vanezza

fotograferade vanezza med mamma o pappa idag. här är resultatet.
 

äntligen

äntligen är det vår tur, känns helt sjukt att det är vår tur att ta studenten. på måndag ska vi pröva mössar och är sjukt peppad för de, kollade lite idag hur min mössa ska se ut som och det kommer bli liknade detta.
vet att det står onykte och inte onykter men man fick bara ha sex bokstäver så måste komma på nått bättre o skriva bak på mössan, haha
 

.

 

i want to hold hands and waste Friday nights whit you.

 

tisdag

Ett tag sen sist som vanligt, och vad har jag gjort sen sist? skolan, andas, levt, myst med vanezza och haft det bra kanske? ja ungefär. Mamma har haft 40års kalas överaskning för morbror. Ikväll har jag gått runt o snackat skit med Anna på stan bara har varit och gått precis överallt i stan så lite ont i benen nu, otränad? Ja! Inte mycket text men detta får räcka för den här gången.
Höra puss
 

torsdag

skolan har dragit igång och jag är redan skolless.. har dock haft två korta dagar nu, slutat vid halv elva elva så de har varit skönt. gick hem efter skolan förut o la mig o sov, har precis vaknat så ska väl kliva upp och säda lite här innan jag åker hem till skogen. imorgon är det fredag igen och de ska bli skönt med helg nu!
igår hälsade jag på prinsessan och huga så liten o söt hon är!
ja detta då duga för nu vi hörs!
puss

sommar 2013

och så av sista kvällen på sommarlovet snar över, sorligt men sant. Motevationen är väl att det är sista året! klockan är ställd på för tok för tidigt men man måste ju. Den här sommaren har varit så otroligt bra och den har gått på tok för fort. Men roligt har jag haft och varit med de bästa! Inte haft en enda lugn helg då jag bara varit hemma, inte en enda och de ljuger jag inte om haha så man kan säga att tråkiga dagar finns det inte många av, gatufesten, yran va det absolut bästa ja lagt pengar på den sommar, iallafall yran värt varenda krona så de är inte sant! Vad mer ? Finaste vän har äntligen fått sin prinsessa i sina armar och så otroligt stolt över henne! Ska hälsa på de lilla livet imorgon efter skolan. Fått nya vänner, gjort saker som man inte ens kan tänka sig jag skulle vilja göra osv osv. Har inte mycket mer att skriva, ska försöka hitta sömnen så jag kommer upp imorgon, så får se om jag bloggar imorgon men detta får duga nu.
Hörs puss
 

fina fina vän.

GRATTIS TILL VÄRDENS UNDERBARASTE VÄN SOM ÄNTLIGEN FÅTT SIN LILLA FLICKA I SINA ARMAR. Så otroligt stolt över henne, så ung och så stark. Älskar dig runt månen och tillbaka fina du!

fredag, lägenhet

Nu har jag kommit in i mina lägenhet, hur underbart som helst, hur mysig och fin som helst!
 

Söndag, bloggpaus

Skolan börja snart och då ska ni nog se att jag kommer börja blogga som normalt igen, men just nu tar jag nog en liten paus från bloggen. Har endå inte så mycket att skriva till er, blir moster när som helst och flyttar på torsdag. Så detta får duga så ser vi när jag skriver näst gång.
Höra puss


torsdag

hejsan. inte skrivit på riktigt länge men jag orka inte, har inget att skriva heller. vill inte bara skriva om vad jag gör på dagarna. vill göra en ny header men har inga ideer alls. skolan börja snart också, fy va hemskt men så otroligt underbart att det äntligen är sista året och jag ska kämpa detta år! mer då? har fått en lägenhet flyttar nästa helg super nice! finns mycket jag skulle vilja skriva men endå inte så det får bli som det blir. ligger i min säng och gör ingenting funderar på livet ? nä de va djupt de gör jag inte, tänker bara på allt mellan himmel och jord. blir moster snart också, en månad kvar nu bara eller minder om vi kanske ha tur. vill åka utomlands också. bort från sverige bort från allt. inte tänka på nått mer än på mig själv. ligga i värmen hela dagarna åhhhhhh..
nä men har inte så mycket mer o skriva än såhär så detta få duga. 
vi ser väl när jag skriver nästa gång tills dess ha de bra
hörs puss

RSS 2.0