God doesn't give you the people you want, he gives you the people you need. To help you, yo hurt you, to make you the person you were meant to be.

hejsan. precis hemkommen från stan. åkte ner med mamma moster lizze och milly o handlade lite. köpte så vi kan göra en tårta för både jag och mamma är sugen på tårta så ska göra det senare, muuuuuums! ska även ner och sola ikväll förmodligen! skönt! ska börja med bärnnan nu så man är lagomt brun till sommaren, som de va förra sommarn, hihi
men ni får ha det så bra!
puss

If people are trying to bring you down It only means that you are above them.

Godmorgon min vännor! idag äe det lördag och gissar på att halva sundsvall ska supa! like always! nej men seriöst! är sugen på att dra till birsta, ska höra med mammi och emelie! sen har jag ingen anning vad som händer, kanske ta reda på min lähög jag har neranför sängen, haha om jag orka. nemen jag skriver sen
puss

Få inte en tjej att falla för dig om du inte är redo att ta henne med öppna, stäng armarna & öppna käften & säga vad du tycker & känner för henne i tid iställe!

och jag suger på att blogga. men jag har ju inget att skriva om. är det verkligen kul o läsa vad jag gör på dagarna, går i skolan lixsom de är de enda. haha men jaja ni kikar ju in endå så de är ju trevligt. iallafall så gick jag på stan förut med emelie and thääää thaiiländer, ne men nu ska jag va snäll mot dom små ♥ va med fanny key och pam. haha såg skit roligt ut då jag gick o möte emelie med dom ♥ iallafall han bara hem så skulle vi ner igen, men de gjorde inte mig mycket eftersom de va jag som ville de, åkte ner solade jag och emelie medans mamma o moster hyrde film och köpte godis, köpte pizza, och den pizzan har varit efterlängtad kan jag lovar er, och god som satan va den också! hhaha sen kan man säga att jag slocknade vid halv nio och vaknade för ca 20 minuter sen!
typiskt mig!
puss

skolan

hejsan. sitter å foto och har haft världens chill dag, och det är härligt väder ute också. har precis gjort klart en uppgift så nu får jag gå hem, men ska ner på stan och umgås med trevligt folk, skriver då jag kommer hem. har även fotat fanny och det gick jätte bra och det vart jätte fina bilder som ni får se under kommande vecka. eftersom det tar sån tid hemma med internet så orka jag inte hålla på! men ja skriver sen ikväll!
puss

No matter how hard it gets, just keep going because you only fail when you give up.

gokväll mina fina! har precis kommit ur ett bad och innan de har jag sove sove och sove! Åt mat sen slockna jag, åhh skönt och behövligt va det också. nu ligger jag och väntar på att BB ska börja sen ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon får jag sovmorgon också! sköööööööönt! Sen vet jag heller inte om vi har nån idrott, och dom är ju så duktig att gå ut med information i tid på hedbergska... eller inte. Det kommer bli så här ungefär: Jag tar med mig idrottskläder för att vara med på idrotten, meeeen den blir inställd. Eller: Jag tar inte med mig kläder och det blir idrott...-.- tyå så kommer det se ut. min otur!
iallafall så va jag erica och malin ner på stan efter nationella idag och prövade skor osv. hittade ett par sjukt snygga på scorett som jag bara ska ska ska ska ha!! så ska övertala mami att köpa dom åt mig(a) Sen prövade jag även en lång kläning för första gången, och nej nej nej det är absolut inte min still! hua det såg verkligen hemskt ut på mig. men är inte så mycket för den stilen som alla eller ja dom flesta har nu. Kan vara nån enstaka sak, men det är inte mycket, som tröjer upp till näsan, alltså kragen då för er efterblivna. haha ni förstår nog vad jag mennar.
Sen förlåt alla men ta inte illa upp nu. Skor som ser ut som hästskor, eller aa såna där som man har på sig då man rider. haha ni förstår.. det är hata eller älska. Jag tycker att det är skit snygg på dom som passar i det och önskar ibland att jag också kunnde ha sånna men nej tyävrr. jaja nog om detta. hur kunnade jag komma in på allt de här ?hahah iallafall så ska jag visa er bilderna på skorna jag vill ha, och förlåt för att jag aldrig har bilder man egentligen vill se, tror jag, haha har typ massa annat skitbilder ja ;) kör på den varjanten!
puss

.

http://www.youtube.com/watch?v=HunCCrZ-De8&feature=related

 

http://www.youtube.com/watch?v=4gryJuTKYqQ&feature=related

 

Kolla in två sjuka videos, killarna är typ tio år och är fucking jävla amazing!!


skolaaaaaaaaaaan

hejsanhoppsan!
sitter på foto och har gjort de att bra tag nu och ska göra det ett bra tag till också.. till klockan fyra så det är två timmar kvar. Nationella gick bra imorse och imorgon har jag förmodligen inga lektioner alls. men har bokat syudion mellan 12-13 för då ska jag fota fanny ehernholm! kommer bli super trevligt!
sen efter det är det lång heeeelgt! sweet!
men ja har inget mer att skriva till er så ni får njuta av några roliga kattbilder
puss

bigbrother

Har vääääldigt tråkigt så tänkte ytra mina tanka osv om årets bigbrother deltagare, dock har ju några redan åkt ut. men tänker skriva lite om varje deltager eftersom jag har tråkigt o de är ett tag kvar tills de börjara
Annika: Jätte gullig tjej,dock fallit lite för hårt för Marcelo, menmen hon verka lycklig. haha. Verka vara jätte känslig och blir lätt sårad/ledsen där inne. Men hon är en av dom som ja tror kommer vara kvar inne länge!
Marcelo: Han beter sig som ett svin då han är på fyllan, men är jätte snäll men endå lite för kaxig då han är nykter. Han är inge snäll mot Annika menmen, ser helt okej ut också. Men det känns som han kör ett annorlunda spel bara för att de är tv och han vill visa hur "cool" han är!
Camila: Tror hon kommer komma jätte långt! Många gillar henne på utsidan och inne i huset! Jag vill att hon ska vinna, eller aa en av dom alla jag hoppas vinner iallafall. Är mycket med Amandus, jätte söta tillsammans!
Amandus: Kan leka lite pappa ibland, dock väldigt sällan. Han tar åt sig för mycket, och vill nog inte att Camila ska springa runt med andra, nog väldigt svartsjuk av sig,. Lägg märke till att han stammar. Men verka hel go o hur snäll som helst! Förstår dock inte vad alla inne i huset har så mycket emot han, speciellt killarna, kanske för att han få ha Camila o ingen annan ? ;)
Vobban: Hel skön kille och hoppas han vinner, är från vackra staden sundsvall, eller matfors då eller va de va. haha. Svin rolig älskar hans skratt. Hoppas han vinner, eller iallafall kommer två om inte annars, han ska va kvar till finalen, och tror dom flesta i huset gillar han!
Lars: Hahhaha älskade Lars, måste ju vara den absolut roligaste där inne! helt klart! älskar då han springer runt för sig själv o gör massa miner för kameran, såå jäkla roliiiiiig!!! Älskar hanns hår och hårband som han jämt har i håret.  Lägg mörke till att han bara använder jeanse, eller shorts! haha. han är ärlig o kommer på massa roliga saker. gillar han starkt o tror han kommer vara kvar länge!
Tenny: Mes ful o allmänt efterbliven, ser ut som en gammal käring med sitt lång hår och spinkig kropp. åker in på sjukan för minta lilla och klagar för minsta lilla, hoppas han får lämna snart, men inte riktigt än. älskar hanns skratt!
Jennifer: Va väldigt tråkig i början tills marcel åkte ut, sen va hon mycket med hulda som också åkt ut, o nu tycker jag att hon bjuder på sig mer och mer. men blir dock vääääldigt lätt arg på fyllan och hade värst snefyllan de första hon hade då hon kom in i bb huset. men fin o verka snäll.
Hanna: Städar hela tiden och är tråkig, börja bjuda på sig mer o mer, men endå. Ibland jätte tråkig och ibland rolig att kolla på, älskar dock hennes röst/delaket, låter svin roligt.
Rodney: kan åka ut nu snart tycker jag, inte ett dugg rolig och vill bara förstöra för annika och marcelo, han får marcelo att säga massa dumma saker osv, så tycker att han ska ut och han har haft sin chans, hon borde inte få en till, fusk så ut med han nu!
sådär har nog fått med alla nu, nu ska ja ner o fika sen kolla bb sen sova.
puss

you don't have to love me, you don't even have to like me but you will respect me.

oj vad dålig jag är på att uppdatera nu för tiden känns det som. men det händer inget just nu det är skolan som rullar på som vanligt också har vi precis dragit igång med nationella. iallafall så åkte jag hem lite tidigare idag, missade bara engelskan så de gjorde inte så mycket tyckte jag. Så mamma kom och hämtade mig o vi åkte o handlade lite mat och jag köpte lite o ha med mig på nationella imorgon som är i tre timma. två drickyoghurt en festis och ett äpple. mums. dock börjar vi halv nio imorgon och slutar halv fem så kommer bli en lång och plågsam dag imorgon! vad mer då ? Då jag kom hem idag va de hur härligt väder som helst så har varit ute hela kvällen, hunnit med en promis också! jäklig skönt va de, två koftor o ingen jacka, underbart! sommaren är på G nu assååååå!!! ja nu har jag inte så mycket mer att skriva till er. så ni få ha de så bra så skriver jag imorgon nån gång efter nationella!
puss

♥♥♥


before i die.


Le och gå fort så märker ingen hur jävla ful du är.

sitter på skolan och har gjort de ett tag nu. fick sluta efter nationella imorse, men fick reda på de då vi gick på engelskan, för den va inställd och ingen foto, eller aa fototid. men sitter på skolan för ja tänker inte gå runt på stan själv. ska åka med pappa hem halv fem så fram tills dess har jag ingen anning om vad jag ska göra. ja men iallafall ska hem sen o göra fotouppgiften som jag nyss fått försklarad för mig så har redan fått en idee!
sen hade jag inte tänkt berätta mycket mer för er. skriver ikväll om jag har nått att skriva om!
puss

bilder

sådär här har ni några bilder från dopet, inte alla men dom här får duga :)

It really sucks when the only person who can make you fell better is also the reason why you cry.

hejsan och nej jag har inte glömt bort er. helt enkelt inte orkat bloggat på skolan idag bara. haha har en hel del bilder att visa er! och massor mer blir de nog till veckan eftersom jag ska fota fanny ehrnholm på fredag efter lunch!
iallafall så har nationella dragit igång och är i full fart nu! imorgon halv nio är det del två av tre i svenska. en har vi redan gjort o de va muntligt tal som jag fick godkännt på! imorgon är det läsförståelse, sen på tordag morgon halv nio är de skrivning på hög nivå! åhh hua, i tre timmar är de då och två imorgon!
iallafall så ska jag försöka få in några bilder imorgon från dopet! nu ska ja fixa lite sen hade jag tänkt mig en tidig
kväll så jag inte somnar på nationella imorgon bitti! så ni få ha de så bra så skriver jag imorgon!
puss

haha tårkigt osv


love your haters. they are your biggest fans. why? because they keep on wasting time just watch your every wrong move.

hejsan, har igentligen inget att skriva till er, har inte gjort ett skit idag, redigerat en jäkla massa bilder har jag gjort, nästa 200 hundra bilder blev de men tog bort dom som blev dålig. Pappa har precis gjort badvatten åt mig så ska ner o bada ett långt varmt o skönt bad nu o mumsa på lite jordgubbar!
puss

you now what hurts? when the people who used to mean the world to you don't even want to be a part of your world anymore.

vet att jag inte har bloggat på hela dan, men har inte orkat helt enkelt. och igår efter dopet åkte ja hem och tog de bara lungt! orkade inte blogga då heller. Ligger iallafall i min säng jusst nu o väntar på mat, ska även försöka orka kliva upp ur sängen o städa mitt rum, o slänga in lite tvätt, så ja har kläder att använda!
imorgon måste ja upp tidigt, ska ner på extra matten halv nio o göra lite rester så de är gjort. men kom på att jag har matteboken i skåpet på hedbergska. suck.. jaja de löser sig nog.
dopet va iallafall jätte fint och Nilas var hur snäll o gullig som helst! några bilder får ni imorgon eller nån dag under vecka, dom kommer då dom kommer helt enkelt!
men nu ropar dom att maten är klar så ska ner o käka nu, skriver sen om jag har nått att skriva!
puss

redo för dop!

nu var man fixad o klar. ska ner o dricka lite innan jag dör av törst! sen borsta tänderna o sätta mig i bilen o åka mot kovland. detta är kanske de enda inlägget för idag, beror på vad som händer efter dopet! så vi hörs när vi hörst! ha en bra dag alla!
puss

hårfixning på g

äntligen hemma. Va på stan med emelie förut. va tvungen att gå på banken o sätta över pengar åt syster mig, åhej vilken karusell de vart. fattade inte vad fan ja höll på med. men gjorde rätt så kan de där nuja :) köpt en present till goungen också. och nu är ja o emelie hemma hos mig ensam. emelie har precis börjat satt i mitt löshår med mikroringar. Har bestämmt mig för att ha de ett tag nu, eftersom ingen vill köpa de så lika bra att sätta i de, o vill ha långt hår, inte ha uppsatt hela tiden. Så imorgon blir långt hår med lockar. hihi
ne men ska kika vidare så får ni ha de så bra.
snygg osv..
puss

Never cry for the person who hurts you. Just smile and say "thanks for giving me a chance to find someone better than you"

vad kan man ha på sig på ett dop? har ingen anning. hua imorgon äre dop och en massa fotografering som står på schema! kommer bli super duper roligt!
Jag va duktig och tog med mig idrottskläder för att vara med på idrotten idag, meeeen såklart så va den inställd!
Förut va jag jämt med på idrotten och ville verkligen inte missa den. Alltså från grundskolan till nian. Jag viller absolut inte missa den. Men nu under gymnasie tiden så vill jag inte vara med. Vi gör verkligen inte samma saker. Det är inte lika bra och roliga lärare. Och allt precis allt suger med idrotten på gymnasiet. Iallafall så gick ja Malin, Erica och Olivia ner på stan efter svenskan och gick mest runt och fördrivde tiden. Åt på tacobar eftersom jag har så snälla klasskamrater så fick jag äta med dom eftersom jag är pank.
Just nu sitter jag på foto och har ingenting att göra. Måste lämna in frukost bilden som för övrigt suger, men fick göra det bästa av situationen igår kväll eftersom vi inte hade nån frukost och jag äter sällan frukost. so what to do what to do?
Sen ska jag även lämna in mina vårbilder som jag heller inte har bestämmt vilken av dom jag ska välja.
Efter skolan så ska ja ner på stan o leta efter en present. Kanske träffa emelie. Sen får vi väl se vad som händer ikväll, har ingent planerat så de blir väl mest bara att ta de lungt.
Men jag skriver mer till er senare ikväll. Ni får ha de så bra!
Där ser ni min frukost bild suger och ser förövrigt ut att vara bläääää!!!
puss

godnatt motherfuckers! skämt o sido. gnatt.

Okej nu vet vi alla som har facebook vilket lag som vann kvällens match! och jag bryr mig inte ett skit. Alltså då verkligen alla lägger upp samma sak så blir man less. så ja vart ju de ja. säger godnatt med detta inlägg. ska orka upp imorgon ja..
puss

Just get your ass back home

ligger i min säng och har absolut ingenting att göra. vi har ingen tv för tillfälle heller så kan inte kolla på tv. och film är i inte min grej. ska vänta en liten stund sen ska jag ner o göra mig badvatten o sitta där ett tag. skolan somvanligt idag, fick sluta typ 40 minuter tidigare så tog fyran till pappa och åkte med han därifrån slapp han hämta mig nere på stan. vilken ängel man är ibland. va dööö hungrig då jag kom hem så tog en maka, pappa o ja är ensam hemma så maten stog ju ej tyvärr serverad då vi kom hem, iställe gjorde i ordning lite korv och mos. gott, änkelt, och går fort att göra.
imorgon är det fredag och va händer då mer än skola? själv ska ja ner på stan o kika efter en present.
juste fick ju med mig objektivet hem idag. så självklart va man ju tvungen att gå ut o pröva de. så gjorde de, åhh vill behålla de för mig själv o inte lämna tillbaka de nånsin! så braaa! kommer få toppen bilder på lördag.
ja men nu orka ja inte skriva så mycket mer till er. ni får ha det så bra så bjuder jag kanske på lite bilder imorgon om ni är snäll.
puss

I love my mom most!


you can't lose someone you never had.

JAG HATAR FOLK SOM TAR ENS TEXTER/MENNINGAR OCH LÄGGER UPP DOM BARA NÅRA TIMMAR SENARE! SKAFFA ER EN EGEN JÄVLA ÄCKLIG FANTASI! DÖÖ UNGEJÄVEL DÖÖ!
okej ja retar upp mig för de där, men de är en tjej som har gjort de, en tjej som jag har hatat en längre tid. eller inte hatat men gillar verkligen inte personen, hon hennes utseende, hennes fucking jävla beteende! jävla treåring!
haha nog om de!så sitter jag på skolan nu och väntar på att matten ska börja, matte prov here a come! ne men får väl hoppas på de bästa!
försov mig gjorde jag i morse också! o inte så lite heller. 45 minuter! vakna en kvart innan bussen gick. blev liiiite stressigt då! men hann fixa mig men inte fika så nu är jag svin hungrig. tur att de är matte prov o man får gå då man är klar. sen blire lunch. hoppas på nått gott!
skriver mer till er sen. slutar ju halv fem idag om jvi inte få gå tidigare! hoppashoppas!
puss

if the music is too loud - you're too old.

ligger i min säng och tänkte plocka fram kära älskade mattebok! vilket vore bra om jag gjorde nu snart innan jag lägger mig. dock är jag inte lika trött som ja va igår haha. Sen fick jag reda på att jag skulle tagit sprutan i måndags, jävla fn.aekfn.aeklrflkjearfljew!!! får fitt jävla äckel damp!!!! hatar skolan!!!!!!!! dmd.kndskmnlkdmnklnd-lknds-lknm-klns! dööö!!!! hoppas verkligen att jag får göra den endå då dom inte kan mejla ut skithelvete i tid! dö skola dö på riktigt!!! annars skiter jag i den där sprutan, för mycket pengar. mööööh! nog om de
va tvungen att få ut lite ilska! idag? skolan i sin vanliga ordning. fick sluta tidigare. så tog bussen till bergsåker o va med emelie sen blev de fyra bussen. hem käka sen har jag legat i min säng hela kvällen. och nu måste verkligen matte boken upp ur väskan en liten stund iallafall.
nu har jag inge mer att informera er så ni få ha de så bra
puss

fuck boys who do this!

boys who do this, is not worth a girl at all!

skolan

sitter på historian nu och har precis kollar klart på bb-avsnitt som jag inte såg på igår. Snart är de lunch också, hoppas skolan bjuder på nått gott, dör om de är pannkaka för de är så sjukt jävla äckligt! kommer börja gråta isåfall, ne men orka inte. sen äre matte huhu o sen engelska huhu, sen blir de stan med emelie. måste planera lite med henne till helgen också. sen nu har jag inge mer o skriva, va hääänddddeerr på sista min vänner? nått roligt ? jaja skit samma! skriver då ja kommer hem
puss

let the snow fall and catch a flake with your tongue in place to complain about it.

paaaaltkoma! åt mig verkligen proppmätt, men va verkligen svinhungrig. har left på två mockor idag och de va den enda tills ja kom hem o fick i mig lite käk som satt finnt i magen. för er som inte har facebook , eller juste alla har väl typ de, men iallafall och för er som inte märkt att de snöara så gör de det iallafall, o inte så lite heller, packade ner solbrillorna i väskan imorse o hoppades på att kanske skulle sluta snöa o solen tita fram. kan ju säga att dom kom mycket till användning. vääääldigt mycket. det snöar verkligen non stop! de tar aldrig slut. huhu menmen varför klaga de är april ? man ska lixsom inte bli förvånad över att de kommer snö. hade ju varit en annan sak om de va i mitten av maj eller slutet av maj, då kan ni få klaga om de kommer snö.
nog om detta, va iallafall o prata med malte idag om vaccinet o ett bättre objektiv, och båda två ska vi fixa till så de är fucking awesome!! skojar inte! sprutan är jag mest glad över att ja får ta, för hade aldrig i livet betala typ 3000 eller va de för tre spruter, never ever! och sen objektivet får jag med mig hem på torsdag o ha över helgen! najsbajs! på lördag blir de ju dop för hela slanten. sen efter de så vill jag o min käraste emelie hitta på nå bus, så ni kan ju vara en vänlig skäl o ringa eller smsa om ni vill göra nått.
puss

I can't make you love me, want me, or understand med. All i can do is hope that someday you will.

meeen det känns som att jag gått i skolan hela dagen trots att jag började för 20 minuter, men helt plötsligt blev jag sviiiin trött! kommer somna tidigt ikväll o missa bigbrother känner ja på mig :(
åkte ner med mamma och pappa till farmor i morse så fick fixa mig o så där. slutar om typ två timmar och de är sååå underbart!  senare ska jag även ta ett snack med min mentor, har två frågor o ställa till han. Ett: om jag får ta sprutan nu, eller aa så fort som möjligt om de går. Två: Om de finns ett objektiv man kan låna av skolan så man kan soma inenu mera eftersom jag ska fotografera dop på lördag och vet inte hur nära jag kan komma och vill ju få så bra bilder som mörjligt :)
Sen ska jag även kolla tif i studion eftersom Fanny Ehrnholm vill bli fota under veckan, så kolla de också.
sen är de inge mer som händer denna veckan, eller jo ett matteprov på torsdag väntar på mig. fuuu dum lärare som ger oss mattefuckingjävlaäckelprov hela tiden, inte ok alltså!!!
ja men nu ska jag kankse göra lite nytta ? nee
någon som har denna film att låna ut till lillamig ? :) eller ska jag behöva slösa pengar o hyra den?
Aristocats va världens bästa film då ja var liten o va den enda ja ville se, och den är fortfarande en favorite i mina ögon! BÄSTAAA!!
puss

.


help please!

Känns bra att man ska lämna in en fotouppgift där den bestod av att fotografera vår! vilka vårkänslor man hade imorse och nu också för den delen, snöööö♥♥♥
nä men jag behöver hjälv vilken av dom här fyra bilderna ska jag lämna in, kan själv inte bestämms mig. huhu

bitch please

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma,
Pinocchio var en lögnare,
Robin Hood var en tjuv,
Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa"
och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan.
Pippi jagades av soc och
Emil söp sig full i unga år.
Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit!



I'm sorry, but the party is over now bitch!

ligger i min säng med en huvudvärk som inte vill släppa, dock har jar inte tagit nån alvedon än, hade hoppas på att de skulle gå över, men vi får väl se. åkte fem bussen hem idag, kom hem åt, sen slängde jag på mig foppisarna och gick ut o fota lite vårbilder som ska vara inne imorgon. Plus att jag börjar 12.20 som suger apa!!!! hatar att bo i holm! speciellt under skolveckor då man får reda på sånna här saker. Sen ska jag även fråga om de finns en chans för mig att ta HPV (livmoderhalscanser) sprutan den här veckan, klassen gjorde de veckan innan lov men jag var ju inte hemma då, såå hoppas ja får de!!! sen vad ska ja mer skriva? har igentligen inte så mycket mer att skriva om. så ni få ha de så bra!
puss

bildboooomb


skolan

hejsaaaan
sitter på matten och har allmänt tråkigt! för första gången i mitt liv måste vi använda datorn på en matte lektion? say whaaaat ? hahah ne men seriöst, jag har tråkigt, är dööö trött!!
men har ingenting o skriva, så skriver ikväll då jag kommer hem
ha de braaaa

agerar fotograf!

Fick precis redan på en rolig grej. Madde min systers kompis vill att jag ska fota hennes son nilas på lördag då han ska döpas! :) och självklart ställer jag upp på en sån rolig sak!
några bilder som ja fotat i studion på dom :) sååå söööööt!
iallafall så kan jag fortsätta skriva så slipper jag de sen :)
ligger i mammas o pappas säng o kikar på tv, ska ner o fixa lite innan BB, hoppas joe åker ut ikväll,
vill inte att amandus ska lämna!
imorgon väntas en skola vecka. huu
men nu ska gå vidare o hinna med allt som ska hinnas med innan jag tar en dejt med kudden, vi hörs
imorgon mina fina!
puss

onödig information!

Onödig information i brist på annat lixsom!
* Jag älskar min familj och skulle inte klara en dag utan dom!
* Min vänner är ett av de finaste och bästa jag har.
* Jag gillar inte karuseller förutom dom så snurrar och går fort på marken
* Jag är sjukt höjdrädd! klarar knappt av att stå ute på en högre balkongvåning och titta ner
* Jag ogillar att vara ensam hemma på kvällarna, inbillar mig att nån ska komma o ta mig eller nått.
* Jag är väldig känslig
* Jag har svårt att säga ifrån.
* När jag väl blir arg, så blir jag väldigt arg.
* Jag har varit utomlands en gång på riktig, andra gånger är som till findland från en dagen till den andra och norge över dagen, och de räknas inte
* Jag har en htc telefon som suger apa! vill ha en knapptelefon men samtidigt en iphone!
* Jag kan kolla på jätte bra film om och om igen i månader
* Jag hatar att bo på landet på vintern, men på sommaren är det helt jävla underbart!
* Jag delar rum med min lillebror just nu
* Jag hatar folk som hittar på massa skit, de bevisar bara hur låg och patetisk dom är.
* Jag älskar disney filmer och disney låtar, de bästa som finns!
* Jag vill ha ett till minisyskon, men får inget :(
* Jag vill åka tillbaka till min syster
* Ibland är jag alldeles för snäll
* Jag är hellre ett gäng i en egen lägenhet o myser o kollar på film, än att supa
* Jag gillar inte krigfilmer, avatar osv filmer, där de finns tillgjorda saker med, inte alls min smak! förutom barnfilmer!
* Jag förstår mig inte på folk som säger att dom ska banta då dom inte har nått att banta, det är skillnad på att träna och banta!
* Jag älskar djur, bästa som finns!
* Jag älskar småbarn
* Jag har dålig syn och måste ha linser varje dag!
* Jag vill ha en pojkvän
* Jag älskar att fota även om inte bilderna jämt blir dom bästa
* Jag är väldigt kräsen av mig då det gäller mat
som sagt onödig information

Jag skulle kunna säga att jag hatar dig, men eftersom jag inte gör de så kan jag inte säga de.

hejsan min vänner!
idag har jag inte gjort så mycket, blev väckt av erik imosre o frågade ifall ja ville med till moster, så klev upp o följde med. sen har jag inte gjort så mycket mer, varit ute i solen hela dan har jag, grymt härligt väder!
har inget mer o skriva, imorgon börja helvetet igen, ge mig sommarlov nu!! har tagit fram studsmattan så får riktiga sommakänsloooor nu!!!
puss

baby, would you be my hero?

Jag skojar inte nu! jag är så arg så jag skulle kunna slå en riktigt jävla hårt nu! Det kokar i mig, mina händer har precis slutat skaka! så arg kan jag bli! Men ibland går vissa över gränsen, men jag älskar mina vänner endå, även bråk o tjafs som blir, ni får hata mig hur mycket ni vill ikväll, men de skiter jag i. jag blir lätt arg och då är de så. jag säger precis vad jag tycker och tänker då jag är arg. ja men nog om de. har myst med familjen ikväll och ska snart ner o borsta tänderna o lägga mig under täcke! imorgon är det söndag, kanske jobbigaste dagen på hela veckan. skola på måndag hua! och jag har inte jobba nå matte alls, matteläraren kommer inte ge mig fina miner på måndag :( haha
inte konstigt att man va rädd för dig då man va liten, du sur ju f ö r j ä v l i g ut på riktigt asså!
haha också jag då, skriver till en bild, tror jag börja bli lite trött så ska sova nu, godnatt mina fina!
puss

Tråk


Namn: Emma Elvira Helen Strandén

Ålder: 17

Längd: 1.70 kanske

Sko-storlek: 38

Född: Sundsvall

Bor: Sundsvall

Gör just nu: skriver ser det ut som

 

Allmänna frågor.

 

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Glad, omtänksam och snäll.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Blir väääldigt lätt arg, känslig, kvällstrött

Vad är du rädd för: småkryp, höjder huaa, förlora familj&vänner

Det roligaste jobbet du haft/har: Har inte haft nått jobb mer än sommarjobb som söööög!
Har du körkort
t och egen bil: Nej jag har ju inte derå

När tar du ditt körkort: Förmodligen i januari
När grät du senast: Torsdag

När skrattade du senast: Några minuter sen

Vem åkte du bil med sist: Mamma

Vem åt du mat med sist: Mamma, pappa, erik

Vem sov du hos sist: Christina

Vem sov hos dig sist: Emelie

Vad var du rädd för när du var liten: curella devil i 101 dalmatiner :(

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Doktor

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Räknar inte, men nån gång

Värsta smärtan du råkat ut för: Då jag gjorde illa mitt knää så jag fick åka ambulans in till sjukan

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Familjen, och vänner!

 

 

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Många saker

Har du någonsin sportat: Ja.

Någon du ser upp till: Ingen.

Vad finns alltid i din handväska: smink, plånbok, böker, osv

Har du varit utomlands någon gång: Ja

 

Lite mer personliga frågor.

 

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Snusat: Nej

Druckit: Ja.

Har du piercing eller tatuering: Ja, piercing

 

 

Antingen-eller-frågor:

 

Storstad eller landet: Landet på sommaren, storstad på vintern

Hamburgare eller pizza: Båda

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Katt.

Aftonbladet eller Expressen: Läser inte tidningen

McDonalds eller MAX: McDonalds

Vin eller Öl: Inget av dom

Charter- eller skidsemester: Ingen anning,

Sverige eller Utlandet: Utlandet.

Sport eller nyheter: Båda

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga.

Sommar eller vinter: Sommar.

 

Vår eller höst: Vår!

Flyg eller tåg: Kommer inte ihåg känslan av att flyga, med flyg

Bil eller buss: Bil.


Can I borrow you for one second, or a week, or rest of my life?


Hundra år sen!

 

Emelié om hemma!!:

Dom jävlarna STALKAR mig, eller så vill dom att jag ska begå seppuku :(

svar: haha jaa passare! dom läju äta upp dig om du går för nära ;)

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
sådär nu har jag internet på datorn igen, igår va vi ju som sagt o fira micke, ( emelies pappa ) fick smörgåstårta, mumma! efter de så följde emelie med mig hem, och vi gjorde inte så mycket snacka skit o myste på! somna ganska tidigt gjorde ja också, o skönt vare, emelie väkte mig vid kvart i tio för då skulle hon hem. ikväll vet ja inte vad som händer, vill göra nått. såååå hoppas emelie har nått o komma med! :)
iallafall vill ni vet en sak ? eller ni kanske vet, men skit samma! natten som va nu va natten för hundra år sedan som titanic gick på grund!
ganska roligt eller va man ska säga att vi eller aa dom flesta iallafall sitter o kollar på en film om och om igen , en händelse som hände för hundra år sen och tycker att den är sjukt bra. Själv älska jag filmen, sjukt bra sorlig och aa allt den kan va. hahaha knas. kanske ska leta fram den o kika på den, blev sugen på de nu.
juste den finns ju o kolla i 3D nu, nån som sett den? ären lika bra eller tretusen gånger så bättre?  vill också de den.
ja men ska sluta tom skriva nu! skriver väl sen!
puss

hemma!!

åhhh äntligen är jag hemma!! underbart!!! gjorde en maka sen gick ja o la mig på en gång då jag kom hem, somna ganska så ovagat kan jag lova! vakna för ca 20 minuter sen, och nu tänkte jag göra ett snabbinlägg sen gå ut i de sjukt härliga vädret! ikväll blir smörgåståra o massa gott, nämligen emelies dadiii fyller år idag. men först ska mamma jag och erik hinna med en tripp till stan! men skriver mer sen ikväll! ni få ha de så bra tills dess!
oh emelie! din kommentar: jag vet att du älskar duvorna, dom är dina allra bästa vänner!!! ;)
puss

on the train again ..

sooooorrrryyyy my friends! men internet har varit upp och ner sen jag hoppade på, så kollade lite film förut sen stängde jag igen datorn och tog fram matte boken och tänkte va duktig, och gu så duktig man är, läser första talet, försöker sig på de men ger upp efter en minut och stänger igen. ja gav de iallafall en chans! tom skrivning på g nu asså! men what to do what to do lixsom ? sov en stund förut, somna på en gång och sov en halvtimme, gissar på att de blir den enda sömn jag får inatt, kommer vara D Ö D imorgon!
men möööööh  har inget o roligt att skriva, inga bilder att redigera, typ inget socialt folk på facebook...
plus att mina linser dampar! buhu
puss

heeeeej

idag åker ja hem, vilket ska bli skönt för ja har lite hemlängtan och saknar alla hemma i sundsvall, men de suger att ja måste lämna kvar min syster här. men om bli kvar över sommarn så ska ja söka sommarjobb här o bor här över sommarn, kanske! tåget 17.07 ikväll och fram till dess ska jag inte göra speciellt mycket, gå o köpa godis o lite annat till tågresan, äta mat och packa ihop mina saker. De är de ja ska göra, är hemma i sundsvall imorgon 07.39 tror ja de va om inte tåget för försenat vilket jag hoppas att de inte kommer bli!
blogga lite så och då kommer jag nog göra inatt om ja inte sover, men ska försöka kolla på så mycket film som möjligt så tiden går fort, har med mig typ fem filmer.
ja men nästa inlägg blir väl efter fem nångång! ha de så bra tills dess och hoppas alla är social inatt!!!!
puss

.


jag saknar dig mindre och mindre, en vacker dag har jag glömt dig.

halloooo! ikväll är det min sista kväll här i abisko! tåg går vid fem imorgon! och det är inget jag ser fram emot! en tåg resa på 14 timmar är inget man ska längta efter! ! iallafall på fredag vi den här tiden är ja i hemma och myser med familjen om ingen vill hitta på nått ?:) jaja syster är på jobbet och jag har legat o lata mig hela dan, ikväll blir de mys och lite bb häng!
ja men har inte så mycket mer att skriva!
puss

Vet ni killar varför vi flickor älskar er pojkar?!?

* Rufsigt hår när ni är precis yvakna!
* Sätter ni är så sexigt tar av sig tröjan!
* Att ni direkt förlorar ca 75% av eran hjärnkapacitet när vi smeker insidan av era lår!
* Den fär otroligt sköna känslan när ni kysser oss i nacken!
* Sättet ni sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska igenom ett rum fullt med folk!
* Den där gulliga, frusterande ansiktsuttrycket ni får när vi försöker få av hegån utan att lyckas!
* Hur ni erbjuder oss låna era javkor trots att ni bara har en T-shirt under och det är jättekallt!
* Hur ni ser ut som små barn när ni sover, trots att ni är hur tuffa som helst när ni är vakna!
* Ni är helt enkelt underbar!

ge mig sommar nu!

Jag saknar sommar, sol vörme, sena sommarkvällar vid elden, alla galna bilturer. allt! kom nuuu sommar!!

du kan vara den finaste jag vet.

ligger o kikar lite på tvn och har gjort de så gott som hela dan. gjorde lite mat med christina förut o så, fundera på att hoppa in i duschen o duscha länge i jätteeeee varmt vatten! bästa som finns! ikväll blir de mest slapp i soffan för våran del här i abisko, christina jobbar imorgon och på torsdag åker ju jag hem :( men får se om jag skriver sen
puss

boy, you're amazing.


abisko bjuder!

sådär ja! de här inlägget tog mig hela kvällen typ, alla har kommit o stört mig o bet mig ör de o de, men nuså ;)

..

Sagt nej till samlag? ja
Varit medvetslös? har ja säkert
Hånglat med någon riktigt ful? nija
Hånglat med fler än 75 pers? ne, räknar inte precis
Hånglat med fler än 10 pers på samma kväll? nej
Gjort något dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? ingen anning
Blivit full på ett släktkalas? nej
Varit full i skolan? nej
Blivit portad ifrån en krog? nej
Varit otrogen? nej
Varit nykter på nyårsafton? ja
Slagit sönder en tv? nej
Önskat att du var av det motsatta könet? tror inte de
Varit gravid? nej
Fått barn? nej
Överdoserat? överdoserat vad?
Åkt ambulans? ja
Gjort något olagligt? ja
Blivit polisanmäld? nej
Slagit ner någon? nej
Skämts över dina föräldrar? nej
Skämts över dig själv? nej
Ätit ifrån en papperskorg? nej
Kissat ner dig av skratt? nej


Vem är den senaste som:

Sov i din säng? katten kanske
Såg dig gråta? mamma
Fick dig att gråta? - .
Du gick på bio med? emelie tror ja de va
Du gick på stan med? kommer inte ihåg, men emelie frida eller fanny
Skällde på dig? kommer inte ihåg
Skickade ett e-mail? haha vet inte


Random:

Har du sagt jag älskar dig och menat det? ja
Bråkat med din flickvän/pojkvän? ja
Tar du droger? nej
Vad är du mest rädd för? ingenting
Vilka kläder sover du i? trosor
Vart vill du gifta dig? har inte planerat det än
Vad hatar du verkligen? falska människor
Har du varit kär? ja
Är du ett hälsofreak? nej
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja
Vill du gifta dig? ja
Vill du ha barn? ja


Har du de senaste 48h:

Gråtit? nej
Haft sex? nej
Köpt någonting? ja
Varit sjuk? nej
Sjungit? ja
Velat säga till någon att du älskar den? ne
Träffat någon ny? ja
Saknat någon? ja
Kramat någon? ja
Kysst någon? nej


Har jag:

Digitalkamera? ja
Telefon på rummet? mobilen
Mobil? ja
Egen dator? ja
Könssjukdom? haha nä
Husdjur? ja
Bra kompisar? ja
Tar du receptbelagda mediciner? nej
Vem vill du fika med just nu? fika är gamlingar, en men ja vet inte


vi hörs, vi ses i dina drömmar.

godmorgon min fina! vakna för ungefär en timme sen, och snart ska vi ut på skotern. har nyss väkt upp en mindre så pigg syster! ja men iallafall så följer kameran med så några bilder får ni nog se senare! ni få ha de så bra tills dess!
puss

bara så ni vet lixsom

1. Det är bra för tänderna

Många och långa kyssar motverkar faktiskt hål i tänderna. Salivproduktionen i våra egna munnar ökar när vi utbyter saliv med någon annan.

2. Det minskar stress och ångest

Bästa sättet av befria kroppen från spänningar är att kyssas. Du slappnar av, sänker ditt blodtryck och andas djupare.

3. Det håller dig frisk

Kyssar stimulerar kroppens oxytocin och andra kemiska ämnen som hjälper till att motverka sjukdomar. När ni hånglar utbyter ni dessutom bakterier som bidrar till ökat immunförsvar.

4. Det är bra för din hy

Vetenskapliga tester har bevisat att kyssar kan förebygga och till och med bota problem-hy.

5. Det håller dig i form

På en minut kan du nästan bränna upp till 30 kalorier.


smile. it will make him so jealous. to see you're happy without him.

hallooooj
har precis kommit ur duschen och gör mest ingenting just nu! ska klä på mig o gå till christina på jobbet lite senare. igår va de helt okej förutom maten, fisk och skaldjur, det är lixsom inte min grej, så åt lite och blev jätte mätt på de lilla :o haha iallafall bjöds de lite på de ena och de andra iallafall.
kan visa lite bilder sen, orka inte lägga in dom på datorn nu.
puss

haha

ja men glad påsk på er alla galningar där ute. ska göra mig klar nu ja. hörs senare kanske
hahah puss

Du är en sån här man bara inte vill släppa taget om, en man vill mysa med hela tiden.

hallooooj! va händer i sundsvall o alla andra städer idag/kväll då ?  själv ska lilla abisko bjuda på mat o annat roligt ? va vet jag ? får väl se de ikväll. har inte gjort speciellt mycket idag. klev upp vid tio, diskade åt christina sen städade ja lite o så. sen la ja mig på soffan/sängen o deggade lite, sen hoppade ja in i duschen, ohh sen gjorde inte speciellt mycket, hahah gick till christina för kanske en timme sen o va där en stund, va endå tvungen att köpa o fylla på internet.  så nu är det gjort. sen är man ju världens snällaste lillasyster o köper en godispåse till storasyter! vilken ängel man är. ja men nu har jag inte så mycket mer att skriva till er. slänger in ett inlägg senare om ni har tur.
bjuder på en gammal bild
puss

ÄLLLLLLLLLLLLG!

coooooolt!! såg precis en älg, stog kanske fem meter ifrån den! wäääää!:D
jaa de va ju några bilder av alla dom ja hann ta :D
lycklig tjej! fått sett en älg! hahahha

trååååk

Vad är den äckligaste mat du vet?

sill, pulsa osv

 

Nämn fem grejer du är nöjd/stolt med som du gjort (hela livet).

1. Att jag klarat av alla år i skolan.

2. Att jag valde foto och fick fina vänner där.

3. Alltså det finns tusen saker jag är stolt/nöjd över i mitt liv, men kommer inte på de nu

Vad ångrar du i livet (om något)?

Jag ångrar säkert en massa, men inget jag tänker på.

 

Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?

Lyssnar inte på rykten och skit snack, det visar bara hur låg och feg den personen är.

 

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?

Vintern är så gott som slut, men de vanligaste antar jag?

 

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?

Jag behöver inga dyra klädesplagg, och vill inte slösa massa pengar på de, kan få tusenatals kläder för dom pengerna iställe för en bara

 

Vad är du mest rädd/orolig för just nu?

Att förlora min familj, släkt, vänner. skulle aldrig klara av de

 

Vad gjorde du i helgen?

ingenting. åkte tåg hela söndagnatt

 

Vad är dina viktigaste 2dos den här veckan?

ungås med syster hela tiden är de enda

 

Vad har du på dig just nu?

tröja underklader

 

Senaste låt du lyssnade på?

Jack sparrow - The lonely Island, Michael Bolt

 

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Jenas som är vikna, converse, en snygg tröja eller en shorta, jummmiii!

 

Och fulast?

Då det blir svart, svart och mera svart..

 

Vem saknar du?

alla hemma i sundsvall, mest mamma pappa och erik

 

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Få åka med hela familjen till ett varmt land, och vara borta längeee

 

Bästa filmen nånsin?

Oj gud, finns många som är bra

 

Bästa boken nånsin?

läser inte böker

 

Vilka tidningar läser du?

läser aldrig tidningar, men typ skvalertidningar

 

Vad önskar du att du att du var bättre på?

Göra saker som jag säger att jag ska göra, och spara pengar

 

Är du religiös?

va?

 

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Dom gånger jag gör de så skämtar jag offtas och säger de på en gång

 

Om du får barn vad ska du döpa dom till

Saga eller My om de blir en flicka

Hugo tror jag om de blir en pojke

 

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?

hahaha ingen anning, inte tänkt så långt än

hjälp!


svar:

Anonym om I love you, but I hate you too:
fin blogg du har gumman! :)
kolla gärna in min och släng en kommentar<3
Svar: Jo hade ju gjort de om du skrev namn och va bloggen heter ;)

now you're just somebody that i used to know.

hejsan.
idag fick jag vara ledig åhh så skönt säger ja bara! ska bara ligga i sängen med två godispåsar brevis mig, en cola, och datorn i knää. underbart! har slängt in en tvätt i tvättmaskin, och snart hade jag tänkt hoppa in i duschen! sen hade jag inte tänkt göra speciellt mycket mer idag!
skriver senare!
puss

you! i love you!

hejsan. åhhh äntligen är ja hemma, elle aa hemma o hemma. jaja fick sluta vid halv sex, skulle sluta kvart över sju så de va svin svin svin skönt! nu ligger ja o kolla på gårdagens bigbrother som jag kollade på igår men orka inte byta kanal, har hunnit med en dusch också! ska vänta på att christina få sluta o komma hem så vi kan göra nå käk! är hungriiiiiiiiig!  ja men skriver nästa gång ja får tid och orka. puss
puss

i love you like a love song baby

hejhallå! uppdateringen suger ja vet! men jobbar ju med christina hela dagarna! börjar tio och slutar sju. fast idag börjar vi nio och slutar sju.. huhuu sååå jävla jobbigt är det! ja men man gör väll allt för pengar såklart! iallafall så njuter jag av varje sekund här uppe! saknar inte sundsvall ett dugg! har en vecka kvar här. åker vid fem nästa torsdag och kommer hem vid åtta på fredagmorgon!
ja men får väl se om ja hinner blogga nått ikväll. annars ska jag försöka slänga in ett inlägg imorgon! ni få hare så bra tills dess!
och inga bilder har ja heller!
puss

natti!

sorry för sämst uppdatering! men har ju jobbat helaaa dan med syster, haha fysatan! började tio skulle sluta sex men fick jobba över en timme tillochmed, o dom tycker att ja ska jobba onsdag torsdag och fredag också. men de är ju bara bra, tjäna lite extra pengar lixsom! sen har jag endå inget annat göra så. ikväll har jag hunnit med att tagit en tur till kiruna! skulle hämta en som ska jobba och sova i vår stuga en vecka. tog ungefär en och en halv timme dit, eller aa nästa tio mil från oss till kiruna om ni ville veta. ja men nu ska ja ta en dejt med kudden. ska ju vara duktig o jobba imorgon också.. vi hörs när vi hörs!
puss

goo abisko!

hallooooj! nu ligger jag i soffan, eller aa de är en säng. idag har vi gjort lite allt möjligt. har varit på affärn o kikat. träffade christinas chef, som sa åt mig att ja kan jobba där nu om ja vill, så ska prova på de imorgon med christina. sen har vi hunnit med en skoter tur med grillning. sen har jag hunnit med en tuplur på ca en timme här. sen efter de gjorde vi mat hos alex med amanda. sen vart de en promenad med pricken, kallt som satan va de ute. haft sol o så idag. ja men nu ska jag sluta tomskriva!
puss

snart frammeee! dööö va lycklig ja är nu!!!

hejsan. nu är jag snaaaaaart framme! åhh så underbart, så ska skriva lite fort.
tåg resan har gått bra trors att den va lite känslig i början, men nu är jag glad över att ja satt mig på tåget. vi har passerat kiruna och har kanske20-30 minuter kvar att åka? jag har ingen anning ja, men ska lägga igen datorn efter de här! har kissat tusen gånger nu på morgonen, varför? haha iallafall så ska de bli skönt att få komma av de här stans tåget nån gång o få sträka på benen. ja men då vi kommer hem till christina ska vi packa upp lite sen ska vi nog ut med skotern. lovely! svin länge sen ja åkte skoter!
okej de här är första och sista gången ni får se mig i mina glasögon.
ohja dom är för små för mig, va länge sen jag köpte dom, ohja dom är sne för jag har tappat o satt mig på dom ett antal gånger. nått mer ? bjuder på mig själv! haha fuuuuuuuul!

snart frammeeeeee!

godmorgon min fina vänner. kan säga att natten har varit bra jobbig och allt möjligt, men den har endå gått otroligt fort! vilket känns bra!har sovit knappt två timmar. och nu ska jag ta något att äta. är framme om ca tre och en halv timme! wiihoooo!!!
då ja kommer fram så står christina o väntar på mig, ja o sen åker vi hem till henne, sen blir de skotertur med grillning antar jag :)
tyvärr så går de inte att lägga upp en bild. men ni får nöja er med de här.
puss

tufftufftåg... aldrig mer, bähä! lite mer än åtta timmar kvar, alla sover :'(

hejsan! sitter på tåget som ni kanske vet, har varit lite upp och ner, både med internet och känslor. Att säga hejdå till mamma var kanske de jobbigaste jag gjort i hela mitt liv fast att jag bara ska vara borta i två veckor. Va jätte nära på att inte åka överhuvudtaget, vill helst inte åka själv, men nu sitter jag här själv, hade de inte varit för kanske världens gulligaste tant eller vad man ska kalla henne så hade jag inte suttit här, hon sitter i samma vagn och hon skulle gå o köpa en kaffe då hon såg oss stå utanför tåget, hon sa att hon kunnde sitta med mig oså, hon skulle längre än vad jag ska tillochmed. iallafall, så hade jag tänkt kollat på bigbrother, men eftersom motagningen är sisådär så har jag kollat på en film, slog på alvin och gänget 2, somnade till kanske tio minuter sen vakna ja av att de gjorde ont i naken, hahah. iallafall så har de börjat lätta på känslorna nu och de är lättare. världens äckligaste toa har dom här iallafall. va tvungen o gå, sen har jag precis tryckt i mig en yoggi!
men nu ska jag visa er bilder sen fotograferingen om ni inte redan sett på facebook vill säga.
puss

Jag älskar er mest av allt!

Ni är något jag behöver mest av allt i livet! Ett liv utan er är inget liv.

Jag skulle inte klara en sekund utan er. Med er mår jag bra, med är

är jag lycklig oavsett vad som står på spel, jag älskar er vad som än

händer, vart än stigen ska leda oss, hand i hand klara vi allt!

Då inte ni orka, så lovar jag er att jag ska kämpa och orka för oss alla!


Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

sitter i min säng och gör mest ingenting. har precis ätit, ohja har inget o blogga om heller. nästa inlägg blir nog när ja sitter på tåget. så ha de så bra fram till dess
puss

ikväll bär de av, nervöööööööööös!!

hejsan. ofyfan va jag börja bli nervös nu! väskan är så gott som färdigpackad. om tolv timmar så har jag suttit på tåget i två timmar, åhh hua vill inte åka själv! jaja får hoppas de går fort! ska be mamma klippa mitt hår innan jag åker också, så satans jävla slitet nu asså! skulle behöva klippa bort typ fem cm, men de skulle jag aldrig klara av, så blir väl kanske en cm. ja men skriver sen. alla kan ju vara social på inatt på facebook då ja sitter på tåget
puss

RSS 2.0