sidsjön

Varit i sidsjön hela dan idag, grillat och umgåts med bra människor. På fredag bär de äntligen av till stockholm och avicii! Orka inte skriva massa så visa lite bilder från idag eftersom jag faktiskt lyckades få med mig kameran!
hörs puss
 

.

 

studentmössan

Min studentmössa har äntligen kommit! Eller det var dock en vecka sen men har inte orkat lagt upp bilder sen har jag typ varit hemma i holm hela veckan vilket betyder inget internet! Iallafall så var jag ut igår med mina favoriter som vanligt. Ikväll är det hemma fest i haga, ska se om jag orka mig till fasters födelsedags middag klockan sex ikväll. Vill även ut på en promenad men har så fruktansvärt ont i mina ben sen all dans igår.
Har inte mycket mer att skriva så visa er bilder jag suttit o tagit nu på min studentmössa!
hörs puss!

Tisdag

Alltså.. Jag suger på rikitig på att blogga. Men vet ej vad jag ska skriva om. Iallafall har jag varit på skoan idag och hade två lektioner vilket resulterade i kort dag! Imorgon är vi lediga, eller studiedag. När jag kom hem gick jag och la mig på engång, och sov till kvart i fyra.. haha klev upp furtiofem minuter senrare och gjorde mig lite mat sen pluggade jag lite teori. Bli bättre o bättre för varje gång men än är det långt ifrån bra! Tog precis en kewi för att få nått att tugga på. Imorgon ska jag kanske vara barnvakt åt Emilia samt vara med Fanny och Vanezza och hinna med en fika på stan med Erika och Olivia! Idag är det endas 24 dagar kvar tills jag och Erika ska på avicii! 
Vinterbilden är tagen för nån vecka sen som jag inte orkat redigerar fören nu!
 
Hörs puss

RSS 2.0