gtnösgrg -k blöööö

sitter på skolan och gör mest ingenting, har ingenting arr blogga om egentligen men gör det endå för att jag är så snäll.slutar snart och då ska jag ta en buss till kovland. imorgon slutar jag också tidigt, halv två, skööönt!
snart helg igen också, fick mitt efterlängtade godis idag, har längtat efter det sen i söndags :) yuuumi!
ja men nu har jag inte så mycket mer att skriva om så detta får duga.
puss o hejs.

Måndag

Har inte bloggat på länge, men har inget att skriv om, eller inget att skriva om vet jag väl inte, men allt skriver man ju inte ut, vill åka utomlands, vill handla kläder men är så otroligt kräsen på kläder så varje gång jag ska handla så hittar jag nått aldrig. Typiskt mig. Alltid alla andra så kommer hem med kassar och jag kommer hem tomhänt, förstår inte hur andra lyckas hitta kläder varje gång ? Haha jaja de va lixsom att bero på ingenting moment ! Var ledig idag så åkte ner till stan med mamma vid ett och hämtade ut mina ppiller, sen gick jag en stund på birsta med Erika. Har nyss varit o käkat med syster och nu sitter jag o kolla på tv.
Skulle tagit hål i tungan idag men va så osäker på om jag verkligen ville ha de så ska fundera en vecka och kanske göra det nästa måndag istället, kanske Fanny också gör så då gör vi samtidigt! Har även fått en ny tatuering på kroppen som jag är otroligt nöjd över, tog två timma och jag höll på att dö, gjorde så fruktansvärt ont i slutet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men nu sitter den där iallafall :)
Ja de va väl de, ni få ha en skön kväll, hejs!


Min helg

Orka inte skriva, orka ingenting, det är måndag igen och fyra dagar kvar till helg igen.. Allt jag behöver nu är ett sommarlov, få komma bort från skolan ett tag. Orka inte med skolan mer, så sjukt less. Iallafall så fyllde jag ju år i helgen. Och i fredags så va vi på en överraskningsfest på alnö, kom till Erika vid ett kanske så blev en ganska tidigt kväll. På lördag morgon kom mamma och hämtade mig vid elva kanske och då åkte vi o handla tacos grejer. Kom hem till Christina, gick till ewwi och va där en stund, åkte ner till stan osv. Vid sex tiden hade alla tjejer samlats (jag,Emelie,ewwi,Erika) så då käkade vi sen blev det fixa osv sen vet jag inte vad klockan riktigt var fören de kom folk. Men vid elva halv tolv började vi röra oss ner på stan. Ja orka inte berätta mer så detta får duga, ska bjuda på lite bilder nu.
Puss


Tisdag

Har haft världens längsta, segaste, tråkigaste dag på länge, hade bara en lektion idag och den började två, så kände inge mening med att åka ner till stan tidigt imorse och sen måsta sitta och vänta tills till två, sen ha en lektion en timme sen måsta vänta på bussen en timme, nä du tack, mamma sjukanmälde mig och på det fick jag strunta i tandläkaren också som jag egentligen va tvungen att åka till, jaja.
Så har bara legat hela dan och haft tråkigt.
Hatar att vara hemma under skolveckan så otroligt tråkigt då.
Jaja nu ska ja ta mig en maka och vänta tills man få gå o lägga sig nån gång !
Puss


16.58

Måndag avklarad och en dag närmare helg! Det här ska bli min vecka inget ska få förstöra den förutom tandläkaren som jag ska till imorgon. Idag hade jag endast två lektionen och kommer ha det varje måndag, ny schema!
Iallafall imorgon har jag också bara två lektioner och världens längsta hål!
Sen händer de väl inte så mycket mer speciellt den här veckan förutom till helgen, eller ska till polisen imorgon och göra ett pass så jag hinner få de till fredag! :')
Jaja nu ska jag kolla lite tv sen vänta på att maten ska bli klar.
Puss


11.06

Godmorgon kära vänner!
Ligger i soffan kollar på LOL har sett den ett antal gånger men orkade inte leta fram nån annan så det fick bli denna. Iallafall så passade jag Nilas igår och det gick jätte bra, han hann typ bara somna så kom Madde och hämtade han, vi dansade o hade oss :)
Gick till ewwi och Emelie en stund efter de och va med dom en stund sen hem till sängen.
Idag ska jag iallafall åka hem och mysa med mammsen så får så när jag skriver näsa gång, imorgon kanske
Puss


Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark länge.

Om bara några minuter så är det precis en vecka kvar, sju långa dagar, fem jobbiga skoldagar, sen är äntligen världens bästa dag här, min dag.
Detta år kommer bli mitt år, jag har min bästa familj, mina bästa vänner. Det är allt jag behöver.
Det känns som att jag vill skriva världens inlägg, men om vad? Jag vill bara skriva och skriva.
Har gått i skolan idag som vanligt, åkte till Christina efter skolan och väntade på hon skulle komma hem så jag skulle få mat i magen. Sen gick jag till Ludde o kollade på film med Erika och han.
Nu ligger jag i sängen och ska sova, tidig fredag och det ska bli skönt, helt slut efter en vecka i skolan efter lovet.
Längtar redan så mycket till nästa lov, så otroligt skönt, slippa skolan och bara tänka på annat, bästa.
Lämnade in min dator idag, hade fått massa konstiga streck på skärmen så man såg inte så bra, dock fungerade den precis som vanligt, så får hoppas att jag får tillbaka den så fort som möjligt, den har säkert legat i kläm i väska , det är det enda jag kan tänka mig annars vet jag inte. Jaja lämnade in den idag iallafall så känns otroligt tomt utan den då jag inte har nånting att göra :( jaja tur jag har telefonen, nu ska jag iallafall lägga mig och försöka sova.
Puss och godnatt


23.52

Tjoobree! Ligger i sängen och ska sova, har en liten sovmorgon imorgon och det är otroligt skönt med tanke på att vi inte bruka ja de på fredag, plus att jag går enda till fyra, ja skjut mig, sista lektonen är med damp Åke.. Iallafall så har jag inte så mycket mer att berätta förutom att jag längtar otroligt mycket till nästa vecka, har även ny tatuering på G, ska boka tid bara sen så smäller det igen. Har velat haft en länge nu men inte betat vad jag vill göra men nu vet jag äntligen de, hihi
Ja men ska försöka slockna nu så jag tar mig upp imorgon !
Puss och godnatt !


onsdag 9 januari, tio dagar kvar ♥ ♥ ♥

sitter på hemska film lektionen nu och då den slutar så har jag ingen lektion fören kvart över tolv, så åker nog till haga o sätter mig i christinas lägenhet o käkar lunch osv där sen tillbaka till skolan för lektioner igen... suck
imorgon är jag förmodligen ledig så det ska bli skönt sen är det bara fredag och då är det helg igen! sköööönt!!
puss

i think about you only two times a day. when i see you somewhere... and when i don't.

ligger i sängen och gör mest ingenting, dunkar musik och mår bra.
började dagen med svenska sen åkte jag till christina, hade hål till två så skickade till malte o sa att jag inte skulle vara med på naturkundskapen.
imorgon har jag en jävla skit dag, börja halv nio med film sen har jag hål till efter tolv nån gång, de suger!
jaja snart helg igen, lä ju vara ledig på torsdag för fototid. sköönt!
min födelsedag närmar sig med stora steg, fyy va jag längtar!!
puss

måndag 7 januari

första skoldan avklarad efter ett härligt lov! meeen sen har man ju turen att man måste sitta kvar på skolan tills bussen går hem, förhoppnings vis kan jag möta upp micke hyresvärlden nu snart o lämna igen nycklarna så kan jag bara åka hem till christina o vänta där iställe :)
iallafall så har jag ju inte varit så aktiv med bloggandet under lovet, men ska föröska bättra mig. nästa vecka fyller ingen minder än lilla jag år, och gud va jag längtar! 
ja men nu ska jag väl kika vidare lite på datorn o hoppas på att få ett samtal så snart som möjligt.
puss

hej

vill göra som alla andra, en sumering av 2012 men jag vet inte riktigt om jag orka hålla på o leta fram en massa bilder, men det skulle vara otroligt bra för att fylla ut bloggen med tanken på att jag inte har bloggat så mycket på den senaste tiden, så tror jag ska göra ett fast att jag egentligen inte orka, only for you :)
 

16.03

haha vet inte vart eller hur jag ska börja detta inlägg för att det ska bli intressant men jaja. idag har jag iallafall vandrat ner till stan från haga till lägenheten o packat ihop alla grejer och stärdat lite, vid halv fem kommer pappa o plocka upp mig i haga så ska vi åka dit o tömma den, städa de sista och ta farväl, på måndag flyttar det in en ny människa som ska bo i den lilla. iallafall så har det inte hänt så mycket mer så har inte så mycket mer att skriva till er, puss

jul/nyår

ojojoj va de har blivit dåligt med bloggandet nu under lovet, men de är lov och har inte suttit vid datorn nånting alls. hade iallafall väldens mysigaste jul med mamma pappa erik och morfar. fick kläder, kamera, volymtång, parfym, hörlurar. precis de jag ville ha.
gick på mellandagsrean med erika men hittade inget mer än underkläder och ett halsband.
nyår firade jag in med sambon. va först hod ludde o fixade o åt osv där, sen gick vi till agge som ockå bor i haga o va där till ungefär halv tolv då vi gick ner till stan möte lite folk osv sen gick vi upp till haga igen till charlotte, osv orka inte skriva i detaljer men hade en underbar jul, och världens bästa nyår. 
nu är det äntligen januari och endast 17 dagar kvar tills jag fyller år! WOOPWOOP!
puss

RSS 2.0