fredag

haha också vare det här med bloggen, men kan säga såhär, kommer bli otroligt dåligt bloggande nu under sommaren, ska njuta av varenda dag, mitt sista sommarlov ska verkligen få bli det absolut bästa! ska umgås med mina älskade vänner, åka utomlands, bada, sola, mysa, grilla och hitta på en jävla massa bus!
igår var jag på himlabadet med emelie och det var riktigt roligt och vi brännde oss otroligt mycket så nu är vi fina o bruna, länge sen det bara var jag och emelie så det behövdes verkligen! har inte mycket mer att skriva, snart är det sommarlov också. otroligt skolless men snart är det äntligen klart, bara ett år kvar och jag ska kämpa tills tårarna rinner på mig! 
ha en fin kväll vänner!
hörs puss

tisdag

HOPPAS DU BLIR NÖJD NU EMELIE!! iallafall så har jag inte orkat blogga på hur länge som helst. men gör ett försök nu, ska gå hem efter den här lektione. är hur jävla skolless som helst så det finns inte, gruvar mig varje söndag för att gå till skolan. iallafall i söndags då fick jag dagen att gå på himlabadet ute. mysigt värre somnade ganska ovagat på söndagkväll kan jag lova. visa er lite bilder sen badet sen får det här räcka.
hörs puss

torsdag

hejsan. sitter på skolan nu och ska ha lektion, eller han ska gå igenom en uppgift sen lä vi få sluta, så då blir det till o sitta och vänta på bussen i min ensamhet... haha forever alone. nä men det är fint väder idag och det blev lång kläning. imorgon är det fredag och vi ska fira ewwi som fyller år, trevligt
nä men detta får duga nu.
hörs puss

onsdag

otrolig seg lektion, känns som jag suttit här i timmar, men har bara suttit i 40 minuter, jaja slutar om en halvtimme så bara kämpa på sista tiden, sen ner till ån o spela basket med folkte, emelie och anna är där sen är det nog fler där som jag inte vet om, haha. idag är jag på något bättre humör än vad jag va på igår. har inte spciellt mycket att skriva, värmen har kommit tillbaka till svallet, och jag är jätte sugen på att ta på mig min rosa långkläning, kanske blir den imorgon? och balisar. vill att mina skor ska komma hem också som jag har beställt. fannys mamma bjöd på glass förut också mmmmmh. nä men detta får duga, kan visa er en bild på min finafina kläning. men den är mer rosa i verkligheten än vad den är på bild. 
hörs puss

sommaren 2012

kollat på massa bilder från i sommras, och inser nu hur jävla underbar den sommaren var. hade dom bästa med mig hela tiden och det kunde inte bli mycket bättre än så. här kommer en hel del bilder från sommaren 2012

tisdag

börja inlägget med att jag har mens och jävligt irriterad på många idag, har huvudvärk från helvetet också. piss väder är det också. vill bara hem och sova och aldrig mer vakna upp känns det som nu. sitter på skolan och slutar om 20 minuter. i helgen gjorde jag ingenting, va med fanny i fredags till lördag, och åkte hem tidigt på lördag. va hemma i holm en lördag och det va ett tag sen kan jag lova. skönt med en lugn helg, på fredag fyller ewe år så då ska vi fira henne. nä men har inte så mycket mer att skriva så detta får duga, ska även färga håret rosa, inte knal rosa som många kanske fick en bild i huvudet nu, utan ljus ljus rosa, babyrosa. men jaja hejdå.
juste i lördags kom kusinerna på besök så passade på att fota melker medans han hoppade på studsmattan
fotade lite blandat 
 
hörspuss

fredag

hejsan. sitter hemma hos erika och har precis slöngt i en hårfärg i hennes hår, så nu väntas resultat om en halv timme. igår hade vi bara mys kväll men gotta och somnade någolunda tidigt. ikväll ska jag till min kära fanny och bara mysa med henne. imorgon är det lördag och jag inga planer alls. nä men har inte så mycket mer att skriva så detta får duga :)
hörs puss

onsdag

sitter på skolan i min vanliga ordning, snart är det lång helg och det känns otroligt skönt. imorgon ska jag sova hos erika också och på fredag ska vi o kolla på dom ska vara med i idol. trevligt. hoppas det finns nån som man känner som går vidare. igår va en fin dag, lunchade på stan med erika och efter skolan köpte vi oss en glass och satte oss vid ån. i måndags va jag hemma från skolan eftersom jag hade bara en enda lektion. och fick mig en härlig bränna då. najs.
nä men detta får räcka så skriver jag kanske mer imorgon. 
hörs puss

tisdag

sitter på skolan nu och har lektion, inget speciellt att skriva så tänkte visa er bilderna jag pratat om.

måndag

hollaaaaaaaaa sommarvärmen! sitter ute i solen med linnet upprullat. helt underbart väder. hade bara en lektion idag så stannade hemma. i helgen va ja med hanna. har inte mycket att skriva till er, ska visa lite bilder jag fotade förra veckan imorgon så fort jag kommer på skolan. 
för övrigt så lyssnar jag på Am43 remix, as bra. 
ne men hörs puss

fredag

hejsan. sitter på skolan och slutar snart för dagen. underbart. och nästa vecka är det bara tre dagar som gäller. helt underbart. snart är det sommarlov också, ännu bättre. fotograferingen med milly gick toppen igår bilderna blev jätte bra och ni ser dom i inlägget neranför. ska åka till birsta nu och fika med mamma som fyller år idag, och ikväll ska jag ut med hanna. imorgon är jag nog med fanny, får se vad vi hittar på. fotade lite vårbilder hemma igår men har inte lagt in dom på datorn än så ni får se dom på måndag. ne nu har jag inte mycket mer att skriva så detta får duga. 
hörs puss

milly


torsdag

holla. sitter på skolan och väntar på att milly ska komma eftersom jag ska fota henne till en uppgift vi har. sen efter de så har jag ingenting att göra, har slutat och imorgon är det fredag, kändes som att det va måndag då jag åkte till skolan imorse men det är ju trots allt fredag. i tisdags va de valborg och den var förövrigt jävligt dålig. men fick vara med dom bästa iallafall. började med att jag gick från skolan lite tidigare, gick ner på stan köpte byxor sen till åkers för att möta hanna o ida. åkte o solade på idas pappas jobb, sen hem till hanna o duschade. efter de så drog vi till idas mormors lägenhet o fixade o åt där. sen ut på äventyr. skulle till fest men de blev inte för de för långt o alla andra hade inte pengar till skjuts. så gick runt i stan, träffade på en jävla massa människor på navet som sa att det va fest i sidsjön så alla drog dit, väl där så fick vi inte komma in, så hittade en annan fest som låg en bit efter sidsjön, väl där så va de väl lite halv dött, efter en stund kommer killen o säger att vi måste dra ? idiotjävel, han sa att han hade lovat fyra tjejer, men han hade också lovat oss så vette fan vad han snackade i, idiot va han iallafall. så drog hem till hanna, kom dit o vi va hungriga men klockan va för mycket o donken hade stängt, så gick ner o tog macka sen slocknade båda två. ja vad ska man säga? sämsta valborg, nästa år funderar jag på att sitta hemma o mysa, mysa med fanny o hennes bebii som kommit till världen då, myspys. jaja nog om de. fick inga bilder heller eftersom vi va ute o gick hela jävla satans natten.
hörspuss

RSS 2.0