.


It's funny how the people that hurt you the most. Are the ones that swore they never would.

vet att det står ganska stilla här på bloggen men det är sommarlov och jag ta till vara på enda sekund, för innan man vet ordet av det så är det dan innan skolan igen.. iallafall har jag myst med vänner. ätit mycket men de skiter man väl i. haha har inte så mycket att säga, orka inte berätta om dagarna. kan visa lite bilder.
pussis

.


midsommar

ligger i sängen hemma i holm enu en natt, men det skadar inte. dock blev det ingen hamnen idag/kväll. åkte med mamma till hennes kusin mitt på dan och kom hem därifrån för cirka en halvtimme sen. ätit gott och bränt mig gott också! kan ju säga att jag går med bhband iallafall 24/7 lagomt snyggt, tur man kan dölja så ska inte klaga.
ska ner till stan tidigt imorgonbitti så vet ej om det blir nån bloggning imorgon, men vafan de är midsommar så förväntar er inget. inga bilder har jag heller.
men ska sova nuja.
pussis

Ibland är du idioten ingen vill ha, sen kommer det gulliga fram och alla vill ha dig..

hahahhaha dog precis då jag skulle kolla statestiken här på bloggen, och fick se nått helt annat..hahahha ni ska få se en bild. doog verkligen. ligger iallafall i min säng hemma i holm, sköönt. laddar för imorgon eftersom det är midsommar. och enligt planerna så ska vi vara vid hamnen med kuddspel och kanske bollspel. trevligttrevligt. hoppas vädret bjuder på det också :)
men skirver imorgon, 
haha doog!!
pussis

Är det lungt om jag kallar dig baby?

Alltsååååååååå jag kommer lägga mig i graven och gråta snart! fått de nya på blogg.se och det suger apa!!! hatar nya ! fattar ingenting och kommer inte kunna byta header osv... döööööö
bjuder på bilder sen igår. 
pussis

funderingar och tankar

ligger i sängen nu med emeie brevid mig. ligger och funderar. har skypat med lizzan som är på andra sidan jorde, och det är egentligen ganska svårt att fatta att jag kan se och höra hon då verkligen befinner sig på andra sidan jorden, de är helt sjukt asså. sen funderar ja på massa annat. typ tänk om alla i världen bara hade kunnat fått lärt sig ett jävla språk, och ingen behövde pengar, allt va gratis man behövde inte jobba. ja livet skulle ju vara ganska enkelt och underbart då. men tyvärr var det nån nötskalle som kom på alla miljarde språk som finns, att pengar behövdes, att man va tvungen att jobba. så länge man har mat och vatten och hus och kläder så klarar man sig. dom som gillar göra mat, ja låt dom göra maten, som gillar göra kläder låt dom göra det. osvosv. allting behövs en sedel till eller ett mynt som i egentligen inte behöver betydda ett skit. men idag är pengar det bästa man kan få. en lapp och en mynt kan göra så vi överlever. alltså själv tycker jag att det är knas om man verkligen tänker på det.
ja men godnatt

godmorgon

hejsaaan. sitter i soffan nu och ska snart hoppa in i duschen. har precis kommit för ja va tvungen o springa ner på hemköp o köpa balsam det första jag gjorde då jag vaknade. så nu är det gjort. ska göra mig fräsch tills emelie kommer sen får jag se vad vi hittar på. kanske drar ner till hamnen och myser, solen kikar ju fram då och då, synd att det blåser bara. har även kameran med mig till stan nu så det kommer förmodligen blir lite mer bilder att visa er. roligt. aa fast nä, jobbigt o lägga upp bildeer ju hhaa
emelie skrev nu att hon va på väg ner så nu ska ja hoppa in i duchen!
ha en fin dag så kanske men bara kanske så uppdaterar jag mer senare.
pussis

haters only hate the people they can't have or the people they can't be.

sitter i soffan och har precis fått i mig en glass som jag nyss va o köpte på OKQ8. syster vaknade efter att ha sove i två timmar ungefär, så nu blev hon glass sugen och eftersom jag endå va uppe och inte va trött så gick jag iväg, snäll som man är ;) nu är klockan endas 23.00 och jag har lika tråkigt som jag hade innan nu igen. va hem till holm en sväng förut o fick mat av mammsen, slapp vi göra. lata ? aa lite kanske bättre o åka från stan till holm för att få lite mat sen ner till stan igen! haha . ne men nu har jag inge mer o säga. skriver imorgon
min käraste storasyster tycker att jag ska prova på nått sånt här, vad tycker ni? tror ni jag skulle passa i det?
dock blir det ju bara löshåret som färgas då :) kanske ska in o boka en tid hos frissan som jag inte minsa jag var hos sist, flera år sen!
ne men pussis!

för det är det här vi kallar verklighet!

alltså det händer ingenting på dagarna längre, eller jo jag typ sover. det är på helgerna och kvällarna det händer och jag orka inte ta upp vad vi gör för jag gör precis allt och är precis överallt också! denna vecka och helg som kommer kommer jag befinna mig i stan, i lägenheten, på stan, på gatorna o ja överallt! kanske i hamnen med ett gäng härligt folk! låter som en fin midsommar för mig. sitta i hamnen med härligt folk, härligt musik o bara sitta o mysa!
och sen är det snart gatufesten som kommer bli helt jävla galen , åhh gud vad jag längtar söndeeerrr!
ja men  nu ska jag se om jag orka plocka undan lite sen invänta syster som bara har två timmar kvar av sin arbetsdag!
kan även säga att jag var ute och åkte båt med madde syster o några till, riktigt mysigt! inte ett dugg kallt var det heller! supermys!
pussis

bläää godnatt

ligger i sängen och har som vanligt inget att skriva till er, ska se om jag kan sätta in lizettes nya header, sen dyka ner under täcke! sköööööönt! men skriver till er imorgon kanskee

pussis

Fuck what people think.

ligger hemma o holm i min fina sköna underbara säng som jag inte legat i på ja jag vet inte hur länge. Är trött som ett djur, men kan berätta lite kort om gårdagen som för det första var helt jävla awesome! började med att vi va nere på stan ja emelie o key, sen chill i lägenheten tills vi började fixade oss o vad klockan va då har jag ingen jävla anning om! men iallafall så kom annis sen o eve kom straxs där efter. sen skypeade emelie lite med lizze innan vi gick ut på stan, för er som vill följa min fina kunsins liv i USA kan kika här - http://lizettejonsson.blogg.se
läs o njut mina vänner läs o njut! iallafall så lekte vi spioner och hade det allmänt jävla kul på stan tills vi vandrade ner på hamnen. satt där o myste på hela natten tills min syster ringde o va på väg ner till stan. sen blev det häng på donken i nån timme osv.ja de va det ska se om jag hittar lite bilder o visa er senare för nu orkar jag inte blogga mer.
pussis.

myser med mina flickor!!

hallllloooj, sitter i soffan och gör mest ingenting, emelie o key ligger uppe på loftet o kikar film! gårdagen va amazing! älskar er min fina flickor! började iallafall med att jag möte upp han vig halv fem på stan, gick runt o bara chillade typ, vid sju halv åtta nån gång kom emelie och evelina till stan, tog en vandring till evelina som tog cirka fem minuter, grannar typ. haha käkade tacos där o myste lite framför fotbollen i typ en kvart. gick till lägenheten så jag fick byta om osv. sen ut på stan. möte upp anna igen. gick till ån o satt oss där o myste! sen en sveng förbi alla krogar men fanns inge folk som vi kände utanför så vi gick till ån o lekte där. haha hade sjukt kul! dog nästa, men bara nästan. nä men sen upp till lägenheten så jag fick ta på mig lite mer kläder. sen ner på stan en sväng. sen upp till lägenheten igen o sova men somnade inte fören vid halv fem imorse. klockan nio imorse ringde nån jävla idiot dolt till mig, hade kunnat slagit han gul och blå! vaknade vid tolv alv ett av att christina ringde. så klev upp fixade till oss lite sen ner på stan o möte key! o nu sitter vi i lägenheten som sagt o gör mest ingenting! ska ner till ån ikväll o mysa! så skriver imorgon eller när det blir av! ha en bra kväll!
ursäkta att jag inte lägger upp bilder, men har ingen kamera med mig så lev med det!
pussis

LOVE!♥♥♥♥

http://www.youtube.com/watch?v=G2RCCDSBEGk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=inziPefDT00&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg
http://www.youtube.com/watch?v=pIOOwhmkoLo
Gammla godingar från förra sommare! Det är fin väder och dom är låtarna påminer mig hur underbar sommaren är! Kan säga såhär 2 0 1 1 va K U N G men 2 0 1 2 kom bli L E G E N D!!
bjuder på några fina sommar minnen från 2011!
LOVE!
♥♥♥♥♥

godmorgon världen!

hej hallå tjena ! hur ee läget! jo själv är det bra, vaknade kanske för en kvart sen, sitter i soffan med en mage som låter precis hela tiden! så ska göra mig lite frukost sen ut på en morgon promenad medans syster sover! ikväll ska vi åka hem till käraste holm, får se om jag kanske åker ner till lägenheten igen ikväll, men de är ju bara kanske som sagt! skriver mer sen för nu måste jag göra frukost!
otroligt vaker men har inga andra bilder att bju på!
justde de är fin jävla väder ute också! äntligen se uhr länge de är fint innan regnet kommer...
pussis

myspys dejt på skype!

som ni ser har jag äntligen kommit på en ny header som ser någolunda bättre ut än den andra, men har fortfarande mina ideer! idag har jag iallafall inte gjort ett piss, tvingade med mig anna till donken för ett tag sen, och nu ska jag senaste timmen krånglat med headern! nu ska jag snart hoppa i säng, har iallafall just nu skype dejt med emelie och ewe! myspys!!
skriver imorgon nån gång!
pussis

morgon promis i fin vädret!

Nej jag vet jag bloggade ingenting igår, meeen det är sommarlov och vissa dagar orka man helt enkelt inte blogga. igår gjorde jag iallafall mest ingenting, sov i christinas lägenhet själv inatt och ska göra det ikväll också. Fundera på att gå ut på en promenad medans syster sover, sen in o göra lite käk bara för att jag är så fantastiskt snäll :) wäho!
pussis

A boyfriend should always send you a goodmorning and goodnight text even if you don't talk all day just to let you know you're on his mind.

hejsan. sitter i soffan och har precis plockat unda o plockat ihop lite skaer, ska ut med tilda nu snart en sista gång. mamma bjuder på middag hemma i holm så slipper jag laga, så då christina sluta ska vi åka upp till holm, vet inte om vi åker ner till stan igen, det återstå o se som sagt. har varit ner på stan en sväng o träffat anna som även fyller år idag, så grattis anna!♥ sen har jag inte gjort så mycket mer, klev upp halv sju o gick ut med tilda sen la jag mig o somna om till halv tolv, skööönt, njuter lite extra med tanke på alla som måste jobba den tiden, hihi. ne men har inte sp mycket mer o skriva till er.
pussis

brist på liv. saker jag stör mig på.

 

1. killar som inte här ner toalett ringen efter sig, jag menar hur svårt kan de vara?

folk som överhuvudtaget inte stänger toalettlocket efter sig, så jävla äckligt!

2. folk som drar tänderna mot gaffeln.

3. folk som måste följa mode, vågar inte ha sin egen still.

4. Reklamen som blir precis då det är något spännande som ska hända..

5. Sura buss chafförer

6. folk som aldrig dra på smile groparna, för i helvete se lite glad ut i alla fall.

7. folk som har ett extremt morgon humör

8. dom som har hundramiljarder vänner på Facebook bara för att.. hoppas ni fattar ironin(a)

9. dom som gör gropar i smöret!

10. när batteriet i telefonen tar slut innan man vet ordet av det.

11. lärare som kommer o kolla en stup i kvarten så att man jobbar, (matte läraren typ)

12. då man lyssnar på musik i hörlurar och folk ska prata med en hela tiden bara för att

13. då man verkligen vill sitta själv på bussen, men då kommer de någon korkad retard o sätter sig bredvid en

14. känslan då en snygg kille kliver på samma buss som man själv sitter på

15. när man är jätte hungrig på skolan och det är äcklig mat, och man har inga pengar..

16. folk som skriver på Facebook att dom stör sig på de ena med de andra. LÅT FOLK SKRIVA/GILLA vad dom vill för fan!!

17. folk som skriver vad det är för väder ut på Facebook, hallå jag har egna fönster o dörrar som jag kan öppna/kolla ut genom, ni behöver inte informera om det.

18. katterna som alltid kommer och ska mysas med mig just då jag sitter vid datorn då jag absolut inte vill ha något med dom att gör, ja då passare för dom o komma…

19. folk som svara med ok, k osv..

20. att Big Brother måste börja tio o inte nio, hallå finns dom som inte orka sitta ända till tio för att se, flytta fram de en timme!!!

21. folk som checkar in att dom är på gymmet på facebook, varje jävla gång, jag bryr mig inte!

22. folk som bara hinner avsluta ett förhållande o skaffar sig ett nytt. läker du såren med nya eller ? bitch!

23. då man ligger i sängen med täcke o de blir för varmt om man har på sig de, o för kallt utan den, jobbiiiiiigt!

24. folk som ljuger o tror att man inte vet sanningen

25. när man inte kan somna om på morgonen

26. killar som alltid måste slåss på fyllan, ni är inte coolare för de boys!

27. killar som inte våga säga vad dom igentligen tycker o tänker. va bara ärlig, även om de kan såra!

28. folk som gör mina ideere, typ tattoo som jag vill typ göra, gör alla nu. en fjäder som jag velat gjort hur länge som helst, men alla gjort de så skiter i de.

29. då man ser en bild u huvudet och verkligen ser hur snyggt o bra de är, sen då man ta fram kameran så blir allt piss o skit.

30. då folk blir sura på en då man inte hör av sig. hör av dig själv idiot

31. folk som lägger sig i mitt liv

32. folk som tror att dom är så jävla populär, också va dom inte de.

33. långa tågresor

34. killar som inte kan beete sig för fem öre, grow up boy!

35. folk som kommentera en massa onödiga kommentarer på facebook, vart fan fick du luft ifrån lixsom ?

36. folk som inte acceptera folk som faktiskt är jätte blyg

37. tjatande killar, visst tjata iblan, men inte helaaa tiden

38. folk som aldrig uppdaterar bloggen

39. att mitt rum blir stökigt dan efter jag städat det.

40. då p-pillerna tar slut o man måste ringa ungdomsmotagningen för nya -.-

41. folk som inte stänger dörren efter sig i klassrum osv.. äre jobbigt o knuffa igen en dörr eller ?

42. tandläkarebesök, pleaaaas don't kill me :'(

43. gubbjäveln som kör fyrabussen, sura jävel de är asså

44. bussarna som aldrig kommer i tid.

45. folk som plingar på bussen bara för att jävlas, o ingen ska av, sluta plinga så vi kommer fram nån gång din jävul!

46. att man alltid är jätte trött på morgonen under skolveckan, men jätte pigg på morgonen under helgen, de ska vara tvärtom!!!

47. tjejer som säger att killar är players fast att de är dom själv som särar på benen för allt o alla.

48. att man alltid måste sitta minst en halvtimme längre o vänta på doktorn ska komma på sjukhus

49. att veckorna går jätte sakta men helgen är över innan man ens börjat den..

50. folk som tar ens text man lagt upp på Facebook o lägger upp den några timmar senare.

 



att en person som du kan få världen att bli så underbar som den är just nu det är helt sjukt! jag älskar dig.

sitter i soffan med en sovandes christina brevid mig, ska snart gå ut med tilda en sista gång sen hoppa ner i sängen. tänkte visa några bilder från telefonen sen är det färdigskrivet för ikväll!
pussis

Student, sommarlov, livet leker, njuter, legend sommar 2 0 1 2. älskar er alla!

hahahah sorry men det har varit student firande av massor! och så klart har jag själv också gått på sommarlov! tack o lov är det äntligen här! iallafall så sov jag i stan från onsdag till torsdag tobbe kom fyra på morgonen pissfull, vi skulle upp tre timmar senare, kollade på guldtrofen o grejs på hedbergska. sen hem o fixa för student firande, somna tidigt som satab torsdagkväll, åkte ner till stan i fredas o kollade på mer studenter! as najs! gick till lägenheten i granlo och va där hela kvällen med nicklas och emelie! hade svin roligt! åkte taxi drive på donken också! SÅ JÄVLA LEGEND! åkte hem vid tio halv hela på lördag morgon för vi skulle hem o fira lizze som tagit studenten, fyllt år, och som även lämnar sverige ett år och befinersig nu i london skulle jag gissa på eftersom dom skulle mellanlanda där! kommer kännas sjukt konstig nu utan henne! men snart är hon hemma igen. sen ska jag även åka med emelie christina och elin o hälsa på om det blir av, över nyår! FETT! iallafall så åkte vi ner igen på lördag kväll med christina, åkte till lägenheten här i stan som jag är i nu, fixade lite sen gick vi ner på crusingen o kikade på alla bilar! möte upp anna inna så hon följde med också! fick även åka med en som anna kände! sen blev det en tur till donken! en chees al a anna! haha legend! ni fattar inte men ni ska bara veta hur jävla legend de är! hahahahaha döööör! kom fram en killa som tydligen hade bråkat inne på donken med en annan också bet han i örat så han kom ut o visade de, fett äckligt! alltså jag skojjar inte! han bet av han örat! inte hela men en bit! bläää!i  sen igår gjorde vi inte så mycket tog det lungt osv! är hundvakt åt tilda eftersom moster är i sthlm just nu, så ska ha hon tills på onsdag! ska lägga upp bilder nu sen ut på en promis!
sådär nu finns det dubbelt så många fler bilder, men orka inte mer nu! nu ska ut på en promis, hörs sen!
pussis

less på single livet..

som ni ser, less på att vara singel, dock är det den bästa tiden nu är att vara singel på, på sommaren. Men vill ha någon att mysa med, någon att krama om, någon att pussas på, någon att hålla hand med, och någon att bara ha, ha för sig själv, sin egna lixsom.
iallafall så åkte jag ner på skolan heeeelt i onödan imorse, eller fick dock gå på birsta men skolan va ingen menning. åkte till birsta typ halv elva o möte upp moster emelie o milly. mamma kom efter typ tio minuter. gick runt o kollade men hittade ingenting. är otroligt less på dessa magtröjor, en liten tröja för hur mycket som helst, inte värt det då man göra en minst lika snygg tröja själv! det så illa så att dom måste göra tjocktröjor till magtröjor alltså detta är helt sjukt! och sen att genomskinliga tröjor gå på typ två hundra, ja mennar lika bra o gå utan då typ? jaja ska inte klaga. inatt kommer min käraste syster hem. imorgon blir det förmodligen en tripp till stan, ska hinna med o sola eftersom det blev inge sånt idag. har otroligt ont i mina ben, o då har jag inte gått så jätte mycket.
känns även bra att solen tittar fram nu på kvällskvisten, kanske får använda min klänning på torsdag o fredag iallafall, började bli orolig att jag inte skulle få de, men de börja se ljust ut nu då de gäller det.
nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem från jobbet så ska ner o mysa med henne.
pussis

Talking about me behind my back? That means my life is obviously more interesting than yours.

sådär nu ligger jag redo i sängen för att vara måtligt utvilad för min sista skoldag som ett års elev i gymnasiet! ska nämligen gör min sista skoldag imorgon! va nära på att vara hemma men bestämmde mig för att gå. blir så långtråkigt att sitta hemma helt ensamen. ska lämna in min pyssling bild sen är det inte så mycket mer, engelska men tror inte vi kommer göra nått. efter skolan imorgon ska jag iallafall gå o sola sen åka till pappa. kanske kikar om jag hittar nått fint på stan, får se hur det bli med det. nu ska jag kolla igenom en snabbis sen sova, dock är jag inte så trött som kommer ligga o vrida o vända på mig innan jag somnar, sak samma imorgon är en bra dag, och på onsdag är det enu en bättre dag!
pussis

boohyaah!


och jag är så jävla cp lycklig över det!


glöm din bekymmer, imorgon kommer nya!

sådär ja, kvällen va nära på att bli förstörd men inte. nu är bigbrother över och vad ska man se nu för tiden då? jaja iallafall så vann hanna, och som ja sagt så brydde jag mig inte om vilken som vann, dock ska ju hanna göra nått väldigt bra o fint för sina penga, betala skulder o göra så hennes bran få de bra. helt rätt!
sen har jag funderingar på ny header, men kommer fan inte på nått! eller jo har mina ideer meeen måste ha sommar o sol då! så får ha den headern tills jag får den bild jag behöver till min nya header som kommer vara jätte sommrig!
nu ska jag hoppa i säng, dock ligger jag redan i den men endå, godnatt
pussis

My life.My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Det märks verkligen att sommaren är på väg, dock inte på vädret. Jag uppdatera mindre o mindre o alla andra uppdaterar heller inte lika mycket. så min ursäkt för dålig uppdatering är att jag ska ta till vara på dagarna det är som finast och varmast. sen varför det varit dålig med uppdatering i helgen beror ju endast på att jag är sjuk, men som äntligen är påväg att bli bättre. iallafall så är jag precis hemkommen från stan, åkte ner o solade med mamma o moster. sköööönt. kom hem proppade i mig medecinen som jag längtar lika mycket efter varje gång o ta för nu är jag less på min hals. så då jag kliver upp på morgen o tar så längtar jag till kvällen så jag får ta igen. hahah börja bli knäpp, men smärtan är fan det värsta ni ska bara veta hur det känns helt obeskrivligt.
iallafall så ska jag hoppa i ett bad nu snart sen smörja in mig o ta på mig mammas morgorock eftersom jag själv inte äger någon, haha. sen äre bb live finalen snart, helt ärligt så spelar det ingen roll som vinner, bryr mig inte så mycket om det. haha ne men ha en bra kväll.
pussis

sometimes tears can express feelings easier than words.

Börja kanske gå mot bättringvägen, vilket kääääns underbart! helt otroligt va skönt det är. förut va jag tvungen att ta alvedon,ibumetin var fjärde timme ungefär. nu idag har jag inte tagit en enda. eller jo en två stycken vid halv tio tio då jag klev upp och tog min medsin och min bedövnigs själj som jag tror inte hjälper så mycket, men tar det endå, efter som jag ska bara gurgla sen spotta ut. iallafall så orkade jag inte lägga in nå bilder igår. va helt slut hela dagen, mamma tror att jag blir tröttare av medecinen därför jag är så slö o hela tiden. men det skiter jag i för nu ska jag fan bli frisk så jag kan få börja mitt sommarlov bra! iallafall så ska jag visa er bilderna på mina köp som jag aldrig gjorde igår.
haha muuuums!♥♥♥♥
pussis

Men nu är han bara en vindpust

förlåt för sämst uppdatering men jag orka inte sitta vid datorn då jag mår som jag mår. min hals är helt jävla uppsväld. men idag har jag äntligen varit och fått pencelin, haha ofyfan de vad det värsta medecin jag nånsin sett, tabletterna är knall blå, och bedövningen som jag ska gurgla är grön, hahaha dooog då jag såg det. jaja men det bara o gapa o svälja så jag blir frisk nån gång. så nu ska ja gå på pencelin i tio dagar. lagomt till sommarn lixsom.. jaja sen hade jag nånting som jag inte kom ihåg va de hete, men hade jag inte kunnat öppna mumen så hade jag måste åkt in på sjukhuset direkt o spräcka hål på halsmandeln som tydligen är fylld med var eller va det är. blev skit rädd. sååå är glad att jag kan öppna munnen iallafall!
iallafall så åkte jag hem vid två från skolan igår för jag hade fruktansvärt ont och vi skulle endp bara redovisa och fika o jag va endå inte klar. så tog bussen till birsta o mötte upp mamma moster milly o lizze, gick där kanske en halv timme, hann plocka på mig en finare tröja. sen blev det coop och hem. färgade mitt hår igår, hoho ;) åkte ner o solade med lizze medans emelie tränade, hyrde film osv. sen hem o kolla bb sen blev det sängen.
klev upp imorse fixade till mig ite åkte till liden, kollade osv sen ner till stan o hämta ut medecinen. sprang även in o köpte mig en bikini som jag kollade ut igår, plus två nagelack. det va allt. bilder får ni senare då jag orka ta dom.
pussis

RSS 2.0