onsdag

Och nu har skolan dargit igång igen. Jag skulle visa er bilder från stockholm men har inte varit hemma nått på lovet typ. Ska iallafall försöka få upp dom senare idag eller under veckan. På fredag är det 100-dagars för alla oss studenter! Och på lördag ska jag fira min fina vän Julia som fyller 18 imorgon. Helgen därpå så fyller även Emlie 18år så då blir det också utgång. Sen ska jag försöka ta mig ifrån sundsvall en helg. Har så mycket i tankarna så skulle vilja komma iväg fast att jag nyss varit borta men endå. Vill åka bort så ska se vad Emelie säger, en helg efter hon fyllt 18 så kan man ta en utgång i en annan stad. 
 
Nog om det. Jag och Evelina har bestämmt oss för att ta en promenad en timme varje kväll. Vi började igår och ska fortsätta på det idag. Sen då? Känns som jag har hur mycket som helst att skriva till er men kommer inte på något att skriva. Juste, va ute och fotade med Evelina i söndags också så tänkte visa er några bilder från det, inte alla men dom jag suttit och redigerat nu iallafall.
 
 
Puss
 

.

 
 
 
 
 
 

Lov

Det är lov, jag ligger och ska snart slå igång en film i Fannys soffa. Bestämde mig för att åka till kovland idag för att umgås med Fanny och Vanezza. Imorse och hela förmiddan har jag varit på himlabadet med Emelie och Milly. Har bilder som jag ska visa er från stockholm och avicii men ska få fler bilder av Erika så väntar tills jag fått dom så jag kan lägga upp alla bilder på engång. För övrigt hade jag en grym helg i stockholm men det va vääääldigt skönt att få komma hem i söndags. Stockholm är ju absolut ingen stad jag föredra med allt folk som är där. Tycker det är jätte kul o åka tid över en helg eller så men familj eller vänner men inget mer än så, så det va verkligen jätte skönt att få komma hemma till sundsvall igen. 
 
Mer då? det är endas 99 dagar kvar till studenten! Vilket också känns otroligt skönt!
 
Nä nu har jag inge mer o skriva, ska lägga mig o kolla på en film så kommer det bilder imorgon förhoppningsvis.
 
Hörs hej!

RSS 2.0