följ mig på instagram - emmaastranden

Idag har jag fruktansvärt ont i min hals, så ont så jag knappt vill prata eller äta. det gör on hela tiden. mamma ringde till vårdcentralen imore och fick en tid halv tio imorgon så ska dit då, mamma ska även säga till om att jag ska ta bort dom, buhu vågaaar inte. kommer har ont. har ju varit på sjukhuset en gång tidigare o kollat o prata osv.. då sa dom att man  va tvungen att ha ont i halsen/virus osv ett antal gånger per år. sen sa dom även då att man måste vara hemma två veckor efter operationen osv, såååååå kommer missa piss mycket om det blir av, om det inte sker under sommarlovet vilket jag absolut inte hoppas på. vill inte sitta hemma två veckor fast att det är ett långt sommarlov. jaja nog om detta. ska iallafall fråga om jag får åka hem, för jag har såå ont så det tillochmed gör ont i örat. håller på o dööööö!
men skriver då jag kommer hem.
pussis

Don't leave something good to find something better. Once you realize you had the best, the best has found better.

ikväll. ligger i sängen och ska snart stänga igen datorn, släka min lampa ställa alarmet, blunda och falla in i sömn. haha iallafall så åkte jag o mamma ner till stan vid sex tiden o solade, åkte på coop o handlade hårfärg o lite småsaker. ska färga min utväxt imorgon, äntligen den är väl sådär en decimelter nu typ, så det ska bli skönt. ska även köpa min bikini imorgon som jag la undan idag, wiihoo. slutar förhoppningsvis tidigt imorgon, har typ inga lektionen och på fredag har jag inte en enda lektion. skööönt! märks att det börja gå mot sitt slut äntligen så lektion på lektion ställs in eller man behöver inte pga man inte vill börja med nytt osv.. ni fattar hoppas jag. nog skrivet. nu ska jag dejta!
pussis

will you catch me when i fall?

fick sluta jätte tidigt idag, ovärt att ens gå till skolan idag. jaja fick sluta vid elva tolv nån gång gick o mötte upp mamma moster o lizze på stan, då vart de kina, de satt fint i magen de. gick o kikade lite på affärer och fick med mig ett vitt linne eller en finare topp och en body lotion. så ska ta ett varmt bad nu snart sen smörja in mig med den. skulle även lämna tillbaka objektivet jag lånade till mösspåtagningen men då sa min mentor att jag fick ha det över sommaren om jag ville, för det skulle endå bara ligga på en hylla annars, sååå nu har jag ett as bra objektiv hela sommaren. sweet! ska visa er lite bilder sen ner o göra badvatten och invänta bb.

pussis

True friends are the ones who have nice things to say about you behind you back.


finish what you started.

Hejsan! igår blev det inge bloggning efter skolan, men det har bara en andledning. va svin trött igår så somnade redan vid sju halv åtta. sen sov jag så gott som hela kvällen, eller vakna kvart över tio, gick ner o tog nått o dricka sen hoppade jag i säng igen. sitter just nu på foto har absolut ingenting att göra. lä ju få sluta efter engelskan och som vanligt måste jag sitta kvar tills bussen går, om jag inte åker upp till daddy!
ja men kanske skriver ikväll om jag inte somnar!
pussis

Without hope, we have nothing.

sitter på skolan nu och har matte, bara den o en lektion till sen är det slut för idag. Kan ni fatta att det är sommarlov nästa veckan, nej det kan inte jag. iallafall så ska jag köpa mig en ny bikini på torsdag för studebidraget. Har även bestämmt mig för vilken nu också. en på cudus. iallafall så bjuder jag på några bilder sen i helgen!
pussis

no one is going to love you if you don't love yourself.

Egentilgen har jag inte tid o blogga nu, men gör ett snabbinlägg bara för att jag är så snäll. Har suttit ute i solen precis hela dagen, och det har verkligen gett resultat. Mitt ansikte gör lite smått ont och mina armar, men ska man vara fin så måste man lida lite. Ska göra klart histiora uppgiften som jag ska lämna in imorgon, dock vet jag inte om jag kommer få ihop två sidor som läreren säger att vi ska göra. Ja men ska göra klart den sen se vad klockan är och efter det hinna städa om jag hinner annars blir hopp in i duschen innan bb! så skriver sen
pussis

.


grattis sverige!

bilden säger mer än tusen ord. haha nej men skämt o sido.
Jag är jätte glad över att sverige vann ikväll, men snälla 34135452624655 statusuppdateringar på tre sekunder typ om att dom vann, är man intresserad av det så har man F Ö R M O D L I G E N kollat på det själv och vet hur det slutade. så jaa grattis sverige grattis loreen. godnatt

Jag ska inte lyssna på de andra som säger att jag kommer misslyckas. Jag ska lyssna på mitt hjärta som säger att jag kommer lyckas. -- -- Jag ska följa mina drömmar.

Jag har en sak jag absolut verkligen vill göra innan jag dör, eller rättare sagt ska göra innan jag dör har jag bestämmt mig för! Jag vill åka till Afrika och fota på vildadjur! Det skulle vara så sjukt sjukt sjukt fränt & coolt! Man kan få huuuur fina bilder som helst med rätt utröstning! Vilket jag ska se till att då den dagen kommer! Tänk o fota vilda djur i Afrika i solnedgången, åhhh skulle bli så fint. Massa elefanter lejon tigrar zebrer & allt vad det är! Ja det är verligen en dröm! Min dröm! Min dröm som kommer gå i uppfyllelse en vacker dag!

Don't come and go. Like all the others.

förlååååt för dålig uppdatering. men det har varit fint varje dag och måste passa på att njuta av detta finväder då det endå är helg o inte sitta inne vid datorn. låg ute på studsmattan förut idag o solade, så nu har jag en rand på ryggen också. fick en rand på framsidan i förgår då jag o mamma satt ute. så känns bra känns bra måste jag säga. är glad att jag blir lätt brun! iallafall så vaknade jag tidigt imorse pga halsen. så åkte ner med mamma o handlade mat osv. sen har jag inte gjort så mycket mer idag. imorgon ska det bli lika fint så ska ut i solen då också. ska även fira morsdag imorgon! sen har jag inte lagt in bilderna från kameran till datorn än heller, så har inga bilder att visa. eller jo tre mobilbilder tänkte jag visa. men ska se om jag orka imorgon o lägga in dom så ska jag redigera o visa er, inga speciella men det nånting iallafall, bättre bilder ingen bild. haha ne men nu kommer några bilder.
pussis

♥ ♥ ♥



Don't cry because is over. Smile because it happened.

halloj fredag som snart är över. idag är en dag jag varit trött precis hela dagen. fick även sova ut idag också, vilket va sköönt! inte fått gjort de på flera dagar med tanke på skolan och min hals. men sov till tio över tio, klev upp hoppade in i duschen sen vid elva åkte jag ner till stan med mamma och morfar. åt kinesmat sen följde jag med lizze som är även fyller år idag, grattis! iallafall skulle vi hjälpa sebben o töma lägenheten som bara skulle gå på tio minuter men tog hela dan, eller aa två timma. så har suttit i en bil hela dagen känns det som.jaja efter det så åkte vi hem, o hann bara hem så skulle vi ner till lizzan o äta tårta, o efter det vart enu en tur till stan, hyrde film o köpte godis. så ska mumsa i mig det till bigbrother. köpte även min fina efterlängtade klänning idag! love!
visa bild på den sen ska jag redigera lite bilder som ja fotade igår.
hahaha ursäkta mitt stökiga rum, men de är så de bruka se ut ungefär varje dag här hemma i mitt lillarum ;)
pussis!

godnatt

sorry för jag inte uppdaterat idag, men har varit ute i solen hela dagen och det har vissat sig också, fått en liten rand som jag ska jobba vidare på imorgon om de är lika fint. ska iallafall inte skriva så mycket. vissar några bilder o så imorgon. godnatt
pussis

underbart!

tänkte berätta för er lite om dom kommande veckorna, för tre veckor framöver har jag fullt upp. iallafall så blir jag hemma i helgen, ska göra klart två sista uppgifter och skicka in dom, färga håret. eller ska övertala emelie att ta ut  alla mina slingor, färga mitt hår sen sätta in alla slingor igen. hoppas på de iallafall.
Sen nästa veckan är det vanlig skolvecka skulle jag kunna tro, dock väldigt slappt kan jag anta. Veckan därpå alltså studentveckan, då blir det avslutning på onsdagen tror jag det va med klassen säga hejdå osv. sen torsdag fredag ska jag kolla på studenterna oså. sen helgen som kommer då blir det väl bus i stan  kanske, vet inte än. sen måndag veckan därpå haha då åker vi till stockholm och blir där några dagar med shoping, grönan sen skansen skulle jag kunna tror o kolla på alla djur med milly. lika mysigt varje gång. sen säga hejdå till lizette som åker till USA och bosätter sig där i ett år.
ja de är mina veckor framöver, ser lovande ut o allt kommer gå så fort och innan man vet ordet av det så börjar jag tvåan osv. ja men nu ska jag höra vart min mamma är som aldrig kommer hem nångång. så skriver jag sen
pussis

vädret!♥♥♥♥♥

godmorgon mina fina. sitter i köket nu och har precis damsugat åt mamma som har fart till stan med morfar. idag är jag som sagt hemma, men nu ÄNTLIGEN börja jag gå mot bättringsvägen! inatt vaknade jag inte enda gång av att jag hade ont. har vaknat varje natt annars, så det är skönt, vaknade dock vid sex halv sju och tog två tabletter. somna om och vaknade vid åtta för mamma hade lämna sin telefon uppe och hon va nere o de ringde på den. så klev upp då. gjorde lite fika o kikade på tv. klockan är snart halv elva och det är nästa 19grader här hemma, heeelt underbart! sa upp o smörja in bennen så jag inte torka ut, sen ut o sätta mig i solen, och där ska jag nog sitta hela dagen! imorgon blir jag också hemma för att jag ska bli helt frisk, ska även en sväng med mamma till "storastaden" imorgon, ska handla nödvändigeheter som jag sagt och min klänniiiiing! ja men jag skriver mer sen, ska även försöka få med mig kameran ut o få nån härlig sommar bild. har ju sagt att jag vill göra om min header, och nu äntligen då sommaren är här typ så kan man få härliga bilder!
ha en fin dag!
pussis

Försök med vad du vill, vad det än du gör. Jag är för stark för dig och kommer aldrig falla för någon som dig.

ligger i min säng o funderar på allt mellan himmel och hav. kan även säga att jag har max två veckor kvar i skolan, vet inte riktigt hur jag kommer gå sista veckan, men torsdag tar ju hedbergska studenten så då ska jag kolla på det hela dan osv, på fredag tar västermalm studenten och såklart måste man ju kolla på den också! sen på tisdag samma vecka som studenten så sätter sig äntligen min efterlängtade syster sig på tåget hem, som jag längtat! på fredag ska även jag följa med mamma till stan o handla lite, mat nödvändigheter osv, bla klänningen!<3 prövade den idag, åååhhh lovely! love it! kommer nog användas mer än en gång i sommar! sWEeT!
ja men nu har jag inte så mycket mer att skriva er, väntar på att mamma ska komma hem o så bara.
pussis

sol, värme, lite kläder, inte ett måln. tror sommaren är på g!

hejsan, tänkte göra ett snabb inlägg inna jag går och lägger ifrån mig datorn som även kommer dö snart. ska upp o ta på mig ett linne och ut o sätta mig i solen, ska inte sitta så jag blir kallt och enu mer sjuk än vad jag är, men ett tag ska jag nog orka. mamma hämtade mig efter mattelektionen för hon tycker att jag ska hem o vila, så får inte gå i skolan imorgon eller på fredag. så hoppas på samma väder imorgon och på fredag så ja kan sitta ute hela dagen (om halsen tillåter) ja men skriver sen så ska jag även försöka få in nån mobilbild också, ha en bra eftermiddag/kväll alla, skriver förmodligen sen.
pussis

There are a lot of people who call you by your name. But there is only one person who can make it sound so damn special.

ja jag har varit vaken sen kvart i sju och bruka igentilgen kliva upp åtta, men som sagt så är min hals inte på min sida. Idag ska ha matte nationella muntliga delen, hua hoppas det går bra. mamma har sagt att hon ska hämta mig efter matten för hon tycker inte att jag borde gå på skolan överhuvudtaget. så åker väl hem efter matten också lä jag ju bli hemma på torsdag också.
ska iallafall orka lyfta min kropp på övervåningen och fixa till mig lite lätt. sen ner och dricka massa tee, hunnit med en mugg redan och minst två till kommer det bli. muma!
imorgon lämnar även min fina vän erica sverige också, kommer sakna henne!
va även och fikade med erica axel och en kompis till erica igår efter skolan, jätte mysigt och vi hade tur med vädert. strålande sol och inte ett endå måln, lovely! tar lite bilder från ericas blogg eftersom jag själv inte hade med mig kameran.
pussis

dra mig baklänges!

dra mig baklänges, kommer gå under snart om inte min hals blir bra nån själva gång! jag kan inte sova på nätterna, kan inte konsentrera mig på dagarna i skolan och jag har ingen matlust. det gör ont varje gång jag sväljer och det är det jobbigaste! nu har jag även ont fast att jag inte sväljer. JAg vet inte vart jag kommer ta vägen snart om detta in får nån ände. känns som att det blir värre för dag som går. Jag äter hur mycket alvedon och ibumetin på dagarna. jag tar offtas två då jag vaknar. eller om jag vakna tre fyra tiden på morgonen o måste ta två. sen två någong gång under dagen, offtas mitt under första lektionen måste jag ta. Sen när jag kommer hem. och nu har jag precis varit och tagit en. så fyra fem tabletter om dan tar jag. och ja jag vet att det inte är bra för man kan bli beroende. men jag tar sällan alvedon eller något liknande, så då jag väl måste ha så måste jag det.

It's funny how the people who know the least about you, always have the most to say!

har två saker jag absolut måste köpa på fredag då mina lättförtjänta pengar kommer som jag skrapade ihop uppe i abisko på tre dagar. najs! ska köpa en klänning som jag ska ha student veckan/skolavslutningsveckan. inte köpt en klänning på flera år så iår tänker jag göra det. ska ju trots allt gå på hedbergska och västermalms student bara för att :) sen ska jag även köpa en digitalkamera eftersom min är trasig, och det är alltid bra o ha med sig en kamera, en liten som inte tar nå plats allt. perfekt, har kikat på lite olika nu så ska ja även höra med mamma sen o se vad hon tycker.
den klänningen är nog min på fredag!
de va de det.
pussis

blä

Just nu sitter inte alla bittar plats, det fattas saker. Jag från ondare och ondare i halsen för varje dag som går känns det som jag jag lever endast på vatten, har inge matapptit eller hur det stavas. Mattenationella gick åt helvet idag så får väl se hur det går imorgon på muntilga, ska se till o få det gjort. så kan jag vara hemma på torsdag om det inte blivit bättre. Jag har ingenting att berättar för er heller, och inga bilder för jag har ingen ork att ta mig ut fast att det är fint och underbart väder.
ja men jag skriver nästa gång jag har nått att skriva om så får ni ha det så bra.
pussis

The day I learn to fly, I am never coming back here.

har varken haft tid eller orkat blogga, eller jo tid hade jag haft om jag inte somnade förut, men de gjorde jag och de va behövligt med tanke på hur dåligt jag sov inatt, ikväll ska jag ta med mig en alvedon och en ibumetin upp så om jag vaknar inatt så slipper jag springa ner. iallafall så slutade jag tidigt och gick på stan med fanny på stan. o efter det tog jag fyra bussen till kovland. kom hem kollade på tv ett tag tills jag somnade. vaknade för ungefär en timme sen, och nu ska jag bara invänta bb sen hoppa i sängen. börjar tio imorgon med matte nationella, men ska ta 7.30 bussen så jag hinner köpa nån drick yoggi så jag orka med en hela dag med matte, dock får vi lunch men de är endå skönt att ta nåning att dricka medans man sitter där. måste alltså sitta minst en timme innan vi får gå.
jaja ska kika lite bloggar o så nu, o ni få ha de så bra :)
pussis

Nicki Minaj

Nicki Minaj - Fly
Nicki Minaj - Right By My Side
Nicki Minaj - Whip It
Nicki Minaj - Beautiful Sinner
Nicki Minaj - Marilyn Monroe
Nicki Minaj - Young forever
Nicki Minaj - Check It Out
Min favouriter som spelas hela hela hela tiden, lessnar aldrig på dom! helt underbar!
pussis

lovely...

klockan är tio i fem och jag är vaken fast att jag har sovmorgon. meeen halsen tar livet av mig, vaknade av det gör så jävla ont så jag knappt kan svälja, ja min halsmandlar är hur stor och svullen som helst. men ska endå kämpa i skolan denna veckan eftersom erica åker på torsdag o kommer sakna henne, sen har vi även mattenationationella denna veckan. pappa ska upp om en timme o har jag inte lyckas somna om då så kliver jag faktiskt upp o fikar o dricker vaaaaaarmt tee! ja men nu måste jag springa ner på toa så skriver jag mer sen under dagen!
pussis

help me.

Tänkte smöra lite för mamma när hon kommer hem fall jag kan få beställa hem en eller två navelpiercingar. Så less på min fula nu. Ni får gärna slänga in en kommentar om vilken som är finast oså. pussis
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Take me or leave me I'll never be perfect believe me I'm worth it So take me or leave me

halloj, söndag och min hals har jävlas hela dagen, har inga halstabletter och har inte velat ta en alvedon, men kommer måsta göra det snart o hoppas på att värken försvinner, gör skit ont då jag sväljer, så får se hur de kommer gå då ja äter, har iallafall skickat till mamma så hon ska få köpa åt mig. har inte gjort ett skit idag bara tagit det lungt, och kan säga att det var verkligen behövligt, har sove fyra-sex timmar som tre seanste nätterna, förutom inatt, somna tio igår o vakna tio imorse, låg o drog mig tills magen beövde mat, jummii! nu håller daddycool på med maten så ska väl käka sen hänga min tvätt som jag håller på o tvätta just nu. har även haft så tråkigt så jag fotat godis sen ätit upp dom, haha så bjuder på dom bilderna sen kanske jag skriver nått ikväll.
pussis

några fler bilder sen mösspåtagningen


Me without you? It's like Facebook without friends, Twitter without followers, Youtube without music, and Google without no results.

Baby girl, you are best. you lit up my day.
You are amazing. And i never want to lose you.
I'm just behind you, you can call me every day,
every night. I'm here for you,
and I love you of all of my heart.

jahaja

hejsan, sitter hemma i min sköna säng. underbart. ligger o redigera bilder sen mösspåtagnigen som alla 93er hade och till de nicki minaj ur högtalarna, kan just nu inte bli sämre kan jag lova er. ja men har inget att barätta så vissa bilder sen mösspåtagningen
okej sorry, men mitt internet är fitt segt så kan inte bjuda på fler bilder
puss

godmorgon

ligger vaken som vanligt o hoppas på att emelie ska vakna snart, annars väker jag hon, så snäll är jag. blev i lägenheten en natt till men idag ska jag hem! hem o äta riktig mat och sov i min egna säng med mit egna täcke o kudde. efterlängtat! min rygg mår inge bra efter tre nätter på en tun madrass å golvet, hua. ja men jag lovar att skriva då jag kommer hem. nu ska nog riva upp emelie o packa o be mamma komma hämta oss.
puss

So keep you head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.

hej min kära vänner, vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men har verkligen haft fult upp dom senaste dagarna. men jävligt roligt har jag haft. ska göra ett långt inlägg och berätta om dom senaste dagarna nu.
onsdag: Skolan som vanligt. hade nationella och hela morgonen. fick sluta efter matten vid 13.20 gick jag och erica till media o lånade objektiv, vi hade ju som sagt bestämmt att vi skulle fota kolla på mösspåtagningen. sjukt roligt hade vi, gick fick jag gå runt med en tung väska men jag överlevde. fotade osv på de då. såg massa folk, och många va fulla, älska o kolla på folksom är fulla, roligaste som finns, typ nästa iallafall. vid fyra tog det slut och dom flesta åkte väl hem å förkrökade. erica åkte hem så ringde efter emelie och bad hon komma in till stan. gick till ån o fotade lizzan o hennes kompisar osv. fick även reda på att vi skulle sova i lägenheten. iallafall så gick vi till donken, fett hungrig. sen kom vi på de, emelie hade ju inte med sig nyckeln til lägenheten, fick vi åka till granlo åh herregud, vart stressigt då för emelies busskort slutar fungera efter sexo vi kom på de vi fem... så fick hoppa på bussen fort som satan till granlo, gick svin fort genom granlo emelie sprang till sebben och hämtade nyckeln och jag sprang till farmor o hämtade pengar, sen fort upp till bussen igen så vi skulle hinna. jag vi hade alltså int mycket tid på oss, va fem över fem i granlo och tjugo över stog vi o väntade på bussen, snabb tjejer. seeeeen kom vi äntligen till lägenheten o jag fick äntligen lägg ifrån mig min väska. hann bara komma hit så skulle vi gå till pizza playa eller va de heter, träffade en som en emelie kännde där, umgicks med dom ett bra tag, gick till hedbergska och satt där med niklas som vi även lärde känna, skit trevlig kille. jaja gick till lägenheten o kissa osv.. gick ner på stan, o då ringer pontus o fråga om han fick komma o va med oss, oh ja de fick han, så gick till lägenheten o va där ett tag. efter typ en timme ringer simon och frågar om han o micke också fick komma, så då kom dom också o aa vi satt typ o prata massa strunt osv.. vid elva tolv nån gång stack simon o vi gick till donken. sen vart de bara chill i lägenheten med prat osv. slocknade vid fyra nån gång vakna vid åtta... bra fyra timmar haha.
Torsdag: vaknde då som sagt vid åtta osvosv. gick till ica o köpte en chocklad. gick hem o la mig en stund sen vid elva tolv gick vi upp till lägenheten o sov. ringde till mamma o frågade om hon kunde komma ner med dator sladd internet smink o täcke osv, eftersom dom håller på flytta ut så fanns de ju bara ett täcke två tunna madrasser och en soffa. ja de är det vi har fått sove med, men mamma kom ner med grejer o pengar så jag fick också käka, så gick ner på stan enu en gång. gick till lägenheten och fixade till oss lite, la oss en stund sen fick ja damp o va tvunden o få med mig emelie ut, blev rastlös. så gick ner på stan så träffade vi på fanny ella o amanda, kollade på då dom spelade basket meeen vart kallt så vi gick åter igen upp till lägenhetn, hann bara komma hit så kom pontus en stund. pamii kom också. satt åh prata skratta o hade de skit roligt. vid två tiden stack pontus o vi satt kvar vaken en timme till innan det blev en dejt med kudden. vaknade svin tidigt av ljuset. kan inte sova då det är ljus.. sämst.
Fredag: har precis kollat klart på bigbrother avsnitt jag missat. o emelie o pam ligger o sover. hoppas dom vaknar snart så vi kan typ gå ut eller nått, solen skiner till och från. ska även hem idag o får se vad som händer ikväll. bara ta det lungt antar jag om ingen vill hitta på nått.
skriver ikväll om jag hittar nått att skriva om, kanske visar nån bild sen mösspåtagningen osv.
pussis

pussis

la mig precis i sängen och ska snart stänga igen datorn för natten. har precis sett bb o den här veckan kommer nog bli svin najs, med freez, sweeet, vill också vara med i bb. iallafall så börjar jag halv äckel nio imorgon! ska ha engelska nationella, och får hoppas på det bästa. engelska är inte min grej lixsom, jaja . imorgon klockan tre har alla treo mösspåtagning och jag kan räckna ut lite snabbt att om två år är det jag som står där med min fantastiska mössa! fysatan vad jag längtar. jag och erica har redan bestämmt att vi ska gå några minuter tidigare så vi får bra platser så vi kan fota mycket! wiihooo! kommer bli svin kul, minst lika pepp som treorna, haha ne nu ska ja inte överdriva, men nästa. viiiiiiiiillllll också ta studenten!!! möööööh. ja men nu ska ja kolla facebook en snabbis sen sova om jag ska orka med en lång dag istan, ska nämligen uträtta lite ärender med pappa tror jag efter fem. får ser hur det slutar.
puss
la mig precis i sängen och ska snart stänga igen datorn för natten. har precis sett bb o den här veckan kommer nog bli svin najs, med freez, sweeet, vill också vara med i bb. iallafall så börjar jag halv äckel nio imorgon! ska ha engelska nationella, och får hoppas på det bästa. engelska är inte min grej lixsom, jaja . imorgon klockan tre har alla treo mösspåtagning och jag kan räckna ut lite snabbt att om två år är det jag som står där med min fantastiska mössa! fysatan vad jag längtar. jag och erica har redan bestämmt att vi ska gå några minuter tidigare så vi får bra platser så vi kan fota mycket! wiihooo! kommer bli svin kul, minst lika pepp som treorna, haha ne nu ska ja inte överdriva, men nästa. viiiiiiiiillllll också ta studenten!!! möööööh. ja men nu ska ja kolla facebook en snabbis sen sova om jag ska orka med en lång dag istan, ska nämligen uträtta lite ärender med pappa tror jag efter fem. får ser hur det slutar.
otroligt vacker, ja vet
pussis

I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world, trying to find someone to love.

sitter i skype med erica just nu som har fult upp med att prata i telefon och jag sitter o as garva. haha iallafall så har jag inte gjort mycket sen jag kom hem, tig en prommis för ut o nu ligger jag som sagt i sängen o väntar på bättre tider, också att erica ska lägga upp bilder på sin blogg som är mig som jag vill ha :)
puss

skolan

sitter på sitta lektionen o väntar på att svanthepante ska börja prata så jag får åka hem, ska åka kvart över tre bussen till kovland. har ingenting o skriva. åkte med pappa till farmor imorse kunde jag duscha o så där. åkte in till stan till tio o möte erica o gick på foto o arbetade lite, sen vart de lunch på donken sen engelska sen nu foto,
men skriver sen då jag kommer hem.
puss

You're everything I thought you never were And nothing like I thought you could've been.

ligger i sängen med världens huvudvärk så till slut gav jag upp hoppet om att den skulle försvinna så tog en alvedon nyss. och som plåster på såren har jag en skål med chips o ett glas cola brevis mig, muma. har även gjort klar lite uppgifter o helt ärligt så skiter jag i hur det går men orka inte anstränga mig nu sista tiden som är kvar, har ingen ork för de helt enkelt. den har tagit slut nu, men de är inte många veckor dagar kvar tills det underbar efterlängtade lovet är här. sen så far även erica min fina vän till brasilen nästa vecka o jag är absolut inte avendsjuk på henne eftersom hon ska få bo nästa en hel månad i sol värme hav o massa annta trevligt! vill ocksååååå åka till värmen! vad ska jag mer skriva, har sovmorgon till 12.20 imorgon men åker dit till tio så får jag sluta tidigt :)
men nu ska ja kika vidare o invänta bb!
puss

JAAAAAAAAAAAAA!!!!!

klarade mitt svenska nationella, ville bara få ut lite lycka!!!! wiiiihooo

godnatt.

tänkte göra ett sista inlägg o säga godnatt o bjuda på en bild sen igårkväll då jag hade extremt tråkigt.
puss

‎" If I can see it, then I can do it. If I just believe it, there's nothing to it. I believe I can fly. I believe I can touch the sky."

dagen har gått åt åt mest ingenting, har fotat en fotouppgift som ni redan vet sen fotat lite fritt. vissar bilder snart äre bb live sen sängen
puss

behöver folk till en fotouppgift!

vad ska jag skriva, ingenting. har inget att skriva , ska åka till kovland med mammi o handla lite sen inge mer. söndag idag och alla alkisar mår som dom förtjänar idag. ne men själv är jag pepp för den kommande veckan för man vet aldrig vad som händer. tre dagar är det i skolan, ååhhh gu så skönt de ska bli också.
imorse klev ja upp, fikade sen tog ja mig i kragen skulle göra fotouppgifterna, meeeen så behöver jag fem personer till en av uppgifterna. sååå snälla imorgon efter tre nån gång kan nån/några ställa upp på en uppgift som går fort, en timme absolut max, halv timme om ens de.
ja men ni kan höra av er om ni är sugna.
skriver o visa lite bilder sen
puss

I told you give me a minute and I'll be right back, but you went, and now I stand here, alone.

och snart va denna lördag över som har gått åt åt in
genting, eller jo, har ju städat mitt rum o så. sen vid åtta tog jag mig en kvällspromis med shanel o gu så skönt deva! kom hem, kikade lite på datorn sen hoppade jag ner i ett bad. skönt! nu ligger jag i sägnen och gör mest ingenting.
och eftersom jag faktiskt tog lite mobilbilder då ja va ut så kan ja bjuda på de :)
puss

Duktig jag är, ja ibland så.

Eftersom jag varit duktigt o städat mitt rum, städat min garderob så har ja lite kläder jag inte behöver längre, slänger in bilder på dom o är ni intreserad så hör av er här, på facebook eller sms. annars slänger jag det.
Tröja använde väldigt mycket då jag köpte den, senaste året knappt använd. 50kr
Stl S
Knalrosa tröja aldrig använd! väldigt trång i armarna. 50 kr
Stl S
Rosa tröja användes mycket förr men aldrig nu, 50kr
urrigning i ryggen eller vad man ska säga
Stl XS
Baströja! Använd sällan 50 kr
Stl S
Grå tröja sällan använd. 30 kr på grund av två små pyttehål i den på framsidan
Stl XS/S
Ljusrosa röja, använd då och då men sällan, 50 kr
Stl M
svarta jeans, använd fem gånger ganske. 70 kr
Stl 29/32
Gråa och mörkblå mjukisbyxor
Gråa stl S 50 kr
Mörkblåa stl L
Ja men de va de, hör av er om ni är sugna annars slängs skiten, så fundera inte för länge om de är så. för vill inte ha de liggandes här i onödan!
puss på er

.


godmorgon

godmorgon. sitter i min säng på kläd o allt. väntar på mammi ska komma hem o fråga om vi kan hitta på nått idag.
idag är det lördag och det känns som att de kommer sluta som vanligt. hela sundsvall ska ut o supa o jag sitter hemma i lilla skogen ja, jiippii.
vill även göra om här på bloggen, ny header, ny färg nytt nytt nytt osvosv.. men vil vänta tills de blir sommar så det blir lite nya sommarbilder, och helt enkelt nya bilder. knäpper väääldigt sällan kort på mig själv.
snälla jag är fotograf ska stå bakom kameran inte framför. haha ne men fastnar helt enkelt inte på bild. får väl se vad dagen har att erbjuda, skriver sen
i värsta fall om inge vill hitta på nått så tänker ja ta mig ut i den härliga blåsten..
puss

Show me, Don't tell me.

ligger i sängen och har precis sett klart på bigbrother, hoppas verkligen hanna åker på söndag och rodney nästa söndag! iallafall så gick jag ner på stan efter skolan o möte upp emelie o anna o gick med dom ett tag, sen vid tre tiden gick ja o kikade på en sak, hemlis. vid fyra tog ja bussen till pappa sen bar de hem, eller va tvungen o fixa lite inne i stan innna så vi gjorde de, sen åkte vi hem.
kom hem käkade, vilade en stund, åkte till moster, satt där, åkte hem, åkte till coop med mamma o handlade lite gotta osv.. väl hemma gjorde ja inte mycket mer än väntade på at bigbrother skulle börja, osvosvosv...
jaja men nu har jag inge mer o skriva till er, ska låta ögonen få falla igen snart också!
snygg osv, lägg märke till mitt plååååster. nä men skämt o sido! den sved faktiskt jätte mycket!
skojjar inte heller!!! ne men hejdåå!
puss

The boy you love is in a relationship with a fucking whore.

sådär nu va den sprutan tagen, sved gjorde den iallafall. fick ont i armen ett tag efter, eller typ en timme hade jag ont, sen då ja kom till foto o började arbeta så tänkte ja inte så mycket på de o nu har jag inte ont alls. så de är skönt, om en månad ska jag ta spruta två och spruta tre till hösten, åh hua! ja men nu ska jag kika vidare innan jag ska ner på stan en stund innan jag ska hem. ikväll blir de väl mest bara att ta det lungt om ingen vill hitta på nått.
ja men skriver sen ikväll då jag är hemma.
puss

en timme kvar...

MÖÖÖÖH! om en timme ska ja ta spruta, o nu börjar jag verkligen bli riktigt nervör! åhh hua!
jaja men jag skriver sen efter jag fått plågas lite så får ni veta hur de gick!
puss

Hahahah din sjuka jävel!♥♥♥♥


Dream it. Wish it. Do it.

gokväll. sitter i min säng o lyssnar på gamla beyonce låtar som är precis lika bra som dom va då dom kom! har även haft en tråkig kväll o tittat på ur gulliga hundar o katter på datorn, smälter! varför fick inte jag sånna katter o hundar för ? jaja lämnade in min fotouppgift idag som jag först fick damp på men sen fick jag till de och är nöjd med resultatet! åkte med pappa hem halv fem.
imorgon ska ja ta spruta! döda mig hårt!! hoppas den inte gör ont. ska hålla ericas hand. vilken ängel hon är!♥♥♥
ja men bjuder på lite djur bilder! lova er, ni smälter nog ni åh!
puss

Smile. It will make him so jealous to see you're happy without him.

hejsan, ligger i sängen och tänker inte anstränga mig speciellt mycket, tandläkarbesöket gick på en kvart och som vanlig så får man alltid sitta o vänta lite över. jaja åkte in till stan, åt en chees. kan påpeka att justin biebers parfym lycktar svin gott! lovely! fem bussen hem som ja inte åkt på hundra år kändes de som. väl hemma åt jag, gick o la mig, somna ,vakna, somna o sov till halv tio för då väckte mamma mig. nu ligger jag i sängen o orka inte kolla på bigbrother ikväll så kollar på det imorgon!
ska kika vidare en snabbis sen ska ja sova igen.
ni får ha de så bra!
puss

Yeah. You may talk to me, make me laugh and say the sweetest things. But how many other girls are you doing that to?

sitter äntligen på sista lektionen som jag även måste gå tidigare ifrån eftersom jag ska följa med emelie till tandis för hon vågar inte åka till den själv. men de förstår jag, vågar heller inte de. haha ne men jag skriver till er sen då jag kommer hem
puss

You don't need many friends. one true friend is more than enough.

halllojsan. ligger i min säng efter världens skönaste dag. var ju cpglad imorse som ni kanske märkte. men de kommer bli svin kul de som händer om en vecka. iallafall så åkte ja ner till engelskan, gjorde inte mycket. sen på foto gick jag o frågade hur fan man ska göra en uppgift som jag inte fattade ett skit av! så fick de förklarat för mig. sen va det menningen att jag skulle ner på stan o fota, men malin ville till donken för vi hade endå inget för oss, så åt lite sen gick vi o pratade lite strunt bara, sen åkte jag hem med fyrabussen med emelie! och båda två är lika peppad för de som händer nästa vecka!!!
ja men ska mysa lite med min pussgurka som precis kom hit
ha de så bra
puss

såå jävla lycklig just nu

SÅÅÅ JÄVLA GLAD! FICK PRECIS REDA PÅ EN SAK O NU ÄR DET SÄKERT! FYFAAAN! KOMMER LEVA SOM EN KUNG! DET HÄR GJORDE HELA MIN DAG SÅ FANTASTISKT UNDERBAR! KOMMER VARA SEPEGLAD HELA DAN! SÅÅÅ JÄKLA UNDERBART! INGET KAN FÖRSTÖRA DEN HÄR DAGEN NU!
alltås! det kommer hända en sak om precis en vecka! kommer bli sjukt kul, och tänker inte berätta vad som händer, inget speciellt för er, men underbart för mig! kan berätta nästa vecka då de är på väg o ska ske!
tills dess får ni vänta, dock veta några få stycken om det, men inge mer ska få reda på det!
puss på er, ha en underbar dag, de ska ja iallafall

godmorgon!

godmorgon världen
ligger i min säng och har gjort de så gott som hela morgonen. eller aa va ner o hälsa på mamma o så då dom kom hem vid nio, fick en stor godis påse av mamma som jag ska sörja med på lektionerna, känns om att det är torsdag o fredag imorgon, meeeen så är det bara tisdag, äckel skit! ja men ska väl ta mig upp ur sängen snart o börja fixa mig lite, älskar vädre också, lovely!!
puss

Someone like you need a high five, in your face, hard!

Kommer nu ta bort två inlägg från bloggen, så ni vet om ni märker att nått försvunnit så är det av en andledning, men man kan ju tydligen inte gå ut med vad man vill på sin egen blogg utan att folk ska sura över det. omg du är patetisk, hoppas du vet de.
puss mina babyyyyys

Du kanske inte är en riktigt prins, men du är min prins.

godkväll mina vänner. sitter i soffan o kikar lite på tv, va gör ni ?
ne ska inte va dryg med er, men har tråkigt. ne men efter skolan tog jag bussen till pappa o satt där tills han slutade, kom hem åt lite åkte bort till morfar o hjälpte till där borta, så har nästa precis kommit hem. just nu sitter även mamma och erik på tåget på väg hem, så dom är hemma imorgon bitti. Börjar även 12.20 imorgon, sköönt! hinner jag mysa lite med mamma innan jag åker till skolan också.
Sen tänkte jag även skriva ut lite ilska, vet att ni gillar de, ne men seriöst, tjejen som jag har hatat i en mycket längre tid gör bara så att man blir irriterad på henne, hennes beetende får mig att bara vilja spy på na! usch!
Ung jävlen hinner bara gå ut ett jävla förhållande så går hon in ett nytt, är det bara för tt hon vill ha ett förhållande, eller vaddå? alltså hinner man verkligen på så kort tid, sluta sakna sitt ex, börja träffa en ny, börja älska den nya och sedan gå in i ett förhållande. alltså neeej! de ör bara felfelfelfel! jag ska inte lägga mig i, men stör mig på hon så förbannat mycket! om hon kallar killar player, så har jag värre ord för den snorungen!
tackåhejförmig!
nu vet ni, blir lätt irriteras på att just hon gjor osv.hahaha nooooog om de.
puss

laddar för en ny skolvecka..

godmorgon, ohej nu blir det ett snabb inlägg här, sitter o väntar på morfar som kommer om ca fem minuter så måste springa upp til vägen nu typ, men tänkte bara säga hej till er typ, haha skriver sen, puss

godnatt

tänkte göra ett sista inlägg för ikväll, har precis lagt mig, kollade på bb live nyss o jennifer fick lämna, dock ville jag att hanna skulle lämna, hon är tråkig, jennifer är världens falskaste fitta, men hon är ju roligare att kolla på än hanna, tur att inte camilla åkte ut, då hade jag bliveee arg på riktigt!
ja men nu ska jag kika facebook en snabbis sen ta en dejt med kudden.
puss

tears are words that heart can't say.

sorry för usel uppdatering idag, men har varken haft tid eller orken till att sitta vid datorn. klev upp rätt så tidigt med pappa imorse o fixade o så. vid tio tiden åkte pappa till stan en snabbis och jag tog ner högtalarna och höjde volymen på högsta o städade nedervåningen, så nu är det fint här. vid tolv tiden kom milly hit o då skulle ja passa henne, kollade klart på ett program på tvn sen tog ja med mih milly till källaren o slängde in en tvätt, sen satte vi oss på moppen o åkte till morfar för o kolla va pappa o micke höl på, dick visste ja de, men milly ville ju åka lite moppe så hon fick ju de då. åkte hem o kollade på tv o myste bara tills pappa o micke kom.
vid fyra tiden åkte ja o pappa till kovland o handla kattmat så kattfan håller käften sen passade vi på o åt där slapp vi göra mat. mums
nu ska ja kika lite på tv o invänta bb, men först en dusch :)
måste ju bjuda på mig själv..
på fredag ska ja även ta spruta, buhu kommer göra oooont :(
ja men skriver sen om jag har nått att skriva.
puss

Dom klappar dig på ryggen för att känna efter vart dom ska sätta kniven på bästa stället.

sämst uppdatering, har sin andledningar, har legat i sängen hela dagen, skojar inte. klev ju upp imorse, gick o la mig i sängen sen vi halv tolv tolv, gick ifrån sängen vid tre, åkte till moster o åt. kom hem vid halv sex, plockade ur diskmaskinen med pappa, sen la ja mig o kollade på gårdagens bigbrother som jag somnade ifrån, som vanligt... sen gick ja ner o åt lite, och nu sängen, som vanligt. men vad ska man göra då ? har inget att göra juuuu, imorgon ska jag vara en snäll flicka o städa hela nedervåningen åt pappa medans han åker bort till morfar och håller på med veden osv. så ska vara snäll o göra de, kan även behövas då hundarna springer ut o in med leriga tassar, blir sååå rent o fint på golvet, ni som har hundar förstår nog precis vad jag mennar, de är hemskt va smutsigt de blir.
ja men nu ar jag inge mer o skriva till er, ska plocka ur linserna som iriterar just nu!
puss

godmorgon

godmorgon lördag. har inte gjort ett skit, vakna vid tio tiden då mamma ringde. så gick ner o gjorde lite fika sen kikade på tv, just nu ligger jag i sängen och funderar ut vad man ska hitta på för kul ikväll, en så länge ser det mörkt ut eftersom alla är fitt tråkig som vanligt!
men jag skriver mer sen om jag har något att skriva,
puss

Don't make me mad and then tell me to calm down.. That's like stabbing someone and wondering why they are bleeding.

ligger i min säng och fryser otroligt mycket om mina fötter, haha
har precis tryckt en pizza med pappa och den satt fint i magen den kan jag lova. ikväll ska jag inte göra nånting för alla är som vanligt tråkiga i sundsvall och ska bara ruttna. jaja imorgon blir det kanske gifmatch, får väl se vad vädret tycker om det. efter det vill jag hitta på nått så får väl se om de finns nått roligare folk imorgon kanske. har iallafall snart gjort klart en uppgift jag inte trodde jag skulle få klar. såå de känns bra. onej kom just på att jag har två fotouppgifter som måste göra också, får väl se vad som händer imorgon då, annars få jag väl ägna min tid åt att fota imorgon. jaja nu har jag inge mer att skriva till er tror jag. får se om jag skriver sen. ojuste solade förut. nu börja det synas i mitt ansikte så snart behöver jag bara använda macara, naaaaajs :D
jaja intressant vaa?
här är två bilder som jag har framkallat med en papperskamera, och jag skojjar inte!
två svarta papper man gjorde till en låda med ett nålhål i!
haha tänkte att ni skulle få se dom förr eller senare iallafall ;)
puss

trust me or not, i'm just telling you the truth, you are a bitch!

jajamään då va de kväll igen då. snart ska men bege sig ner till stan igen, om jag inte stannar hemma. är otroligt trött, och lättare att säga hejdå hemma än på tågstationen. imorgon äre skolan i sin vanliga ordning, sen kanske man tar sig en tuppöur i solariet också. skulle vara sköönt.
har precis tryckt i mig tårta, och åå så gott de va. Mamma fick en rosa morgonrock av oss,  glas och tallrikar av moster, sen får hon ju åka till christina ikväll. så hon är nog super nöjd! iallafall så kommer det hända något jätte bra om ca två veckor. kommer bli super kul men tänker dock inte gå ut med det på bloggen fören det är aktuellt. haha låter som en gamling nu men jaja. sånt är livet.
ska kika vidare sen får vi se om jag stannar hemma eller om jag följer med.
puss

Grattis världens bästa och undebaraste mamma på födelsedagen. jag älskar dig!♥♥♥

kuuuul! älskar då man slutar halv fem och det är jätte fint väder ut! lovely! fast ne. sitter iallafall på skolan nu och ska smita iväg om en timme, alltså en halvtimme tidigare. ska ner och kollar efter en sak åt mamma. pappa kommer in till stan efter skolan och då ska vi fixa lite sen hem och fira älskling mamma.
ikväll ska jag inte göra speciellt mycket fira mamma och mysa. ikväll ska ja även ner till stan, ska lämna av mamma och erik på tågstationen. dom åker till abisko så nu äre deras tur att ta den plågsamma tågresan! haha
ne men ihelgen har jag än så länge inga planer. får väl se vad folket har att erbjuda.
fick även reda på en awesome grej imorse! och de kommer bli hur kul som hels och just nu älskar jag livet! alla vänner, min familj, alla är helt underbara! min syster kommer hem snart. det börja bli sommar, snart är det gatufesten! sweet! kommer va sviin kul sommar, och sommaren 2012 kommer bli bättre än någonsin känner jag på mig. allt rullar på just nu, skolan känns som att den går bra. allt är perfekt!
just love it!
ne men skriver ikväll om jag har tid. puss på er älsklingar!
puss♥

godnatt.


Du ska följa dit hjärta, ingen någon annans!

hejsan onsdagkväll! satan i gatan vad det blåser ut! ligger i allafall i min säng och bara cillar! solade förut o gu så skönt det va! imorgon fyller min älskling mammi år! ska köpa nått fint på stan imorgon också. vad mer ska jag skriva, har ont i röven och benen så in i helvete! känns verkligen att man gått mycket dom senaste dagarna! men kul hade vu , fyfaaan! ne men har inte så mycket mer att skriva till er, så ni få ha det så bra så länge,
puss

se o njut

va ute o fotade lite igår och ovan har ni sett bilderna sen dess, nu ska jag visa några få bilder sen fotograferingen på fanny!
sådär nu har ni fått lite o kolla på, sitter på sista lektionen och har engelska. trodde på sovmorgon imorgon men icke! halv nio står nationella på schema! efter skolan ska ja sola, fyfan har längtat efter det hela dagen!
skriver ikväll då jag kommer hem!
vädret ser bra ut dock blåser de lite kallt ute :(
imorgon kväll åker mammi och lillebror till abisko o hälsar på min otroligt saknade syster, saknar henne så kopiöst nu! men snart kommer hon hem!!! lovely!
så får helt enkelt se vad som händer i helgen, vill göra nått så har pratat lite med emelie osv. pappa o jag ensam hemma enda till på tisdag morgon!
men ja nu ska jag inte skriva mer, haha
puss

godnatt

tänkte faktiskt göra ett till inlägg ikväll, woooow! ne men ligger i sängen som förövrigt står precis vid trappen, tänker inte sova inne på mitt rum av en enda andledning men de angår inte er så ni behöver inte vet.  iallafall så tänkte jag se bb meeen jag orka inte, ska snart stänga igen datorn o sova också.  imorgon väntas underbar skolan! skönt med tre dagar bara, men endå. imorgon går jag till tre nån gång o efter de tänkte jag ju som sagt sätta färg på kroppen! skööönt. men skriver mer imorgon ska även bjuda på lite bilder osv
puss

Men du försvann, gled ur min hand vart tog du vägen, jag kan inte hitta dig jag är för full knuffas omkull, vart tog du vägen jag kan inte fatta att, jag tappade bort dig säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn

hejsan hoppsan vilken dålig uppdaering det har varit men det har varit lång helg och jag har haft de fucking jävla awesome!! tack underbar änglar som vad med! lovely!
kan berätta om dagarna!
söndag, åkte ner till stan med lizze o gick på fotboll med hon och emelie, sebben o susanne också. giffarna vann, yääy! efter de gick jag o emelie till hemköp istan o köpte lite gotta. sen till lägenheten o chillade, fett trötta så vi somna vääääldigt tidigt, men de gjorde inte så mycket för de va endå inge liv. vakna vid nio tio tiden igår. klev upp åt en macka fett gott! efter de gjorde vi oss i ordning o gick ner på stan o kikade lite. va inge roligt folk på stan så jag o emelie gick o köpte en glass på donken, sen en festis på hemköpt sen vandrade vi upp till lägenheten för toabesök, har nämligen mens denns vecka så passa er, haha ne men seriöst. efter det bestämmde vi oss för att ta en powerwalk runt hela stan, så vi knöt på oss skorna o gick ner till hamna, upp efter ån bort till badet, sen upp där ettan går från bergsåker, genom stan o upp till lägenhet, gick i hög fart och vädret var sweet! riktigt härligt! vill verligen flytta till stan!! ja sen efter de så hann vi bara in så skulle vi ner på stan o möta sewe, gick o vimsa runt lite, sen kom de fram nån från tvn o interjuva emelie o sewe, själv vägrar jag vara med på sånnt där! haha dom va väl på mittnytt igår tror jag, ni får gå in o kika själva.
efter det så gick vi till lägenhet o tog det mest lungt. pontus kom till oss o hängde med oss hela kvällen, tjock najs, va med om en jäkla massa roligheter! va uppe på norra o där vare hel dött o poliser fans vart man än befann sig, hihi sen vid tolv tiden vandrade vi till donken för käk, muma! va väl hemma i lägenheten vid ett tiden, satt o prata fram till klockan tre, sen vid halv fyra kvart i fyra slocknade jag!
vaknade imorse vid tio för vi skulle upp o städa åt sebben eftersom vi fick låna lägenheten, vid tolv drog vi till kebab city o käka sen hem.
väl hemma gjorde jag inte så mycket. och har inte gjort mycket, fotat lite fritt sen bara tagit det lungt! kommer somna tidigt ikväll, eller nä ska ju kolla bigbrother!
ja men nu har ni fått min helg!
fett najs väder ute föresten hoppas de håller i sig nu så de är fint hela veckan!
inga bilder heller, sorry, kan visa några imorgon kanske ;)
puss

RSS 2.0