22:05

Dagarna är upp och ner, kan vara att vintern börja ge sina små tecken trots den härliga värmen som äntligen kommit till Sverige! Iallafall så jobbar jag och står i, fick förlängning på jobbet nu också då ja bara hade fått anställning augusti september men nu har jag fått förlängning, skönt! Blir en utomlandsresa, när är väldigt oklart men det kommer komma! 
I helgen var jag ut, var hos Jack, som vanligt ordning typ. 

Kom även fram till precis nu att nästa vecka kommer jag inte ha någon tjejkompis att umgås med då alla lämnar/har lämnat Sverige! Eller ja jag har ju fortfarande någon kvar här hemma så tur är väl det. 

Iallafall nog om detta, ikväll va en kväll då livet kändes lägre ner än vanligt så skrev av mig lite, nu är klockan 22:02 och jag ska åka hem till far och bädda ner mig, en ny jobbdag imorgon väntas. Till dess, vi höra när vi hörs, peace!✌🏻️







18:07

Min första jobbvecka på det nya jobbet gjorde jag klart förra veckan och idag började jag min andra. Det går bra, första veckan var otroligt lång och väldigt tråkig då det knappt var några barn. Men denna vecka blir det mer och det kändes redan idag som att det kommer gå fort. Annars då? 
I helgen va ju ut med Emelie och Evelina. Vi hade väldigt roligt måste ja säga, så roligt har ja nog inte haft på länge. 



Det närmar sig slutet

Nu har det gått nån vecka sen sist, men jag försöker. Men det är samtidigt så tråkigt då jag inte har något att berätta. Detta måste nog varit den sämsta sommaren hittills. Jag tror jag satt hemma i Holm bokstavligen talat hela juli månad. Men nu har jag haft två helger då jag varit ut med tjejerna. Vi har hunnit äta på olearys några vändor på krogen och även några kvällar på bröderna Billströms balkong! Det har varit mysigt, åkt bil med Emelie har jag även gjort. 
Men imorgon ska jag tillbaka till verkligheten. Det ska bli skönt, få komma in i några vettiga rutiner och att ha något att göra på dagarna! 







RSS 2.0