lördag

Fundera på att ta bort lösenord och inloggning till bloggen men vill inte eftersom jag vet vilka som går in och kollar, vilket dom inte ska. Sen mer då? Har inget att blogga om, orka inte skriva om vad jag gör på dagarna heller, men just nu sitter jag och gör mest ingenting, ska snart börja fixa mig för att sedan vara med Fanny och Vanezza en stund, mysigt. Ikväll ska jag ut och sen är det älskade söndag igen dock ska jag nog på innebandy med Evelina imorogn. Ja det var typ det jag hade att säga.
Hörs hej
 

godnatt

DU som kommentarde som anonym, har tagit reda på vem du är. Har bevis matrerial så lycka till med att neka de. HAHA du är så jävla körd.
Godnatt imorgon sätter jag lås på bloggen så hon/dom inte kan gå in och kolla mer. Måste tydligen ha ett intressant liv eftersom dom lägger ner tid på att kolla mig blogg och följa mig, ganska gulligt endå :')

lösenord

För övrigt, detta är sista inlägget ni ser iallihopa. Skriv en kommenatar eller skriv till mig på facebook om ni vill ha lösenord. För nu blir den låst. Vet att folk jag INTE TÅL går in och kollar, dom ska bara inte det så aa. 

svar.

HAHAHA. För det första säg det till mig i mitt ansiktet, inte bakom dataskärmen som en anonym tönt!
Herregud, gå lägg dig. Bara pinsam
 
 
Sen så har jag min anning vem "anonym" är så aa, kanske blir lås på bloggen så olämpliga inte kan gå in och läsa. Menar alla idioter förtjänar inte att läsa min blogg. 
 

Onsdag

Dagen började i sin vanliga ordning, kliver upp dödt trött äter fixar mig och går till skolan, lektioner och jag går hem. Doch blev dagen lite annorlunda, går hem arg irritrad på folk. Uscha på vissa människor. En smäll är vad dom förtjänar. Kom hem satt mig ner vid datorn en stund tog det lungt osv, sen började jag städa. Känns som jag städar hela tiden men jaja, damsugade, torkade, torkade golv och nu är klar. Har tvätt stugan om en timme och då ska jag tvätt sängkläderna så jag har rena att bädda ner mig i ikväll, kan vara det bästa som finns. Tänt ljus så det ska lukta extra gott här också, måste åka med mamma o handla mer ljus, eldar ljus hela tiden såååå mysikgt. Iallafall vaknde imorse och trodde de va helg haha åhh också va de bara onsdag.. jaja imorgon torsdag sen är det ju trots allt helg. Och på fredag ska jag fotografera så då får ni lite bilder också. super!
HAr skrivit upp hur det kommer nu bli fram till studenten, nedräkningar! Så snuskigt peppad!
 

tisdag

Ett tag sen, vet men har inget att skriva. Kan säga att jag har haft världens bästa helg på riktigt riktigt länge. Varit med mina bästa och haft det helt underbart. Ja sen hade jag inte så mycket mer o skriva än så här. Så ha det så bra tills jag anstänger mig att skriva nästa gång.
 
 

RSS 2.0