onsdag

sitter på skolan och gör mest ingenting. har engelska, värsta ämnet som finns typ.
ska göra nått skit som jag inte ens orka lägga ner min engerig på, märker just nu att det är många/mycket jag inte orka lägga ner energi på, varför ska jag lixsom ?
iallafall så är det snart helg sen lov, underbart. jag och emelie fundera på o åka på äventyrsbadet i östersund på lovet, om danne kanske kan köra, så man åker på morgonen o kommer hem på kvällen, trevligttrevligt. men som sagt bara en tanke än så länge. 
otrligt less på skolan, lessnat otrligt mycket på linjen, tycker inte att det är lika roligt längre, får konstiga uppgifter o allt känns bara jobbigt. har ingen insperation till nånting heller. 
nä men ska försöka få nånting gjort iallafall
hörs puss
 

.

ursäkta alla stavfel som kanske blivit men orka aldrig läsa igenom inläggen jag skriver, hoppas ni fattar.

söndag

hejsan.
ligger i sängen hos chrstina och väntar på att ewwi ska sluta sin match, så jag kan gå hem till henne igen. tänkte berätta om min helg för annars vet jag inte vad jag ska blogga om helst enkelt.
i fredags började morgon med simmning, och med erika så blir allt mycket roligare, hade livräddning och som alla anda dagar så kan vi inte ta nått sånt riktigt seriöst, haha. sedan flöt lektionerna på, film lektionen började vi tidigare med hopp om att få gå tidigare, men det vi höll på med gävlades hela tiden så med de blev vi kvar sist av alla. haha iallafall efter skolan tog jag bussen till ewwi och vi gjorde inget speciellt mer än att kolla på one tree hill, super bra. börjat kollat de igen, så nu är jag och ewwi fast. haha, igår gjorde vi inte heller nånring, hjälpte ewe att städa lite sen blev de tacos till middag och kladdkaka till efterrätt, mummma. iallafall sen blev de några till one tree hill avsnitt på de. vid tio tiden skriver hanna att vi ska följa med dom på fest i ljusta. så snäll som vi är kliver vi upp o fixar oss o åker iväg. va där en halv timme timme ungefär, mycket folk men lite man kände. så då drog vi vidare till granloholm där var det bara en jävla massa tjejer, och jag hatar o va med mycket tjejer, massa fjant och dom kan inte bete sig. min åsikt iallafall, man ska vi lite tjejer o många killar :) haha åkte för att skjutsa hem maja sen åkte vi runt lite och va väl hemma till kvart över två nån gång. va även nykter, har lika roligt då bara man är med rätt folk. jaja vaknade imorse hos ewwi kollade några one tree hill avsnitt sen skulle ewe iväg o fira hennes kusin och jag vandrade hit till christina, tog ett bad förut och nu ligger jag här.
imorgon är det frilufsdag vilket jag inte ska vara med på så mammasen ska sjukanmäla mig, snäll som hon är.
ja men ett onintressant inlägg va väl bättre än inget va ? ;)
hörs puss

fredag

tjeeena, nu ha det gått så här jäääätte länge innan jag tar mig i kragen o bloggar, men vet inte riktigt vad jag ska blogga om, tycker inte om hur min blogg ser ut som just nu, och kan inte ta bilder för jag har ingen insperation till nånting som har med foto att göra, vilket suger. iallafall så sov jag hos ewwi inatt, va med henne igår o kollade på då hon tränade osv, i helgen har jag ingen anning om vad som händer och sker, det visar väl sig hoppas jag. snart är det lov och det ska bli så jävla skönt med lite lov. helt underbart få komma bort från skolan en vecka, synd bara att love går så otroligt fort så man vill ju bara börja gråta. jaja
ska vänta på att klockan ska bli tio över så jag få gå och äta lunchis.
hörspuss
bjuder på gamla mobiler som ni kanske inte fått sett.
 
 

blöö

hejsan, och gud vilken onödig skoldag jag haft, hua. hade bara vårshowen som för den delen inte va så jätte bra, lite bra men de va inte mycket, så nu sitter jag här på skolan, väntar på att klocka ska bli fyra så jag få ta bussen hem, fast ska möta emelie då hon slutar, som är om fem minuter, så får väl vandra på stan en timme också, hua.
jaja men skriver mer imorgon för har inte så mycket mer att skriva om
hös puss
 

onsdag

ligger i ewwis säng och väntar på klockan ska bli  halv tio så hon också vaknar. fett hungrig så vill upp o käka frukost. idag är det bara vår showen typ som står på schemat. så det blir en lung och skönt dag, samma imorgon är också lung dag då vi bara är på media. ja men har inte så mycket mer att skriva till er, ska kliva upp och ta min medecin, egentligen ska jag ta den en timme innnan jag äter, men bruka inte bli så under veckorna eftersom jag måste få i mig frukost innan jag åker till skolan.
nä men vi hörs puss

tidag

alltså en medalj eller något till mig, erkänn blivit bättre på att blogga ? ska se hur länge de håller i dig ;) haha
iallafall sitter jag hemma hos ewwi och har precis gjort klart en uppgift, eller aa ewwi gjorde den åt mig :')
så nu sitter vi framför varsin datorn och gör mest ingenting, ska snart hoppa in i duschen. har inte så mycket mer att berätta för er, planera helgen med ewwi. kommer bli super duper bra.
hörs puss

tisdag

åhh så less på mig själv, men de är endå lite av läranas fel att dom adrig kan lära sig att maila ut saker och ting i tid. har egentligen sovmorgon, men här sitter jag ensam i klassrummet och gör inte ett jävla skit. åhh
iallafall så sov jag hos ewwi inatt, käkade mat och efterrätt, mums. sen blev det one tree hill hela kvällen. super mys.
idag är det skola som vanligt och ja sen vad mer? händer väl inte så mycket mer, ska försöka få lite saker som jag ligger efter med klar.
men de va de, hörs senare kanske, puss
 

måndag

sitter på skolan och väntar på att naturkundskapen ska börja om fem minuter, sen slutar jag. skönt med korta måndagar. på onsdag ska vi kolla på vårshow så har bara två lektioner på förmiddan. annars då?
har inte så mycket att skriva eftersom det inte hänt nått.
hörs puss

söndag

och som vanligt så kan inte jag sova ut, jaja få sova en stund på eftermiddan. sitter iallafall och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
igår va här en stund, sedan gick vi vidare till ewwi. orka inte berätta vad som hände osv för det är inte så intressant för er, men kul hade jag iallafall. va nykter eftersom jag äter medecin, men lika trevligt endå.
idag ska jag förmodligen bara ta det lungt, mysa med mamma och må allmänt bra.
imorogn är det skolan igen. hua, snart är det lov, de börja närma sig nu äntligen.
ja men vi hörs när vi hörs puss

.


 

lördag

hejsan.
har äntligen fått tillbaka min dator som varit på lagning. den låg hos rico (där skolan lämna in datorerna om det blir fel på den) i ca en månad. och jag skulle behöva betala 3200, för det som hade hänt täckte inte försäkringen.. fett less blev  jag då jag fick reda på allt detta, men kunnde ju inte göra så mycket åt det mer än bara betala. iallafall så i torsdags första skoldagen för mig så fick jag reda på att man fick lämna in den på andra ställen om man viste nått som va billigare, ovh det visste min kära erika, så både hon och jag lämna in våra på timrå data centrum, igår (fredag) och fick tillbaka dom samma dag, och priset blev en stoor skillnad, 1550 endast, alltså från 3200 till 1550, trodde de va en dröm. så nu så är den lagad och hade jag lämna in den där från första början så hade jag bara behöft varit utan dator en dag, men nejnej lämnade den till skolan dum som jag va. jaja ska aldrig lämna in den där igen. hua
 
iallafall nu har ni fått veta oviktig information, haha jaja men måste få upp bloggandet och har ingen aning om vad jag ska blogga om. ska börja gå ner mot stan och himlabadet vid halv tolv, för då ska jag möta upp milly och fanny som jag ska spendera min förmiddag med, myspys. länge sen jag va med fanny nu utanförskolan, eller juste de vare ju inte, de va typ två veckor sen men endå, haha innan de va det jätte länge sen vi va med varandra.
 
nu ska jag sluta tomskriva, ska försöka få några härliga bilder ikväll också då jag ska umgås med skönt folk.
vem vet kanske skriver enu en gång ?
jag och ewwi igår :')
 
hörs puss

skola

ett tag sen jag bloggade nu, men har varit sjuk så va hemma från skolan måndag tisdag onsdag. fick åka till vårdcentralen i tisdags och nu ska jag käka medecin i tio dagar, det har äntligen börjat släppt i halsen också, känns fortfarande pytte lite då jag sväljer men imorgon eller förhoppningsvis redan ikväll är det över. igår kväll kom iallafall emelie och danne o hämtade mig, så vi tog en tur till stan för att köra godis.
va svin trött då jag kom hem så gick o la mig på engång.
idag är det lång dag, enda till fem över fyra, hua jaja bara att kämpa.
 
gjorde en ny header också som ni kanske ser, så less på den andra, gillar inte den här heller så mycket men bättre än den andra. 
 
jaja ska jag försöka jobba lite och få någonting gjort.
hörs hej!

Sjuk

Har inte bloggat på ett tag nu, men är sjuk vilket suger för varje gång så är halsen alltid värst och gör ont hela tiden, två golfbollar i halsen typ. Har typ ingenting att skriva heller mer än att jag ska lägga mig i ett bad ett tag, sen dricka lite varmt tee. Ikväll ska jag umgås med folk och bara ha roligt, försöka glömma att jag har ont i halsen, öronen, kroppen, fryser av och till. Så Ipren och Alvedon är min vän ikväll också :) haha ja men de va väl de
Höra puss


RSS 2.0