allt kommer ta tid, men jag ska slåss för dig, även om jag ska behöva gå igenom eld, jag ska vara i dina armar innan detta är över!

hejsan. ligger i sängen nu. har ine gjort mycket alls, va ner till coop o handlade förut med mamma pappa & erik. va tvungen att köpa en väska som jag ska packa i. imorgon vid den här tiden sitter jag typ på tågsationen och väntar på att tåget ska komma in, fyfan va jag är nervös. det far runt hundratals tankar just nu, tänker på allt.. och då menar jag allt, vänner, killar, resan imorogn, skolan.. osvosv. ja men ska se om ja hittar nått att göra, lessnat på facebook händer ju endå inget där så varför sitta där ?  ja men skriver imorgon!
puss

lyckan

hahahah lyckan som uppstår då man hittar 40 kroner i en väska man inte använt på länge, inte speciellt mycket men endå :)
haha

godmorgon

godmorgon mina vänner. ligger i sängen och har precis vaknat. ska snart kliva upp och göra något åt mitt otroligt stökiga rum! sen måste jag börja plocka fram allt jag ska ha med mig och packa ner de, men ett problem, har inge stor resväska, jaja får väl se hur det slutar. nu ska jag slå på lite peppmusik så man vill städa och klä på mig, hörs senare.
puss

.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på! 
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du någonsin skulle kunna förstå!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När hon är med dig och dina kompisar - Visa för dem HUR MYCKET du gillar henne! 
När hon lägger upp det här - Så vill hon att du ska läsa det

yääy!

kvällen är räddad!

Boy, you're embarrassing

förlåt för min otroliga bloggtorka jag har just nu! men sånt är livet, har haft fullt upp med skolan och nu har jag äntligen lov! hoppas helgen går cpfort så jag får åka nån jävla gång. åker på söndag 22.07 , wiihoo är framme dan efter ca halv tolv! ja vad mer ? slutade tio idag, känns bra känns bra, hade bokat studion mellan 13.-14 för ja skulle fota madde med nilas. men hon blev sjuk, så frågade emelie , så hon tog med sig kia o kom in till stan, frida o albin kom också o blev fotade. oh ja nu har ja en hel del bilder att visa er. men det inte fören på söndagnatt, ska ta mig tid då o redigera alla bilder o lägga upp dom då. så ni få hålla er tills dess. nu ska jag ta med mig kattjävlen ner o äta lite mat, hörs kanske senare.
puss

jag kan lärar mig älska dg, men jag vill inte de för jag hatar dig

äntligen!! nu är jag äntligen klar med mitt tal i nationella som ska redvisas imorgon bitti, har suttit och försökt att få till en jävla keynote men får inte till de så fick fixa bilder på annat sätt. jaja. man kan säga att jag inte gjort så mycket mer sen jag kom hem än svenskan, eller va ner till moster en timme kanske sen inge mer. ja o nu har jag inge mer att skriva till er!
skriver imorgon
puss

utvecklingsamtal.....

åhhh jag är alldeles skakis i hela kroppen. har precis varit på extramatten och gick till min mentor för att få reda på när jag har utvecklingsamtal och de vissade sig att jag ska ha de om ca tio minuter, o mamma är hemma.. i holm.. o svarar inte telefon.. mööööh! tur att pappa ringde så han måste åka från jobbet för att han är världens bästa o kan offra sig. jaja men skriver sen får ni höra hur de ligger till
puss

godnatt världen

ojojojojoj dåligt med uppdatering idag, men har varit med fanny hela kvällen. så har inte haft tid för bloggen. men nu säger jag godnatt med en dösnygg bild på på oss
hhaha puss

skolan i sin vanliga ordning

sitter på engelskan nu och ska ha en genomgång. åkte med pappa till farmor imorse. så duschade o fixade mig o så där. skriver sen. ska följa med fanny sen när hon ska tatuera sig. ja men skriver sen ikväll.
puss

då kan inte vara som någon annan, du kan bara vara dig själv. det är det som får mig på fall hos dig.

sådär ja! då va resan bokad o klar, på söndag kväll åker jag till abisko för att vara med älsklingssyster i två veckor.  har hunnit med en löpartur nu ikväll också. åkte med pappa hem efter skolan. har en hel del bilder att visa er, men gör det imorgon då ja kommer till stan. måste dejta kudden nu snart så orka inte hålla på. ska upp tidigt imorogn. ska åka med pappa ner till stan och vara hos farmor en stund innan jag åker till skolan. sen en sak till så ska jag vaccinera mig nästa vecka.... meeeeen de kan jag inte eftersom ja inte är hemma då. så har skickat o fråga malte om de finns möjligheter att göra de den här veckan. ska vaccinera mig mot livmoderhalscancer. är jätte nervös inför sprutorna, de är ju som sagt inte bara en, utan tre jävla nålar som ska in i armen på mig, en nu sen en om två vckor och sen en om ett halv år. ja men nu ska jag sluta tomskriva o dejta kudden, men först ska tänderna bli ren. hörshej!
puss

västermalm

hejsan, sitter på västermalm nu och har allmänt tråkigt. ska igentligen ah engelska nu med ingen engelska så vi har foto nu så vi får sluta tidigare, najs. och min skoldag börjar nu, inte haft några lektioner än som ni kanske redan vet. slutar väl vid två rå. ja sen då ?ikväll bokar jag o mamma biljetterna, naaaajs!
skriver sen ikväll
puss

du fick allt, jag fick inget.

dåså då va denna kväll kommen, haha fyfan va fult de där lät. haha ja iallafall så åkte ja med pappa hem halv fem, hämtade upp liiebror i kovland osv. väl hemma gjorde vi mat, sen tog jag på mig löparskona och sprang ut en stund, va väl ute ca 40-45 minuter. skönt. och nu har jag precis duschat o ligger o värmer mig under täck. imorgon har jag en rijäl sovmorgon, enda till 12.20 , vilket suger apa! fel att vi bara kan börja halv nio eller tio och få sluta efter engelskan. måste ju endå kliva upp den fitt tiden för att ta mig till skolhelvete! satans less på de. hatar hatar hatar tisdag! får fototid på morgonen, har engelskan sen måste vi komma till andra foto lektionen, kan vi inte bara göra tvärtom! mööööhhöhöhleknrgt,ksje.<rfö.
ja jag  fick damp och nu känns allt myckeeet bättre.
ja nu fick ni reda på morgondagen också. nu ska jag mysa med katten
bara för att han är så söt lixsom
puss

love!

hallooooj! jag är jätte glad nu bara satt ni vet! på söndag åker jag till bästa syster och är med henne i två veckor, sen nu fick ja ett sms att jag ska få följa med henne till london åh hämta hem hollan i juli! :D woopwoop! wiiihooo!
love you

skolan i sin vanliga ordning

hejsan. vad tycker ni alla om att hanna åkte ut igår ? själv tycker ja att de suger! rodney hade kunnat åkt ut, för han gör ingenting i huset! han går bara runt eller sitter på soffan, han gör inget roligt iår. hanna gjorde ju de roligt där inne, men jaja sånt är livet. sen ska jag börja springa varje kväll den här veckan, sen får vi väl se hur de blir då ja åker till christina, men hon är ute o går en timme varje kväll så de blir väl lite promenader där uppe. ja nog om de. nu sitter jag på svenskan och mååååste komma på nått att prata om på fredag, ska nämligen ha en redovisning då, och de måste ha nått med relationer att handla om. meeeen det står still i min hjärna och jag kommer verkligen inte på nått, lite hjääälp tack!
ja men skriver sen
puss

love can't always be perfect

hallojsan, inte bloggat på hela dan pga de fina vädret som varit idag. åkte ner imorse och handlade lite saker som ska packas i paket o skickas till christina. sen svängde vi in hos moster o fick lite sockerkaka, nomnoom. milly följde med hem, plockade ihop lite tvätt o tvätta! va tvungen att tvätta så ja har kläder att ta med mig då ja åker till helgen, hihi längtar som ett as! få komma bort från äckel sundsvall och få träffa syster, och sen är ja nervös för tågresan eftersom ja ska åka natt tåg, de tar cirka 13 14 timmar , men de kommer gå awesome! ja nog om de
gick iallafall ut i solen efter de , tog med mig kameran så de blev lite bilder som ja ska lägga in sen så får ja visa er dom imorgon. sen grillade vi o myste här hemma.
låg o kollade på film med mamma förut, istiden eller va den hettem, den va faktiskt jätte bra o sevärd ;)
sen nu har ja inte gjort speciellt mycket mer. ska hoppa in i duschen snart sen är de inge mer med de.
puss

the change-up

har precis kollat klart på kanske en av dom roligaste filmerna jag någonsin sett. en helt klart sevärd film för er som inte sett den. " the change-up " heter filmen. ja iallafall så är de ju helt otroligt att ja fortfarande är vaken trots att klockan är bara barnet än, haha men som ja sagt tidigare så är jag så sjukt trött nu för tiden. har  ju hunnit med att sova en gång idag. ja men nu har ja väl inte så mycket mer att skriva till er. skriver imorgon
puss

nothing is more dangerous than a boy whit charm

har precis tryckt ner en lite pizza och fick ner tre bitar ungefär sen sa de stop i magen. haha innan de hann jag med en tupplur. skönt kanske ja orka hålla ögonen öppna en stund ikväll. åkte ner till birsta med emelie förut. emelie fick med sig två tröjor om jag inte mins helt fel och ja en. kan visa er sen. imorgon måste ja åka ner med mamma, måste bland annat på dollar o fixa lite saker sen blir de en sväng på birsta också skulle ja kunna tror. nån dag kanske idag ska vi boka tåg biljetter, hihu nu äre nära! har inte bestämmt mig än om jag ska åka på fredag lördag eller söndag kväll. vet bara att ja ska åka tåg i cirka 14 timmar. ja de va väl de, skriver sen
puss

godnatt

åhhej va trött jag är på kvällarna nu för tiden, är trött redan vid åtta varje kväll, jobbigt som satan är de. åkte med mamma moster lizze emelie & milly till stan förut för att hyra film, orka inte se någon av dom ikväll så får ägna min lördag till att kika på dom.  nu ska ja kolla på nån film som lillbror har på samma kväll så kan typ snart allt va dom säger i den.. ja men skriver imorogn, godnatt
sååå jääävla coolt! hade ja haft mycket many hade ja lätt gjort en sån här!!
funderar på att gör dom fåglarna fast fyra och mer på axeln
men godnatt puss

bläää rubrik

ligger i sin vanliga ordning i min säng o chillar. väntar på att pappa ska komma hem, ska åka o fira emelie med lite smörgåstårta , jumiii! åkte hem tidigare från skolan idaag också av olika andledningar. men nu har jag inge mer intressant att berätta för er.
puss

skolan

sitter på svenskan nu och slutar om tio minuter, har ingenting att skriva heller, skönt med fredag. har bara fem dagar kvar i skolan sen har jag lång lov på två veckor, skönt. skriver sen
puss

What doesn't kill you makes you stronger

först vill ja tacka för den gulliga kommentaren ja fick idag, så tack! :D
ligger i min säng nu och måste verkligeeen kliva upp och göra nått annars kommer jag somna igen, tidigt.. inte bra :) va ju som sagt på västermalm sista lektionen idag, o de va svin kul! dock va jag väääldigt trött så orkade inte anstränga mig speciellt mycker, men fick till två bilder som jag inte knäppte nå kort på, men kan fixa de imorgon för jag ska dit imorgon också på fotolektionen :)
puss

Sipan har lämnat bb! wiiiihooo!!

hallåååå! måste utbrista min känslor just nu!!! JAAAAAAA!!! sipan de jävla tattarungen har fått lämnat bb! de va bara så jävla rätt åt han! han har varit så jävla dum mot alla där inne så de va helt rätt av bb att skicka ut idioten :D nog om de. blev ingen inläg igårkväll eftersom ja somna åtta :) så har fått sove hela elva timmar inatt vilket va underbart :) nu har jag svenska och slutar snart, då står vestermalm på schemat, najs jobba i mörker rum :) ja men skriver ikväll då ja kommer hem :)
puss

Being sad with the right people is better than being happy with the wrong ones

ligger i min säng o myser med kattfan. har precis ätit lite mat också så är ganska så mätt nu. ont i huve o foten har jag också. lyckades kläma min fot nu ska kan gå på den men de gör lite ont i den. fick iallafall sluta vid två idag skönt. gick ner på stan ett tag, kikade efter lite hårprodukter sen gick ja till cubus och provade en bikini som jag hade tänkt fråga mamma lite snällt om vill köpa den :) åkte till bergsåker så ja va där till tre. väntade på mamma sen åkte vi till coop o handlade efterlängtade nudlar som ja ska mumsa på ikväll.
puss

grattis babe

godmorgon sitter i min säng och har precis fixat mig klart! har igentligen ingenting att skriva heller
kan ju säga grattis till emelie som blir 16 idag!
grattis babe!
puss

give me a boyfriend !!!

JAG VILL HA EN POJKVÄN! nununu! vill ha min egen att mysa och kramas med, huhu!
iallafall såhar jag inte gjort mycket sen ja kom hem. chillat med mammi typ.
imorgon fylle emeliepemeli år! sååå ska tjocka tårta! jumiiiiii! och sen ska jag även
gå på hemköp innan jag åker hem och köpa med mig nudlar, för satan va ja är sugen på
de, har tjatat på mamma hur länge som helst att köpa de men hon glömmer alltid sååå
får göra de själv. hahah. ja men nu har jag inte så mycket mer att skriva. puss

yääy

har ju sagt nu ett tag att jag vill tatuera in fyra fåglar å ryggen, eller a på axeln, men hittade den här och den är mins lika cool!

godnatt

halloj, måste börja med att säga att jag kommer leva med fler älgar än någon annan gjort i sundsvall då ja åker till abisko. haha på två dagar har min syster skickat två bilder på två olika älgar. idag stog de en utanför hennes stuga/lägenhet, så man ska ju inte bli rädd om man ser en älg kika in genom fönstret. haha coolt! haha nog om de så ligger ja i min säng nu, och funderar på om ja ska lägga mig eller om ja ska vara vaken o se bigbrother. vet iallafall att de här är sista inlägger för ikväll. åhh nu måste ja springa ner o kissa!
puss

Call her ugly once, and she'll never forget it.

ligger i min säng nu med musiken på högsta och gör mest ingenting. och har ingenting att blogga om längre, kom med förslag någon? imorgon börjar ja 8.30 o hua va jobbigt! börja dagen på media, fortsätter mot hedbergska för lunch, sen mot media igen och sen mot vestermalm. ska jobba i mörker rum imorgon där. najs
ja men nu har jag inge mer att skriva till er
puss

att bara få skrika ut tills orden torkat ut.

åhh äntligen sitter ja på sista lektionen! underbart! synd bara att jag måste gå runt i 45 minuter och vänta tills busshelvete går hem. har ont i kroppen, min rygg.... döö! trött ärja åh.
kan ju bjuda på låten jag har i öronen hela dagarna nu för tiden
Read All About It - Professor Green
puss

skolan

sitter på svenskan nu och gör mest ingenting. kom tio minuter sen idag för jag hann inte med bussen för mamma hann inte hem, hon fick skjutsa mig till skolan iställe. hann o prata om en hel del då. och som ni vet eftersom jag skriver de typ hela tiden så åker jag till abisko om två veckor. så går bara den här och nästa veckan. skööööönt!
men skriver mer sen.
puss

you will be pinsen and I'll be the princess, baby just say yes

hejsan. ligger i sängen med handuken på huve. haha känner mig slut och less.. har inte gjort speciellt mycket ikväll. bara tagit de lungt. provade lite outfits förut, gick på fem minuter sen orkade ja ingen mer. haha helt slut i kroppen, tror att jag är på väg att bli sjuk, fryser och svettar om vart annat, är trött helaaa tiden. iallafall så bestämmde jag och mamma idag att vi åker upp hon och jag tillsammans till christina om två veckor ungefär, slipper ja åka själv. fast kommer åka hem själv för mamma kommer inte vara där lika länge som mig.
men ja nu ska jag antligen sova i två timmar tills bigbrother eller så är jag vaken. får väl se
ha en bra kväll
puss

,


bilder osv

nu kommer några bilder utanför firandet
myste blandannat med hunjävlen i soffan
de va de det.
nu ska jag få emelie o göra lite mat åt mig, skriver då ja kommer hem
puss

bästa syster!

oj va gör jag vaken nu ? jo gissa emelie har väl väkt mig av och till, till och från hela natten. haha oh ja nu är jag pigg. lördag var en lång jobbig härlig dag!
började med att vi klev upp imorse o skjutsade amanda, sen efter de åkte vi hem. va hemma ca en timme sen åkte vi till milly o firade henne, va där en till två timmar ungefär. sen bar de hemåt igen. va hemma kanske en timme, vid fyra åkte ja ner med christina till birsta för att tanka, möte pappa efter väg o fixade. kom hem åt mat sen gjorde jag mest ingenting. gick o väntade på att klocka skulle bli åtta. klockan blev åtta. åkte till stan plockade upp emelie hemma hos henne! sen åkte vi till finsta o hämtade christina. sen blev så att vi åkte o handlade lite sen bar de av mot tågstationen, satt där ca 30 minuter och tåger kom... då va de bara att gå med ut till tåget o ta farväl av syster! tåget började åka och vi började gå mot bilen då mamma kom på att christina hade med sig bilnyckeln på tåget.... fick ringa pappa också blablabla.. som tur va så hittade pappa en extra nyckel så allt löste sig o pappa fick komma ner med den till stan. mamma skjutsade oss hit till sebbens lägenhet. och här har vi varit sen dess. ska snart hoppa i sängen ska vi.
kan säga att de va jäkligt jobbigt att säga hejdå till christina. men hon kommer ju hem snart. nästa tre månader är hon borta och de kommer nog gå fort. åker ju upp till hon om två veckor. så de känns bra. ska se om jag får med mig mamma. va menningen att jag skulle åka själv. men nu känns de som att ja inte vill åka tåg själv i tolv timmar. får väl se hur de slutar. men ja som sagt inte lätt va de iallafall men vi syns snart igen! <3
nu ska jag o emelie dejta kudden! puss

jag trodde aldrig att du var ett sånt svin.

sitter i sängen nu i sin vanliga ordning! om cirka två timma ska ja sätta mig i bilden o rulla ner mot stan och ta farväl av syster som åker vid tio ikväll :( fast åker ju till hon om två veckor drygt! iallafall så ska jag spendera min kväll i en lägenhet istan inatt med emelie! ska blandannat vara kattvakt. haha men kameran och datorn åker med! men vet inte om de blir mer bloggning, vi får väl se! puss

grattis världens finaste prinsessa på 4års dagen! jag älskar dig gounge!


sommar kom till mig

har kollat lite på bikinisar, och jag har bestämmt mig för att ha en rosa iår, eller en med mönster
sen är man ute i tid o letar efter en sommarkläning. eftersom de blir ju ingen riktig skolavslutning nu
fören studenten, så vill bara ha en ganska enkel, och hittade två gulliga som jag skulle kunna tänka mig.:)

godmorgon

ohhej uppemed tuppen ja.. hatar de här. vaknar så fort de blir ljust ute och sen är det omöjligt att somna om, så själv måste man har helsvart inne på rumme då man ska sova. haha ja men nog om de, prinsessan fyller ju år idag, så ska göra mig klar och så senare. christina och amanda kom hem vid tre nångång inatt o väkte mig o fråga om ja ville ha tacos, haha dårarna vettni. men ville inte ha så somnade om ungefär lika fort. sen vaknade ja senare av att tvn fick damp o lät svinmycket, och såklart va ju christina fortfarande vaken, haha intressant att veta va ? ne men ska väl kika vidare och höra med mamma då vi måste börja rulla mot skogen.skriver sen
puss

lägger mig ja

hejsan.sitter i min systers lägenhet och gör nog de för sista gången på längelänge.. hon och tre tjejkompisar till henne drog precis in till stan, själv är man ju inte 18än så fick stanna hemma. men de är fan inte långt kvar, vart tog åren vägen ? dom bara försvann.. har än inte fattat att jag är 17, känner mig som 15 16 år. haha. iallafall så är klockan över tolv och jag är svintrött.. ovanligt? nej! så ska tvätta bort sminket, juste hade inge på mig, hahaahahahhaha trött tjej? ska klä av mig o bädda ner mig i soffan med ett täcke och världens mysigaste filt! imorgon fyller ju min gounge år! så imorgon blire tårkäk och gå upp ett kilo kanske!
ocksåååå vill jag ha sommar. så jag kan börja träna ( ta mig en löpartur hemma i skogen )haha jag o gym går inte riktigt ihop :) så de vill ja börja med, sen vill ja bli bruuuuun! gå i shorts o linne, härliga färger, fina vänner, en hel del killar, och sen sommarkvällar med bad grill och massa snack! känner på mig att sommaren 2012 kommer vara något så jävla kung iår! bara nånting jag vill! ja men nog på tomskrivandet nu! skriver nog ett inlägg imorgon innan vi drar oss mot skogen igen. sen blire nog senare mot kväll. såå pussssss
bästa syster, jag älskar dig
och eftersom klockan är efter tolv, så måste jag få säga grattis till min gosigos!
älskar dig prinsessan min!
puss

.

hejsaaan. sitter i min säng och ska snart gå ner o ta en dusch. sen får vi se vad dagen har att erbjuda, hemma idag. skönt som fan. tror jag ska ta en promenad sen och rensa hjärnan lite. idioter finns de gott om i sundsvall.. inte nog med så lämnar min syster mig på lördag kväll också. så ska mysa rijält mycket med hon ikväll. imorgon fyller prinsessan år också så ska fira henne imorgon och käka tårta. jummiii! sen ska jag kolla med fanny om jag kan vara med henne nästa helg. mysa med bästa skulle inte sitta fel. kan ju inte i helgen eftersom milly fyller år imorgon, och syster åker imorgon kväll. sen längtar jag snuskigt mycke till påsk då jag ska åka bort i nästa två veckor från sundsvall. wiihooo!! lämna allt och bara komma bort.
ja men nu ska ja ner o sjukanmäla mig eftersom mamma ska sova en stund nu, och sen hoppar ja in i duschen. åker nog till stan sen under dagen också. så skriver sen
puss motherfuckers

men vad du än gör, så skjut mig inte i hjärta för där finns du.

ligger nerbäddad i min säng just nu och ska snart låta datorn sova och mina ögon ska också få vila lite.
gick hem idag efter svenska kännde att jag inte mådde toppen. kankse märks också , orka inte vara vaken på kvällarna längre.. plus att halshelvete gör ont. mamma trodde imorse att jag va på väg att få halsflus eller något liknande, hoppas jag vekligen inte på, hon trodde även att ja hade feber imorse, men duktig som man var tvingade man sig till skolan för två lektioner, en var viktig o de va ju såklart matten, älskade matte.. prov nästa torsdag så va tvungen att vara med efter som vi skulle lära oss något nytt som vi ska kunna tills på torsdag plus tusen andra saker, man kan inget annat än älska matteläraren.. nnooooototot!
ja men nu blev de mycke tomskriv här. stannar hemma imorgon. fick reda på att vi fick sovmorgon imorgon för svenskaläraren har åkt på m magsjuka, ohnej!! hade ju svenska idag!! åhhh kommer döö om ja får, men chansen är ganska så liten. hihi ja men nu ska sova.
puss

samma sak i alla tider.

.

baby

När jag grät, torkade jag tårarna.

När jag ramlade, klev jag upp igen.

När jag blev sviken, gick jag vidare.

När mitt liv rasade, byggde jag upp det igen.

Men om jag skulle förlora dig, då skulle tårarna få rinna.

Då skulle jag inte kliva upp igen.

Då skulle jag inte gå vidare.

Då skulle jag låta mitt liv rasa.

Just because you are the best baby


But no matter what, you'll never see me cry.

hejsan. sitter i bussen nu på väg till skolan. känns jobbigt. tror jag börja få en rijäl förkylning eller nått, kallsvetas, svettas, fryser om vart annat. har ont i halsen. plus att jag somnade redan vid åtta igår. vilket ledde till att jag vaknade tidigt imorse och då va de lika bra att jag gjorde mig klar o åkte till skolan. men orka ja inte gå hela dan så åker ja hem. får väl se hur länge jag orka. skriver sen
puss

Ett fint utseende fångar ens ögon, medans en fin personlighet fångar ens hjärta.

ligger i sängen och väntar på maten ska bli klar. christina kom precis hem. ikväll bli de kanske sista kvällen jag får mysa med min älsklingssyster! hon ska ju flytta nästa 100 mil ifrån mig på lördag kväll... vem ska ja kolla på bigbrother med på kvällarna nu lixsom ? iallafall så ska hon ha skitungen edvin ikväll/natt så ska pussa lite på han också. sen har jag och mamma räknat ut att jag ska gå den här veckan, nästa vecka och veckan därpå. sen åker jag till Abisko för att mysa med syster i nästa två veckor! känns skönt! dock finns de några få jag vet att jag kommer sakna då. men ska endå bli mys att få åka tåg i nästan 14timmar själv för första gången, och sedan få mysa med syster! ja men ska ner o kika lite nu!
( Abisko ligger snet ovanför kiruna, så de är en bit )
puss

äntligen slutat.

okej, funderar på att byta header, men är inte säker än, den är klar o allt, och jag vet precis hur jag ska göra med färgerna osv..men gillar den nuvarande header ganska så mycket så vet inte om jag ska byta än, ni får väl se hur resultatet blir, idag blir de nog inte iallafall.
ja men nu ska jag vänta på att frida ska få sluta sen ska jag ner på stan.
puss

.


for baby! You should know that I need more than you might think.


jobbigt

trött, ont i halsen, äcklig mat på skolan, fick just reda på att syster bara ska flytta 98 mil ifrån mig. vilket suger!
hur ska jag klara mg utan henne. okej de är bara till slutet av maj, men endå de är ju ett tag dit, och hon åker antligen imorogn eller på lördag kväll.. yää! men ska sitta en timme o vänta på att äckel matten ska börja inte nog med de, avslutar fitt dagen med surkärringen kerstin på engelska. åhh döö orka inte
puss

naaaaaaajs !!!!!

Sean Paul kommer till Gatufesten. Foto: Pressbild

Världsartist till Sundsvalls Gatufest

Sundsvall

Jamaikansk superstjärna kommer till Sundsvall i sommar.

 



ohh baby, you're my medicine, something I need every day.

hejsan. sitter hos farmor nu och ska snart börja fixa mig, tar en kvart så väntar ett tag till. skolan idag i sin vanfliga ordning. var fett trött igår, somna vid halv tio kanske ? snuskigt skönt! va ganska bra också eftersom ja va tvungen att kliva upp tidigt imorse o åka med till stan. så är inte speciellt trött nu, känns bra.
ne men skriver kanske sen.
puss

äntligen

åhh äntligen ligger jag i min sköna underbara säng som har skrikit efter mig hela dan! nu är både den o jag nöjda, de enda som fattas nu är lite mat sen sömn! de ska vi nog fixa på nolltid ska ni se! hungrig som ett svin! åt en macka imorse till frukost, sen en chees vid kvart över tre, allt jag levt på idag, kanske därför ja är hungrig nu? haha ne men ska ner o se va mammsen bjuder på för mat.

snart får jag äntligen åka hem! yipppiiiii!!

åhhhh äntligen börja klockan närma sig hemgång! känns underbart att jag plågade mig igenom den här dagen, vara nära att åka till farmor vid halv tolv o sova en stund, men gick på engelskan o sov lite iställe! och nu väntar jag på att frida ska bli klar så vi kan gå ner på stan innan kvart över tre bussen till kovland går!
skriver då jag kommer hem om ja inte somnar innan!
puss

ge mig

den där tattueringen ska jag verkligen inte tacka nej till. skulle faktiskt kunna göra de som min första! men vill ha fyra isåfall, som ska stå för mamma pappa christina & erik
att göra tfyra fåglar iställe för att skiva namnen, kan bli minst lika snyggt!

ta mig hem!

gaaaaaaaaaaaaaah!! kan klockjävlen bara gå fortare så jag får åka hem nån jävla gång!! vill hem, precis de här ja visste! att ja skulle hit för att sitta vid datorjäveln! vill hemhemhemhem!!!
plus att det är lunch om 20minuter men tänker fan nte gå bort till hedbergska för käk! less tjej!
tisdagar må ju vara världens sämsta dag någonsin!!
har bara en riktigt lektion och de är engelska. åh vill hem nu!!

du är för gammal,fan du rör dig som min farfar! följ efter mig så ska jag vissa hur man danzaaar!

danzadanza

skolan

hallååå! har precis haft en genomgång med både nytt och gammalt! ska nämligen börja fota med filmkamera! sen jobba med dom i ett mörkerrum! kommer nog bli kul tror jag! lärar sig nått nytt och annorlunda! nu ska ja lämna in uppgifter jag inte lämnade in i torsdas innan lovet! skriver sen!
puss

my bed calling for me, bye!

plocka ur linser, tvätta bort sminket, borsta ut håret, borsta tänderna, klä av mig, logga ut facebook&blogg, stänga igen datorn, lägga mig under mitt täcke.
SOVA!
yääy ni läste rätt! steg för steg! skiter i att kolla bigbrother ikväll kollar imorgon på skolan iställe! svin trött och fryser som ja vet inte vad! så godnatt!
puss

jag vill ha dig i min närhet

hallåå. ligger i sängen o bara må kung! gyllene tider kommer ur högtalarna, lillebror nördar spel, smsa med bästa storasyster som ska flytta 80 mil ifrån mig... kommer inte bli lätt, fyra månader är en lång tid! åker iallafall och hälsar på hon under påsk en och en halv vecka! najs! kommer bort från sundsvall och sen andra delar av sverige! naaajs! imorgon står enu en skoldag på schema! foto engelska foto! hoppas verkligen vi får en fotouppgift! klarar inte av att bara sitta vid datorerna som vi har gjort nu den senaste tiden känns de som! vill ut o fotaaa!!!
och nu tog mina ideer slut så skriver inge mer och visa er några vackra bilder på mig iställe ;)
puss

you now it.


skola osv

hejsan, sitter på svenskan nu och har snart lunch! dagen rullar på i sin vanliga ordning med matte och historia. har egentilgen inget att blogga om. kan ju säga att det blåste som satan inatt och jag vaknade en gång och då tog de ett tag innan ja somnade om. haha sen vaknade jag innan sx nån gång av att ja slog huve i väggen -.- haha också blåste de lika mycke då åh. somnade om och vaknade halv åtta sen kunnde ja inte somna om nå mer. ja men skriver sen.
( hoppas rodney får åkaaaa hem ikväll!!! )
puss

felfelfelfelfelfelfel!!!

lagomt less arg sur och allt negativt man kan vara! vafan lämnade hanna för ? de sög ju bara lagomt mycket! själv hade jag verklige hoppas på att kija eller joe skulle lämna, ja varför undrar ni då?
jo för det första! kija var helt okej i början men nu är hon hemsk! hon springer verkligen bara runt och bossar! precis som att hon ägde allt o alla! snuskigt less på henne nu!
och sen joe! fyfan vilken mes! asså vaddå kommer in säger att han ska straffknull hanna w, går och kärar ner sig i henne iställe och blir svinledsen över att hon säger att hon bara vill knulla! då blir han sur! sen tål han ingenting och är bara allmänt efterbliven tycker jag!
och nu till de sista! vafan!!! rodney! nejnejnejnejnej!!! tyckte inte om han förra året speciellt mycket, eller aa kollade typ inte nått då! och nej de är felfelfelfelfelfelfel att han ska få en jävla chans att få gå med i huset! tänk alla andra som vill vara med och har aldrig fått, kan inte dom få den chansen isåfall ? jag tycker verkligen inte att han ska få stanna! de är så sjukt fel! så jag be till gud att han få åka hem imorgon! trots att chansen kan ju vara väääldigt liten! kommer fortsätta kolla bigbrother för att följa alla förutom han isåfall! suuug va less ja är nu, inte nog med så blåser de svin mycket ute och skolan väntar imorgon!
fuck!

*

Några olika saker som får mig på fall hos er killar.
* Han ska höra av sig minnst en gång om dagen
* Han ska vissa att han bryr sig om mig
* Han ska ha bra humor
* Han ska vara snäll
* Han ska ha stil
* Han ska vara tränad men behöver inte vara vältränad
* Han ska ha ett finnt leende
* Han ska vilja vissa sig med mig inför hans kompisar
* Han ska va en jäkel på att pussas
* Han ska vara överbeskydande
* Han ska vara ärlig
* Han ska verkligen vissa att det är mig han vill ha och ingen annan
* Han ska ska skriva gulliga sms
* Han ska viska gulliga saker i mitt öra, så man ryser av lycka
* Han ska ringa eller smsa godnatt helst varje kväll, om inte ja själv ringer, hihi
finns säkert tusen saker till , men min hjärna är trött och kommer inte på mer

stormen förstörde för mycket.

haha hundjävel!♥♥♥
lägg märke till att de ser ut som att han har bara tre ben, men nee de har inte
puss

stor städning

hejsan, sitter i min säng nu och är äntligen klar med rummet, har hållit på med de hela dan! började imorse med tvätt och garderob. sen följde ja med mamma ner till moster en stund, kom bäddade rent i sängen, vilade en stund gick ut grillade korv med mamma pappa erik och milly. sen efter de slog ja på en film. orkade inte se klart hela filmen så städade klat och nu är jag nöjd! har gjort om lite så de är större. gillar verkligen inte små rum. plus att jag måste dela med lillebror nu eftersom vi ska göra om. iallafall så lyssnar jag på jätte gamla låtar som boten anna , gamla låtar kan vara jävligt bra ibland! och kom även på att boten anna skulle kunna vara världens party låt, gamal men kunglig!
tog även en liten runda i skogen med milly och kollade på alla träd som rasat sen stormen, asså det är fan sjukt vilken jäkla storm de va dem natten asså, inte undra på att jag inte kunnda somna, låg vaken hur länge som helst och helt plötslligt hörde  jag hur träden gick av, trodde först ett tag att träden som står bara några meter bort från mitt fönster men tur va så höll dom. De är väl tre fyra träd som ligger på våran gård sen stormen, inte kan vi ta bort dom heller fören till våren/sommaren då all snö är borta! kan ju ta med mig kameran ut nån dag o fota lite så ska ja visa er hur de ser ut. ni som bor i stan ska fan vara lycklig för de och ni behöver inte oroa er för sånt här. haha ja men nu ska jag göra klart det allra sista! skriver sen eller kanse till och med visa er bilder. blev sugen på att gå ut o fota de nu :) hihi
puss

.

mamma ropade ner mig förut o sa åt mig att ta med mig kameran, så gjorde som hon sa. hon visade mig vad jag skulle fota på och resultatet ser ni ju nedanför :)
puss

älsklings söndag

godmorgon. uppe ja! duktig ja är. ligger i min säng nu och ska snart slå igång lite musik och städa mitt rum som jag gör varje söndag av någon konstig andledning. idag ska jag bara njuta av sista dan på lovet innan skolan. fast känns endå bra att de är bara fyra veckor kvar till nästa lov, och eftersom jag har roligt i skolan ibland, (fotlektionerna offtas! ) så kommer nog dom här fyra veckorna gå ganska bra och ganska så fort skulle jag kunna gissa på, eller aa ja hoppas de iallafall! haha nog om de. skolan imorgon som vanligt. tänker inte gå på extra matten på morgonen så tar en sovmorgon! haha ganska skönt med de på en måndag! yääy! jaja men ska slänga på mig lite kläder sen städa lite! skriver sen!
puss

din läppar är som socker, något jag vill smaka på hela tiden.

'

du vet att jag kan älska dig i evigheter va ?

fuckno! loreen skulle inte vinna. visst har hon en skit grym låt o allt va de är. men nej de är inte danny. danny har låten, har dansen han har fan allt! han har lite annorlunda o ja, jag tror att de är sånt de ska vara för att sverige ska vinna nån gång. jaja nog om de. har inte gjort ett skit. åkte ner till coop o handlade lite godis med lizze förut. blev även en chees på donken, jumiii. kom hem gjorde en hallonpaj duktig som man är, bjöd moster micke lizze milly sebben och susanne på de, aa också mamma pappa o erik och mig själv såklart. de satt finnt i magen kan ja lova. men ja nu ikväll har jag inte fått ner ett enda chips iställe. vet inte vad de är för fel på mig, känns som att ja inte äter nånting längre fast att jag är typ hungrig, men så fort ja äter så blir ja mätt lika fort ? och sen så äter jag inge chips längre, vill äta men är inte sugen så då går de inte ner, de suger ! jag som älskar chips juu :(
ja men nu ska ja göra nånting annat. haha några ord till min syster:
Hoppas du vakna upp med fetaste baksmällan imorgon, en fett huvudvärk och mår svindåligt! de skulle sitta gott de!
haha sup lungt ikväll, med tanke på att du va full elva imorse. pusssloveyou.
puss

jag vill ha dig i min närhet varje sekund, varje minut, varje timme, varje dag. jag vill ha dig förevigt min prins.

hallåååååååå. måse säga att sundsvall må ju vara den tråkigaste stad som gud någonsin skapat. satan asså. finns ingen som vill göra nått nu för tiden än att supa! man kan ha mint lika roligt utan alkholen! man kan kolla film o bara mysa med massaaa chips godis dricka osvosv. så mycket roligare och mysigare. man kan sitta ett gäng o bara spela massa spel och prata strunt. diskutera kanske är ett av de roligaste jag vet. haha skappar så många diskutioner, men bäst på de är jag emelie och jonas. vi kan de här med att diskutera. och då diskuterar vi inte satt vi är emot varandra vi pratar om sånt som vi tycker är rätt och fel. hit&dit. det är svin roligt. som sagt de finns ju en massa saker man kan göra utan alkohol.
man kan dansa,fota, måla, reta syskon(haha svinroligt) osvosv..
ja som sagt ni ser ju, jag är ingen suparmänniska som måste ut varje helg o supa. absolut inte! sitter hälder o prata strunt o myser.
ja men idag har det inte hänt nått än så länge, de har gått fett segt, klockan är bara halv tre... ska åka ner till moster snart, hoppas de bjuds på nått gott, jummiii.
ja men skriver sen, om ingen hör av sig lite plötsligt o vill göra nått.
puss

ikväll?

godmorgon. onej orka igentligen inte blogga. vaknade 25över7 imorse av syster fortfarande sov, hon skulle upp mycket tidigare, så fick väcka hon och de blev en massa panik för kvart i 8 skulle hon va i stan. haha kunnde inte somna om så de va lika bra att ja skickade ett sms till mamma o sa att ja va vaken o att hon kunnde komma o hämta mig. städade undan lite sen slog jag på en film tills mamma kom. åkte o hälsade på moster på jobbet till tio ungefär och nu är jag här. vill verkligen inte sitta hemma ikväll. skolan börja om två fucking dagar också. åhhh ja orkaa inte fast att man går världens chill linje, men endååååå... kan gör precis vad som helst bara jag inte behöver sitta hemma i holm, kan mysa, kan kolla film , kan göra precis vad som helst! åhh.. skriver sen, ska ner o ta nått o äta nu puss.

jag skulle kunna ge dig allt för att få känna din närhet. jag skulle kunna dö om du inte fanns överhuvudtaget

precis sett klart på bigbrother. haha dom är fan sjuka där inne. haha ja men va händer nu då ? inget att göra därför ja bloggar lite fast att ja inte har nått att blogga om.. syster sover fortfarande..kuljättekul.
ja men ska kolla vidare nu sen hoppa ner i säng tror ja, fett trött..
puss

fuck you! i can fly!

hejsaaan, sitter hos christina och gör mest ingenting. rolig som hon är så somna hon för några minuter sen,men kan ju dock förstå att hon är trött, jobbat 12 timmar idag, vem skulle inte vara trött efter ett sånt pass ? iallafall så blir jag ensam här imorgon ett tag. syster ska på en dag på sjön , så ja.men tur som jag har så har jag en snäll mamma som kommer o hämtar mig.hihi
imorgon vad händer ? lördag inte många dagar kvar på lovet så vill igentligen inte hem o bara sitta i min säng hela dan. hör av er om ni vill hitta på nått. ska kika runt lite nu sen kolla bigbrother. har precis kollat klart på dom tre senaste avsnitt som ja missat. haha säger bara de. bigbrotherasså de är ju helt klart tretusen gånger så bättre iår än va de va förra året. haha ja men hejdååå .pussssss


puss

dancing in the dark

hejsaaaaaaaan. sitter i min säng nyduschad. naaajs! ska åka till stan med mamma och morfar en stund. ingen anning om vad vi ska göra, eller inte stan, birsta. sen ikväll ska vi ner till stan igen, hämta pappa då sen åker jag nog till syster och myser med henne, ska även kolla dom tre bigbrother avsnitt ja missat, somnat varje kväll nu i tre dagar bara några minuter innan de börjar... plus att ja inte kan kolla hemma eftersom det tar svin lång tid. jaja nog om de. ska slänga på mig kläder nu, hörs senare min vänner. puss!

den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge. även om tiden där imellan kan kännas som en evighet

ojoj nu har de varit dåligt med uppdatering. kan beror på att de är lov och jag tänker inte spendera mitt lov hemma i sängen. åkte iallafall till fanny i fredas, sov där. va o bada i tisdas med fanny, sov hos fanny enu en natt. båda två låg o vänta hela kvällen att klockan skulle bli 22 så vi kunnde kolla bigbrother. men somnade 20minuter innan... typiskt mig, haha fast fanny somnade också så de blev en tidig kväll för oss båda. naaajs. jaja onsdag, klev upp fixade kollade på tv myste kanske med världens vackraste hund någonsin! vid två började ja fixa mig sen tog ja halv tre bussen in till stan o möte johan. åkte till han , kollade film o myste. åkte hem vid fyra idag. och ja nu ligger jag äntligen i min säng med chips o dipp brevid mig. kort beskrivning på några dagar, imorgon åker jag nog till syster min o myser, inte bestämmt mig än eftersom hon jobbar till sju och ska åka iväg halv åtta på lördag morgon. ja vi får väl se. ha en bra kväll gott folk! peace!
- emmaastrandén

du kan vara den rätta, den enda, den jag letat efter.

hejsan. sitter i min säng med härlig musik på högsta! najs! har precis pratat med fanny, åker nog till kovland ikväll ocg går lös! imorgon blir bad också! naaajs! ska packa iordning lite nu sen vänta på att mamma ska komma hem. skriver kanske ikväll, vi får väl se! puss!

Grattis världens bästa pappa på födelsedagen!♥♥♥

hejsan. blev inge bad idag, eller visst sa ja de igår ?  att vi skulle bada idag, men de blev inget. idag händer det inte så mycket, ska väl ligga i sängen i sin vanliga ordning.. pappa fyller år idag så ska fira han! sen vet ja inge mer, ska kanske bada imorgon iställe, får väl se hur det slutar. ja men skriver sen, puss
emmaastrandén

ett mirakel

hallåååååå. vart ska jag börja ? haha iallafall så har de inte hänt speciellt mycket idag, gick ut i solen förut, gick in efter tag. kollat på tv, somnade vid två, vaknade innan fyra nån gång för då kom mamma o väckte mig, klev upp, redigerade lite bilder, åt nyss , och nu sitter jag här. så har min dag sett ut. haha roligt ? nija sådär duger väl, imorgon ska ja bada med emelie, myspys. snacka lite strunt o så där.
emmaastrandén

ute i solen

hejsan, sitter i min sän och väntar på att de ska bli lite sol på balkongen så jag kan gå ut o sätta mig där ett tag, har hunnit med att tagit en dusch nu på morgonen vilket va skööönt! idag har jag inga planer på att göra nått speciellt, åker nog till stan sen ikväll till systeryster, ska sola lite då också , få mer färg på kroppen. och typ hela sundsvall åker till fjällen eller utomlands nu på lovet har jag märkt, folk skriver hela tiden på facebook att dom ska åka bort osvosv. avis är jag på alla som får lämna sverige! vill också resa! bort från sverige till värmen!! ja nog om de, ska fixa lite nu, skriver sen! puss!

_


.

hejsan, ligger i sängen och har precis kommit hem från moster. åkte ner till stan en snabbis förut med mamma och handlade lite gotta tills ikväll. ikovland hade de hänt en olycka, bra början på lovet för stackarna som satt i bilen som låg på taket i dike då vi åkte förbi, tycker synd om dom, jaja sånt är livet. nog om de, ikväll ska jag bara mysa framför melodifestivalen. skriver sen kanske! puss!

ut i solen mä er!

hejsan. orkade inte blogga på hemvägen igår. hade jätte ont i kroppen också, men fick med mig massor med fina och behövliga saker hem! ska visa er snart. iallafall så sov jag ca två timmar på tåget hem igår. vilket va vääldigt skönt! vakna då vi skulle göra ett uppehåll i hudik, sen slocknade både jag och emelie så fort vi började åka, vakna av att dom pratade och sa att vi va i sundsvall några minute senare. hade svin ont i ena bene, hela benet och ner till foten, sen då jag fick komma hem till sängen och sträka på de så gick det över ganska så fort. gick och la mig på en gång då ja kom hem, somnade efter ett nån gång. vaknade vid tio imorse låg kvar till 20 i elva nån gång. sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. men nu kommer bilder.
fick med de här halsbandet gratis då ja köpte jackan :) emelie fick också ett fast att hon inte köpte nått :)
nu ska jag ut i solen! skriver sen! puss!
- emmaastrandén

stockholm baby stockholm!

hejsan, sitter på tåget nu och har gjort det i exakt en timme nu, och vi har endas kommit till hudik, tur man inte kollade på bigbrother igår, har man nått att göra. tog bort inlägget ja skrev igår av olika andledningar.  Emelié är lagomt social också, sitter med musik i örerna på högsta, sociaaaaal brud man åker med, jaja ska iallafall gå lös i stockholm och äta en jäkla massa mat, jummmiiii!! blir kanske ett inlägg sen ikväll då ja sitter på tåget hem, yäyä!
- emmaastrandén

lov

helluuu, dåligt med bloggning idag men har inte orkat. började 10.15 imorse, bussen va 35 minuter sen, jag kom bara fem minuter sent, hade hoppas på mer men jaja, slutade 11.10 , så nu ha lillajag lov!! wiiiihoo!! gick till media förut, eller aa är här, för att jag skulle lämna in uppgifter men då är ingen lärare här iställe så får väl vänta tills efter lovet, kan ju inget annat göra, imorgon äre stockholm som gäller!! woopwooop!!
men skriver sen, puss!
- emmaastrandén

RSS 2.0