onsdag

I helgen va mamma i stockholm, velade länge om jag skulle följa med eller inte, men fick ju tag på en biljett till avicii i februari så stannade hemma o åker så istället. Men mamma kom hem med tre saker åt mig som jag tänkte visa er, även lite nödvändigheter som jag köpte igår då jag och Erika tog en runda på birsta eftersom vi slutade så tidigt, gick även in och bokade en tid för glasögon så ska dit på måndag och pröva ut ett par, så det ska bli skönt eftersom jag gick sönder mina egna... Iallafall har inte så mycket att säga mer. 
Detta linne som jag fundera på att klippa av den lilla tygbiten som hänger över så det blir så här...
Och nu till det jag köpte själv igår.
 
hörs puss
 
 

söndag

Hejsan! Sitter o ska göra en toast nu innan jag åker hem till holm för äntligen bli firad av släkten med smörgåstårta! Har varit sjuk hela veckan så har inte hunnit gjort de än, så idag blir det av. Igår va jag ut, de blev aveny. Hade roligt tills att klockan blev tjugo över två halv tre ungefär, då gick brann larmet. Först stängdes musiken av och alla visste inte vad som hände. Sedan tändes lamprona och brann larmet gick. Trodde de va ett skämt men vakterna stod o sa att alla va tvungen att gå ut. Trodde de va ett skämt enda tills jag kom ut o såg att tre brannbilar kom på plats, plus polisbilar. Och sedan visade det sig att nån fått igång larmet! Om denna person gjorde de med vilja så skulle jag vilja smälla på denna person massvis med smällar. Det är inget man skämtar om och förstörde en kväll för många som fick stå ute i kylan utan jackor i bara kortärmat! Då vi väl fick komma in så stormade alla mot garderoben o skulle hämta jackan, ja själv gjorde de inte, gick in o satte mig och sedan körde dom igång med musik sista tio minutrarna som ägde! 
 
Nog om det. Har satt igång med körkortet på riktigt nu, hade min första körlektion i fredags som gick bra! Ska ha riskettan på onsdag sedan till veckan blir andra körlektionen efter den ska vi boka upp för prov och allt därefter! Imorgon ska jag till tandläkaren vilket jag gruvar mig otroligt mycket för. Hatar att behöva åka dit men det är ju en sak man måste göra. 
 
Juste! Har fått tag på avicii biljetter och jag är så jävla glad över det! Så sista helgen i februari bär det av till stockholm. Blir en hel helg där så en utekväll i stockholm blir det på lördag också vilket kommer äga. Ska boka hotell och tåg i veckan här så fort vi hämtat biljetterna!
 
 
Hörs puss!

2 0 1 4

Nu har det gått för länge igen innan jag tar tag i bloggen. Menmen here we go! Nyår har varit och det är 2014, Januari, min månad, mitt år. Jag fyller 19 år på söndag men känns fortfarande som 17, haha. Senaste tiden har varit jätte bra, har träffat nya människor som är dom bästa man kan ha träffat! Fått somna med ett leende o vakna upp detsamma. 
Nyår var helt fantastisk! Fick spendera de med underbara människor, åt tacos med mina två absolut favorit tjejer sedan spenderade vi resten av kvällen i haga hos Ludde.
Nyår va över och det va knappt en vecka kvar av jullovet. Men vi gjorde de bästa av de sista dagarna, gick ut, hade svin roligt. Skolan började, va tröttare än tröttst! Försov mig men kämpade mig upp endå.
I helgen va ja ut, fick va med bra folk, som alltid! 
Två bilder sen helgen!
 
Nu är det måndag och jag börja halv nio varje dag! Nytt schema för iår och det kommer verkligen trötta ut mig och göra mig mer skolless än vad jag redan är.. Men ett par månader kvar sen är detta över, för alltid! Det ska bli så skönt att få ta studenten år! Året som jag längtat efter så många år. 
På fredag är det 150 dagars på oscar! Så ska fira mig med vänner då eftersom jag fyller år på en söndag iår, så då ska jag hem till familjen och äta gott o må bra!
 
Nu har ni fått en uppdatering va som hänt sen sist. Tror jag fått med allt, sen får vi se när nästa inlägg kommer, men va beredd på att de kan komma typ när som helst, man vet aldrig med mig. haha
 
Hör puss
 
 

RSS 2.0