skolaaaaan

hallåhejsantjenatja. oseriös tjej? eller ? haha ne men skämto sido, sitter på svenska lektionen nu, min sista för idag också för att vara exat. efter skolan ska jag sola, sen köpa en chai! as gott. sen vet jag inte vad jag ska göra om jag träffar nån på stan o va med. eller om jag ska ta bussen till birsta eller om jag helt enkelt ska ta o gå upp till lägenheten. jaja får se helt enkelt ska ringa mamma osv efter jag solat. slutar snart, ska bara vara hemma och mysa med mamma ikväll. tror vi ska åka o hyra film. jaja få se om jag ska skriver då jag kommer, hare bra.
PÅ ONSDAG SKA JAG TATUERA MIG! FUCK YEAH! 
ja men vi hörs
puss

I dont forgive people because I'm weak, I forgive them because i am strong enough to know people make mistakes.

hej, skriver ett snabb inlägg innan jag går till skolan för att hjälpa erica att fota i studion, ska bli trevigt. efter det vandrar jag ner på stan o möter upp linnea och umgås med henne tills jag ska ta fyra bussen hem till mamma! ska mysa med mamma ikväll, och min bäbis! men jag skriver kanske då jag kommer annars imorgon :)




I'm not perfect. Never have been. Never will be. Nobody is perfect.

tänkte bara skriva ett sista inlägg innan jag ska lägga mig. ska lägga mig snart, börja bli trött. har myst med anna ikväll. imorgon är jag ledig och det känns förjävla bra! ska hjälpa erica o fota klockan ett, sen klockan tre ska jag fixa min naglar. wii! vet att min blogg är väääääldigt tråkig för tillfärligt. men så fort vi kommer igång med fotouppgifter så lovar jag er att visa er mer bilder. min kamera har så gott som bara legat hela sommaren, men nu så ska jag börja använda den igen. har ingen bild att visa er nu, men vill nån av er ha bilder redigerade så skriv så gö jag gärna de för jag har dö tråkigt! haha
men ne nu ska ja ta linserna osv sen hoppa ner i sängen. hörs imorgon :)
puss

.


yääy

hej tänkte bara skriva ett sitsa inlägg för idag, inget att skriva till er, men kan säga att jag har värdens kung vecka. hade hål igår, hål idag så fick sluta tidigare, hål imorgon bitti, ledig på torsdag, hål fredag morgon. ja som sagt fucking jävla awesome! men skriver mer imorgon!


puss

skolaaan igen.dööd

sitter nu på skolan och ska gå igenom InDesigne som jag redan vet, men jaja bra o repitera efter en sommar utan arbete. haha slutar tidigare idag, kvart i två :) emelie o jag ska sova i lägenheten, men har inte så myclet att skriva om den här tiden på morgonen. haha
puss

skolaaaaa

skolan har nu dragit igång på riktigt och jag är inne på min först skolvecka och det känns förjävligt! men nio veckor kvar till lov. låt det gå fort! har varit med emelie och ewe i helgen. och fysatan va roligt vi har haft de, älskar dom mest av allt! igårkväll i spöregnet gick vi till donken, hade svin roligt, har haft lång hål så gick hem. har kollat på lite paradisehotel as bra, helt kär i de. haha vad mer  ? åker hem till holm ikväll o myser med min bäbis! så får se om jag bloggar hemma. så segt internet osv men nu ska jag försöka göra en bättring då de gäller bloggandet, lovar! haha ne men ska väl klä på mig o vandra mot skolan igen. skriver ikväll eller imorgon! lovar!
puss

love what you do. do what you love.

Det är roligt att ni kikar in varje dag på bloggen trost att jag inte uppdatera. men på fredag på skolan och då kommer jag förmodligen bli mycket bättre på bloggningen också ska ni se. ska njuta till tusen nu dom två sista dagarna jag har kvar av mitt sommarlov. har gjort mycket roligt under sommarlovet. bästa sommaren hittils. åkte vattenskoter med ring efter, svin roligt. badat umgås med fina vänner och bara haft det underbart. jobbade på selånger i helgen som var en plåga, fick inte sitta heller så hade lagomt ont i fötter och ben efter varje kväll.lördag var värsta passet, 13 timmar och inte fick sitta, var trejde timme fick vi en kvarts rast, åt en och en halv macka och en korv levde jag på lördagen. söndag va bara hemsk o tråkig. typ inge folk. men de va skönt då man stog där klockan 17 på söndag eftermiddag och fick sin lön i handen på direkten. på måndag åkte jag ner med mamma o shoppade upp nästa hela lönen, köpte kläder inför skolstarten. typ de enda kläder jag köpt under sommarlovet. haha. sen har även syrran o jag kollat på en sista minuten resa också. får väl se hur det blir med tanke på att jag ska köpa min telefon på fredag. wihoo kommer ha mitt samma nummer, alltså 0703861950. vad har mer hänt? ingen anning de händer saker hela tiden som man typ glömmer bort. saknar gatufesten. menmen snart vinter och jag fyller 18, åh gud vad jag längtar. ska börja med körkortet snart också. men vågar inte övningsköra, haha :(
ne men har inte så mycket att säga mera nu, har inte orkat lagt in några bilder på datorn så har inga bilder att visa er heller. 
puss

Class is knowing what to say, when to say it, and when to stop.

okej, skolan börja nästa vecka, och det suger apa. kommer dock bli trevligt att träffa alla i klassen, men allt annat. vill inte. orka inte. vill bara börja trean så jag aldrig någonsin mer behöver sätta min fot på en skolan någonsin igen. så J Ä V L A  underbart. längtar som satan. dock är jävligt skönt att jag börja på fredan, kommer typ gå tre timmar sen har jag fuckin helg igen. underbart. okej kanske inte tre timmar men man ska aldrig säga aldrig då de gäller foto. världens bästa klass. världens bästa linje. världens bästa lärare!♥♥♥ jaja vad annars. kirrat jobb på selånger. så snart har jag min telefon i handen och en tattooo på ryggen. fucking awesome! längtar som satan! vad mer ? saknar min bäbis. ska hem o mysa med han imorgon. åhh vill ni veta. fick ett fint samtal från polisen idag. dom har hittat min plånbok med nycklarna kvar. hur bra ? as bra ska hämta den imorgon :) vad mer ? saknar min bäbis som sagt, as mycket. min prins. skiter i pojkar och har han resten av livet. låter nice de. ne men nu ska ja hoppa i säng. natti bitches!
pussis

bilder från idag

några bilder från idag är allt jag bjuder på :)
pussis

min prins

 
första bilden är min nya bäbiiis, han har änu inte fått nått namn så han bli kallad bäbiis ett tag :*
 

you can't hate, for no reason.

sådärja, då har man fått i sig lite kinesmat också, somnar man gott ikväll. hemma i holm och kommer nog somna tidigt ikväll, gör det oftas då jag är hemma i holm även om jag fått sove länge på morgonen. va med annis igår o hade vår första "sleepover" som anna sa, hahahahahha min söta vän. myste på och såg på paradise hotel danmark som jag helt har fastnat för, först vare syrran som lärde mig sen jag anna, hihihi (a) så har nördat det, me n kan ju inte kolla här hemma i segskogen :( så åker till stan imorgon och kollar på de hela natten iställe :)
fick bajs bra betalt för att jobba, 40 minuter tog de, LÄTT VÄRT DET! kompis, det går bra nu. så dom pengarna lägger jag på min telefon som jag snart ska få:) har även bokat tatttttoooooo tid! wiiii! Love life! 5 september blire, wihoo längtar som satan! vet precis hur och vart jag ska göra den och hur den ska se ut, men tänker inte avslöja nått, de får ni se då. några vet redan:) jaja men nu blev det en massa tomskrivet. visa lite bilder.
 
kan säga att det är MINA naglar och inga lösnaglar o inga tippar, så säg inget annat!
det fuckar med bilderna så domn här två får duga tills imorgon!
puss
 

blöäääää

HAR
 
Har du ett förhållande? – nej
 
Har du allt du någonsin önskat? – ne
 
Har du syskon? – ja
 
Har du någonsin velat dö? – nej, skulle aldrig tänka tanken
 
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? – har jag säkert
 
Har du en egen dator? – de har jaj
 
Har du en idol? – ne
 
Har du varit på en riktig konsert? –  räknas gatufesten ? haha
 
Har du några framtidsdrömmar? – jaaaaaaa, ta mig till afrika !!!!!
 
VEM
 
Vem vill du träffa? – min drömprins
 
Vem saknar du? – ingen just nu
 
Vem kysste du senaste? – annis ;*
 
Vem fick du senast ett sms av? – systeryster
 
Vem skrev du senast ett sms åt? – systeryster
 
Vem av dina vänner är mest partypingla? – ANNA
 
Vem/vilka är din bästavän/bästavänner? – Anna 
 
Vem av dina kompisar står dig närmast? - Anna, Emelie, Linnea
 
Vem skulle du ta med på bio just nu? - hatar bio...
 
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? – hmmm de går jag inte ut med här
 
Vem vill du prata med just nu? – ingen
 
Vem bråkade du med sist? – bråka är bra onödigt
 
Vems hus var du senast i? – mitt eget
 
Vem ringde dig senast? – elin
 
Vem ringde du senast? – elin
 
VAD
Vad åt du senast? – kommer snart
 
Vad drack du senast? – cola äckel zero
 
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? –  jag ringer :)
 
Vad vill du heta? – ingen aning, nöjd med mitt namn
 
Vad tycker du om homosexualitet? – absolut ingenting. dom är som dom är man ska acceptera en person oavsett vad.
 
Vad ska du göra efter dethär testet? – göra ett till inlägggggg :))))))))))))
 
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? – 1. Åka till afrika o fota vilda djur. 2. Åka på en galen utlandresa. 3. Bli rika, ta med familjen o flytta så långt bort som möjligt från sverige.
 
Vad gör du just nu? – skriver

Vad för sorts filmer gillar du? – ingenfilmälskare, men de mesta duger, förutom krigarfilmer o på hittade filmer.
 
Vad har du på dig just nu? – underkläder jeans o tröja

Vad ser du om du kollar åt vänster?  en väg
 
Vad hade du velat göra just nu? – äta mat
 
Vad ska du göra imorgon? – ingenting än så länge
 
SKOLA
 
Vilken klass går du i? – ska börja tvåan på gymnasiet
 
Trivs du där? – heltklart
 
Vem i din klass umgås du mest med hemma? – ingen
 
Har du bytt skola nångång? - ja
 
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? – men ne
 
Kommer du bra överens med lärare? – ibland
 
Vilket är ditt favoritämne? – foto
 
KÄRLEK/SEX
 
Är du singel? – ja
 
Vill du vara singel? – nee
 
Är du romantisk? –  ingen aning, har inte hittat nån att vara romantisk med
 
Spelar utseendet roll? – utsidan ger insidan en chans
 
Vad är din typ? – fint leende, fina ögon, fin personlighet, våga bjuda på sig själv, fin utsende, vara snäll, visa att det är mig han vill ha och ingen annan.
 
RANDOM/ÖVRIGT

Vad är klockan just nu? – 19.47
 
Vad lyssnar du på just nu? –ingenting
 
Ditt favoritband? – har ingeeeeee
 
Din favoritartist? – många
 
Vill du gifta dig i framtiden? –  heltklart med min drömprnis
 
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? – ingen aning
 
Är du helsvensk? – jaaa
 
Har du spotifypremium? – ja, eller mammas
 
Vem beundrar du?-  ingeeen
 
Har du en blogg? – absolut inte....
 

ny header!

som ni ser så har bytt header, va endå ganska lätt på de här nya på bloggen, så säger bara såhär, fettglöm att jag byter till äckel devote! kände för en oseriös header, men tycker endå de blev lite coolt, ni tycker vadfan ni vill, de är min blogg jag ska ha som jag vill. möööh hejdå. 

Believe me, I don't want to go.

tänkte skriva ett inlägg som kommer va helt menningsfullt. men skiter väl ja i. ett hatar folk som måste göra precis likadant som en själv. ha egen fantasi. två jag har jobbat idag. eller aa bilresan till själva stället tog längre tid än jobbet. haha men jaja pengar rullar in som det ska de gåååår bra nu. haha var verkligen mitt ute i ingenstarns idag och jobbade, eller aa jobba o jobba, städa i stugor som tog 40minuter max för mamma o moster va ju med o hjälpte till. ne men ska fixa mina naglas på fredag, sweet. ska även få en ny telefon i slutet av den här månade så fram tills dess hör av er till mig på facebook om ni har en telefon att låna, har mammas för stunden med hennes nummer som jag inte tänker skriva ut. kommer ha mitt gammla nummer också. så de är sweeeeet. va tänkte ja på mer? jo ska boka tattooooooooootiiiiiid på fredaaag. SWEET! hemlis på va de blir. hihih . sen har det inte hänt mycket mer, o kommer nog inte göra de heller. typ tre veckor kvar på sommarlovet. det suger apa!
ska försöka slänga in lite bilder på datorn, så kanske men bara kanske jag visa er dom imorgon om jag har tråkigt och känner blogglusten!
pusssiiiisss

När fan ska idioterna i denna stan dö ut ?

halloj! inte skrive på ett tag men har haft en massa saker som kommit i vägen. blivet av med telefon plånbok med nycklar till lägenheten. fett less. ringde o polisanmälde det de första jag gjorde. va o bada på kuben badet med anna och mira också gårom o plocka mina grejer och annas plånbok. frågan är ju när idioterna i denna stad hade tänkt växa upp? en fråga för livet ? för grejerna dom tar kommer dom endå aldrig få användning av förutom plånbökerna. men allt annat är spärrat, aaa förutom annas pengar som dom lä ha tagit. till hundra procent.
aja har iallafall ringt och pratat med husvärden så vi ska få komma in där idag. har datorn o allt annat där som jag måste in o hämta. ska göra nya nycklar imorgon så det är ju bra. aja nu har jag inte så mycket mer att skriva till er.
vi hörs när vi hörs!
pussis

Jag har redan allt jag behöver, jag behöver inge mer än kärlek från dom bästa.

Jag behöver ingen pojkvän. Jag har mina fina underbara vänner, min familj. Det är allt som betyder något. Jag har dom bästa i mitt liv. Jag är lycklig. Allt går bra. Livet är underbart. Jag klarar mig själv. Inge bråk, inge tjafs om småsaker. Att få slippa allt sånnt, helt underbart. 
Den här sommaren har varit den bästa någonsin känns det som. Gatufesten, galna nätter, allt, allt har varit helt perfekt. Snart börja skolan o man kommer tillbaka till verkligheten, men inget kommer stopa mig för de. Kommer ha kvar samma underbara vänner, samma älskade familj. 

Disney taught me that love can happen to anyone at anytime.

 
vet att det står heeelt stilla på bloggen, men orka inte blogga, orka inte skriva om dagarna. men snart börjar tyvärr skolan igen och då kommer nog allt bli som vanligt igen med bloggande, fundera på att byta till äckel skit devote för blogg har blive hel knas o fattar nadaaa! men fram tills dess kommer det vara lite upp och ner med bloggningen! nu njuder ja på lite bilder!
 
följ mig på instgram där jag är mer aktiv mer bilder osv än här, puss
@emmaastranden
 
pussis

RSS 2.0