tisdag

hejsan. sitter på skolan nu och alla är typ hemma, huuu. skickade o frågade mamma om jag får gå hem tidigare men hon har inte svart än, igår efter skolan så satt jag kvar tills hanna slutade, så hon hämtade upp mig, och vi åkte på donkas å åt sen åkte vi till birsta, hanna o ida shoppade på men inte jag, möte upp mamma o fick lite pengar så jag kunde handla en tröja o ha till idag, hittade en för 249 men va jätte mycket smink på den så fick den för 100 kroner billigsre eftersom det inte fanns fler i min strolek. najs. fick bli ett nagellack hårnållar och en ny plånbok. idag ska jag köpa nya jeans också, sola med hanna o ida, käka middag sen utgång. oppah. har med mig min lila kamera som jag fick i julklapp också så ska försöka få ihop så mycket bilder som möjligt. 
hörs puss

måndag

börja blogga normalt igen kanske ?  fått till internet hemma så de går lite bättre nu. i helgen har jag varit med hanna och vi har hittat på en massa så orka inte skriva allt, igår bsetällde jag hem två skall till min phonie! och nu är det skola. imorgon är det sista och jag ska vara med erika. ska ta med mig min kamera så ska se til o få mpnga bilder så ja har lite o visa er. klockan fem idag ska jag fixa mina naglar, sen har jag börjat prata med mamma om två nya tattoooos som snart är på g förhoppningsvis. ne men har lekt lite i photoshop med gamla bilder som jag tänke visa er nu.
hörs puss

fredag

hejsan hoppsan, sitter på lektionen nu och har precis blivit klar med min panda. ska skriva lite information om den nu sen så är jag klar. skönt. idag är det fredag och det känns helt jävla underbart. hahah bra svenska.
ja men vad händer ikväll så ? vill inte sitta inne o inte dricka heller, på söndag ska jag fixa mina naglar, va ett tag sen nu, så kan ju ha fina naglar till sista. har inte så mycket mer o skriva så det här får räcka.
hörs puss

onsdag

finns så mycket skit jag skulle vilja skriva ut här, men tydligen är det okej om man gör det på twitter så kanske bör skaffa de och börja sncka där istället. idioter finns det för många av i denna stad, hälften av dom borde sätta sig på ett flyg och det flyget ska ta dom så långt bort som möjligt. så man aldrig nånsin mer behöver se personerna mer. aja nog om detta.
sitter på skolan och längtar tills sista lektionen så få gå hem. imorgon börja jag klockan ett och det ska bli otroligt skönt, kommer säkert få gå hem ganska tidigt eftersom det är ganska onödig lektion och vi ska bara prata en stund. hade sovmorgon imorse också och det va väl behövligt. kan inte minas när jag hade en sovmorgon på onsdag senast.
aja nu också jag inte blogga mycket mer, så vi hörs när vi hörs.

tisdag

sitter på skolan nu och försöker få ihop nått men de går inte så bra. ska skriva om en känd konstnär, fotograf eller författare. så valde en fotograf eftersom jag går en fotolinje så kände de mest logiskt. Valde Nigel Barker som är domare och fotograf i Americas Next Top Model. Men allt står på engelska och engelska är min svaga sida så de kommer väl ta lite tid. aja ewe skrev nyss, så sover nog hos henne ikväll. mysigt, men ska försöka få nått gjort nu så vi hörs när vi hörs.
hörs puss

lördag

ligger i sängen och här jag legat sen jag vaknade. igår skulle jag vara med fanny men de blev inte så, så istället drog vi ihop ett gäng och spelade basket vid ån, hur mysigt och roligt som helst. haha.
jag anna emelie evelina och erika. hanna kom också efter ett tag. sen åkte vi bara runt och gjorde mest ingenting, fick sopatorsk också för hanna glömde kolla mätare.. jaja nån gång måste man göra nått galet. ikväll iallafall ska vi fira hanna som fyllt år, trevligt. och fram tills dess har jag ingen anning vad jag ska göra, haha få se hur de slutar.
hörs puss

fredag

nu va det ett tag sen, men har varit hemma sjuk, så har inte haft nå tillgång till internet hemma, eller jo via telefonen men de tar hundra år, håller på med en ny header så den kommer nog upp nån gång under dagen. idag är det fredag och ikväll ska jag mysa med fanny. imorgon ska vi fira hanna som fyllt år, trevligt. har inte mycket mer att skriva, har lock för ena örat så hör lite hallv dåligt, får inte bort de heller, suger. haha oviktig information. ne men visa lite bilder så får de här duga.
hörs puss

tisdag

hejsan. sitter på historian och försöker få ihop det sista, går väl sådär. redovisning nästa vecka. oppah 
nä men de har inte hänt så mycket. igår va första skoldagen efter lovet, och jag är redan skolless. oppah på den
nä men orka inte göra nånting längre, ingen motivation eller inspertion till nått, inte så kul.
men ska kämpa på den sista tiden som är kvar av plågsamma tvåan sen är det bara att se framemot sista och bästa året, kommer bli så skönt att börja skolan efter sommar och veta att det är sista året jag nånsin behöver visa mig på en skola, helt jävla underbart är det.
hörs puss

Lördag

Sitter hemma hos Fanny och gör mest ingenting, kollar på tv som vi gjort hela dagen haha men de är skönt de också. Har varit med Fanny sen i torsdags och igår va jag med på deras klassfest som dom hade här i kovland. Imorgon åker jag hem och på måndag är set skola igen.. Hua och nu är det inte fler lov fören sommarlovet huhu. Jaja inge mer o skriva så detta får duga.
Hörs puss


måndag

nu vecka nya möjligheter, ikväll åker jag hem till mamma och myser, imorgon fyller lillebror år också. igår gjorde vi mest ingenting, kollade på film o myste.
hörs puss

RSS 2.0