloggar. har inte tid o blogga helt enkelt. tar till vara på varenda dag av sommarlovet! har jobbat en dag, jobbat först 45 minuter genom att rensa lite ogräs, sen la ja o emelie oss o sov två timmar i solen på gärset medans vi väntade på jord. då den kom vid tolv vare bara att bära en jävla massa jordsäckar sen ut med skiten över en hel gräsmatta o kratta ut, sen på med gräsfrön sen vatten på de. tog ungefär två timmar. slutade vid två. Och gissa vad, jobbat en dag = tre dagars på gatufesten för den delen börjar idag ( dock bara öl tält osv ) sen lite cash på de! de går bra nu!
sen har jag umgåts med finaste vännerna! myst, skrattat, lekt, sena nätter, dejter på donken, osvosv.. 
nu sitter jag o väntar på mamma som ska komma hem från morfar o sedan åka till stan, ska se om jag kan få mammi o köpa en liten kamera som jag kan bära med mig överallt, slipper jag bära på systemen!
iallafall så väntar en veckas med massa roligheter så förvänta er ingen bloggning. men ska kika vidare nu sen åka till stan.
kan heller inte bjuda på bilder eftersom jag sitter på pappas jobbdator hemma i holm, och min är i lägenheten i stan :)
men hare bra bäbuuuus
pussis

RSS 2.0