för en minut sen va du min.

hejsan.
sitter på skolan, som vanligt.. hehe kan egentligen gå hem men ha inget o göra så sitter kvar ett tag till, va händer i helgen då gott folk ? själv har jag ingen anning om vad ska göra. som vanligt ! jaja har inget o skriva typ. bläää
- emmaastrandén

du är guldvärld !

hejsan.
sitter på skolan men kan egentligen gå hem om jag vill o fota hemma men de orka jag inte så jag sitter kvar här o chilla ett tag. imorgon är det äntligen fredag, fast veckorna gå så sjukt fort, mest nog för att man har roligt, iallafall. älskar min klass, hel grym! iallafall så vad händer i helgen då gott folk ? nån som vill göra nått ? hör av er isåfall :)
iallafall så ska jag o syster åka till London istället för att åka till Turkiet som vi skulle ha gjort, iallafall så ska vi åka i november, hälsa på Elin, kommer bli tjock najs typ! kommer handla en massa julklappar då också. att bro på de jag har redan planerat vad jag vill ha i julklapp och i present.
julklapp:
* en dator med internet
* penga
* kläder
* smink
present:
* slalomutrustning
* kläder
* pengar
typ de :) hihu
- emmaastrandén

bilder

<3
- emmaastrandém

drömmar av guld

hejsan.
har inte blivit nån bloggning på ett tag nu, men sitter på skolan nu o gör mest ingenting ! fett tråkigt typ. haha. ska kanske på stan sen med emelie, men ja vet inte än. hehu. ska iallafall bjuda på några bilder.
bara bilder sen i helgen typ
puss
- emmaastrandén

myspys!

hejsan

blir ett kort inlägg nu. myser med fanny i kovland, imorgon blir det stan med fanny, vilka ser man där ? :)

puss

- emmaastrandén

den som inte ser dig, saknar ögon. den som inte älskar dig saknar hjärta. den som inte har träffat dig, saknar sig själv. den som släpper dig, saknar hjärna. den som hatar dig, älskar döden!

hejsan.
medans alla går i skolan eller jobbar idag tänker jag åka till birsta o bara mysa på. hihu. jaja iallafall, vad händer i helgen, nått roligt ? ni kan ju höra av er eller nått :p
men ja nu ska fixa det sista sen åka, puss
- emmaastranden

do not give up, the beginning is always the hardest.

hejsan.

sitter här nyduschad nu, ska väl börja fixa mig snart, jag o christina sov istan inatt o va o solade igårkväll as skönt! idag är det sista skoldagen för den här veckan , skönT ! imorgon blir det birsta med mamma moster milly christina sen vet ja inte om lizette ska med men de ser man då, hihu



en bild som christin tog i turkiet då dom va där

- emmaastranén

all i have is yuo , all i need is you

hejsan.
har slutat o sitter på skolan endå, haah typiskt mig typ, men vad ska jag göra, gåpå stan ensam ? haha nej tack !
ska sitta här till halv fyra typ om inte emelie få sluta tidigare, vilket jag hoppas men vilket hon inte kommer få för hon går ju tyvärr på bergsåker o där får man aldrig sluta tidigare =/ så snälla lärare har dom inte där, kan vara att dom har riktigt tur eller nått.. jaja nog om de. på fredag är vi lediga. sköönt! för vihar ingen idrott på fototiden skulle vi fota hemma och historian ska vi jobba hemma med, as sköööööönt! hihu. jaja de va typ de, ska på stan sen med emelie, hoppas man ser nån trevlig :)
pusshej !
bjuder på en gammal bild
- emmastrandén

du får inte ha mig som en dröm , när jag vill vara din verklighet.

en bild på min kisse :')
nu kommer bilder från ihelgen
dom och några till som jag inte orka lägga upp
- emmaastrandén

en dag när månader blir till år, men jag minns det som igår, alla minnenafrån våran tid, de va vi, men nu är allting förbi.

hejsan.
vet att det har varit lite upp och ner med bloggningen men det blir så då man har en halft cp dator hemma och skolan att ta itur med som är rätt så slapp men endå :) haha fick iallafall hem mina kissungar, eller en är min o en är mammas men det kommer vara jag som kommer "ta hand om dom" haha. sitter på skolan nu o gör mest inget, skrev precis ut min sptember bild som va veckans uppgift :)
skulle lägga upp bilder från i helgen då emelie fanny o angelica dansade i birsta men datorn är inte på min sida just nu, så de blev ingen bild, hihu
- emmaastrandén

love is all i need, and i find it in your heart

.


Jag gråter bara i regnet

hejsan.
skriver en snabbis nu . sitter hos moster och ska snart åka hem med min kissungar som ska med hem nu :) två stycken, en hanne o en honna, blir väl bilder på dom sen om jag orkar ikväll annars blir det imorgon :)
- emmaastrandén

känner mig som ett barn på julafton

hejsan

sitter på skolan o har allmänt tråkigt, kollar på facebook o lite annat. tråkigt liv typ ! haha jaja men ska väl vara här tills fyra bussen går, eftersom jag inte kommer hem på nått annat sätt tidigare, ska väl gå lite tidigare så jag hiner gå in o köpa en festis

svart på kommentar :
Fin blogg!
Va gärma med i veckan blogg :)
svar :
åhh tack så mycket ! :)
- emmaastrandén

roligt

ja så här roligt kan man också ha :)
- emmaastrandén

med dig är jag stark !

hejsan
i söndas kom syster hem, fick en tröja :D igår  missade jag bussen så de blev ingen skola för mig eftersom de bara gå två bussar hem ifrån mig.. jaja de gjorde inte så mycket. jag o christina kollade på resor till turkland igår, kanske åker dit om två veckor om jag har tur, jag christina o kanske en av hennes kompisar :) kommer bli kung isåfall! jag bara sola o bada, ska bli så jävla brun :D haha
- emmaastrandén

varför ljuga när man kan talla sanning ?

nu kommer äntligen bilerna på det jag köpte i stockholm :)
ikväll kommer syster hem från tukland :)





sen en rosa tröja o örhängen, men det blev ingen bild på det :)

- emmaastrandén

för mig är du död

bilder från jag fotade emelie och fanny i studion på skolan kommer nu, hihu.
fedag äntligen, snart helg! på söndag kommer christina hem, hoppas hon har med sig massor av finna saker till mig, saknar hon med, vill ocksååååå också bort o bara sola o badaaaaaaaaa!! :(:(:(:(:(:(:(:(
jaja bilder va de ja :)
här är några av alla hundra bilder som knäpptes :)
- emmaastrandén

glöm aldrig vem du är.

hejsan.
sitter på foftolektion nu, med olle, jätte roligt, slutar snart, hinner med fyra bussen, skönt! ska hem o äta mat de första jag gör, hihu. jaja ska se om datorn gå till sig i kväll, så jag kan lägga upp lite bilder, men lovar inget sååå ni vet.
hejdååå
- emmaastrandén

säg vad du vill

hejsan.

min dator är helt år skogen, den fungerar typ inte alls! jaja gör ett inlägg nu hos emelie innan jag ska hem, ska hem o fota lite sen bara kolla på one tree hill. hiihu, fotade emelie o fanny i studion på skolan idag, de va ju jätte trevligt, åkte med emelies pappa hem o nu ska jag snart åka hem till mig, vilket ska bli skönt o få komma hem o ta det lungt !
jaja men hejdå, nu blire ingen bild.

- emmaastrandén

gör det du är bäst på, va dig själv en gång iallafall!

hejsan
har en lång rast nu fram till 12.20 så passa på att skriva lite :) sen så äre engelska efter det så äre foto , woopwoop. efter skolan ska jag äämtligen få träffa min älsklings fanny, va as länge sen haf såg tösen! så vi ska väl gå runt o vandra lite. ikväll äre dans o gissa vad ? jag har inga kläder med mig, så får hoppa över det, få sitta utanför eller om jag åker hem tidigare, jaja regnar göre också ut. pepp man blir!!!! eller inte....
hann inte lägga in några bilder igår, kom hem så himla sen, kollade på emelies match, o dom förloade, olivia stakarn gjorde illa sig, hoppas hon mår bättre idag iallafall. jaaaajjaaa nu kommer några bilder :)
några bilder från igår :)
- emmaastrandén

men vi säger så.

hejsan
vet att jag är dålig på att skriva nu, men har ju varit till stockholm o så nu är det skolan igen, men ska försöka va lite aktiv :) har inget o skrvia ska försöka lägga upp bilder på vad jag har köpt i stockholm ikväll då jag kommer hem skriver mer då också :)
fyra bilder från stockholm :)
- emmaastrandén

RSS 2.0