julklappar

Tänkte visa er vad jag fick i julklapp!
Beyonce parfym som luktar jätte gott!
Körkortet betalat
Ansikts produkter!
En champangeflaska av tomten!
Nya rosa hörlurar som är super bra! (Rekomenderas verkligen)
Smink (Ögonskugga är av Erika!)
Bio kort, om någon är intresserad att köpa så hojjta! (går aldrig på bio)
Säng lakan
Handukar
Vinter jacka
Toast maskin eller va man ska säga
Plattång
Mer smink
 
Så detta är allt jag fick bild på, fick även pengar till en tatuering, pengar och underkläder. Sen kan jag ha glömt nått men tror jag fick med allt nu!
 
Hörs puss!

torsdag

Och så va det torsdag igen, dan före fredag. Imorgon är det den efterlängtade studentfesten. Jag ska få mina naglar fixade imorgon. Igår va jag med Anna. Efter det gick jag till Erikas lägenhet o sov där tills att hon skulle komma hem. Hon lande i sverige igår vid elva tiden då jag fick ett samtal och kom hem till sundsvall vid tre tiden inatt. Och om jag har saknat henne, vi låg vaken till halv fem tror jag klockan va o pratade om allt som hänt här för mig och där för henne. Somnade och klev upp åtta då jag skulle vara barnvakt åt Emilia. Va det till kvart i elva sen kom Christina och hämtade upp oss och vi for och fixade naglarna, eller aa Christina gjorde jag har ju min tid imorgon. Sedan åkte vi o käkade sen lunch. Möte upp Anna idag efter vi käkat gick hem till mig. Målade hennes naglar, sminkade och fixade hennes hår inför julavslutning som hon skulle ha med hennes skola.
 
Just nu gör jag ingenting. Vill göra nått men endå så himla trött. Har nästa precis tryckt en pizza också, orkade inte lagat mat idag så mamma fick bjuda. Ska plocka undan lite här hemma för det ser ut som helvete. Tända ljus och ta en dusch, sen bara ligga och kika på film.
Hörs puss
 

Be happy for what you have

Nått jag stör mig otroligt mycket på är allt folk som klagar på denna stad. "Sundsvall suger" "Det finns inget att göra i denna smuts stad" "Alla är så falska i denna stad" osvosv. Herregud va glad att ni ha tak över huvudet, va glad att ni har föräldrar som bryr er om er. Sen blir det alltid vad man gör det till. Har man bra vänner så har man kul trots att det kanske inte finns lika mycket att göra här som kanske stockholm. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig att flytta till stockholm till exempel, tycker inte om då folk går sakta, då det är mycket folk, speciellt som det är i stockholm, så där skulle jag tappa tålamodet på noll tid. Jag kan tycka att det kan vara lite tråkigt ibland, men oftas (under helger) då man har tid att göra saker så har jag roligt. Jag är med rätt folk, jag går på krogen trots de få som finns och jag kommer in på. Jag har aldrig kännt att det har varit så tråkigt att jag vill flytta härifrån, visst har man kvällar som inte slutar som man vill, men det finns endå alltid nått som gjort att man haft roligt nångång under dagen/kvällen. 
 
Jag kommer aldrig lämna sundsvall för livet för det inte finns nått att göra här, för det finns det. Ska jag göra nått med livet så kommer jag alltid återvända till sundsvall, hemma är alltid hemma och det är sundsvall för mig. 
 
Nu ska jag iallafall plocka ihop lite här hemma sedan åka hem till holm och mysa med mamma. Det behövs. Har en sån där vecka då allt inte känns bra, just nu känns det även som att julen inte kommer bli bra och så känner jag aldrig, så måste hem och komma på bättre humör. Alla tankar susar omkring då man är ensam och inte har nått annat att göra/tänka på. 
 
Imorgon är det min sista dag sedan går jag på jullov, igentligen inte men så får det bli för mig. Ska göra matteprov imorgon, få till mitt svenska tal och fixa in några fotouppgifter så jag blir av med det innan jul. 
 
Pusshej!

tisdag

Det här är en sån här vecka då jag igentligen borde ligga hemma i min säng hemma i holm. Har ingen pepp till nått, det är jul om en vecka och jag har inte handlat en enda julklapp, känns som att det kommer inte bli av heller. Sitter på skolan men vill gå hem igen. Har svenska tal som suger helt och hållet, får inte ens ihop en halv sida och skiten ska redovisas idag. Helvete!
 
 
 

sumering

Tänkte skriva o lägga upp lite bilder om vad som hänt under året, lika bra att jag ta det nu för snart är det jul och sen nyår. Och då ett nytt år då känns det lite menningstlöst o göra de, så kör nu istället!
Januari: Jag fyllde 18år som jag hade längtat och räknat ner, väl fyllt så va det inget speciellt alls. Gjorde även en till tatuering som egentligen skulle sitta på revbene men blev vid min anadra tatuering för det blev snyggt så!
Februari: Hände inte speciellt mycket då, va otroligt mycket med Evelina i haga och spenderade mesta tiden där!
Mars: Va fortfarande mycket med Evelina började även vara väldigt mycket med Hanna. Evelina hade hemmafester som oftas spåare, haha
April: Det började äntligen bli vår och va väldigt mycket med Hanna och skolan rullade på!
Maj:Sommaren va som gått här, skolan rullade på, fotade milly i studion, bade, fick första brännan för iår och levde livet!
Juni: Sommar, sommalov, va med Hanna typ varenda dag! Midsommar firades med massa liden och indal folk, även folk från stan, Amanda hade 20års fest på midsommar och jag va bjuden så fick ta med mig dom jag skulle vara med så vi va i sidsjön undermidsommar kvällen, super kul! Köpte öven gatufesten biljtten som snart va nära!
Juli: Solade, badade. Gatufesten va här! Hade svin kul! Två veckor efter tror jag det va så hade vi bokat biljett till yran helt spontant, åkte dit med Hanna Ebba och Tess. Ida kom på lördagen också!
Augusti: Skaffade lägenhet, slutade vara med Hanna lika mycket, gled helt enkelt ifrån varandra. Fanny fick barn, en fin liten prinsessa, Vanezza. Fotade i studion och jag började trean och beställde student mössan!
September: Jag blev moster till absolut välrdens finaste Emilia! Stolt moster!
Oktober: Hände inte speciellt mycket, va supder nöjd moster, myste i min lya och hade mina vänner runt om mig!
November: Erika fyllde äntligen 18 så blev utgång varena helg i november! Anna åkte till London och kom hem med en present till mig, välrdens gulligaste och bästa Anna, fick trosot från Victoria´s Secret. Emilia blev inlagt på sjuhuset över en helg så spenderade mina dagar där med syster!
December: Det har inte hänt så mycket än så länge! Det är ju lixsom jul och nyår som det händer nått i december! Paul Walker gick bort som va med i fast and furious filmerna, lite sorligt med tanke på att det är mina favorit filmer:(
 
 
Så då va detta gjort. För att få lite annat på bloggen!
 
 

För att få något annat att blogga om...

1. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? – ingen aning faktiskt
2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? – Kärlek utan sex
3. Vilken var den senaste filmen du såg? –  fast and furious 6
4. Har du bra självförtroende? –  njaa

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? –  sova 

6. Nämn tre saker på din att-göra-?  gör klart skoluppgifter, handla julklappar och spara pengar

7. Beskriv ditt drömutseende! – Lol, ne orkaaaaa

8. Skriv namnet på någon du ser upp till – Mig själv
 
9. Någon du har kysst -
 Min hund
10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – 
Ne 
11. Den du senast sov över hos – Oj, kommer inte ihåg

12. Vem skrev du senast med på Facebook? – Gruppchatten med emelie, julia tova malin och madde

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? – Helt ok

14. Vad väljer du, godis eller chips? – chips, eller båda

15. Pinsammaste minnet från skoltiden? – Det kommer jag inte på
16. Hur uppvaktar man dig? – Som  man känner för de, va trevlig bah!

17. Har du rykten efter dig? –  Inte vad jag vet

18. Din absolut sämsta egenskap? – Vara för snäll mot folk som inte förtjänar det

19. Din bästa egenskap? – Vara snäll

20. En låt du är beroende av? – Marry you - Bruno Mars

21. Vad stod det i ditt senaste sms? – ":)"

22. Vem skulle du ta med dig till en öde ö? – 
Min katt
23. Kan man vara vän med sitt ex? – Vill man så kan man

24. Har du kysst en kompis ? - Ja

25. Hur ofta dricker du alkohol? -
 Då jag känner för det 
26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? – Åt helvete, så jävla onödigt skit som skapats

27. Vad hatar du? – Folk som inte är snäll tillbaka då man själv är snäll

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? – Om jag hade haft ett förhållande ja...

29. Vad handlade din senaste dröm om? – Grät i den iallafall sen kommer jag inte ihåg mer

30. Vad väger du? Är du nöjd med det? – Om jag det visste..

31. Hur lång är du? – 
170 kanske, vet ej
32. Vilken är den bästa svenska filmen? – Alla barnfilmer 

33. De bästa svenska skådespelarna? – Jag

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? – 
euw, ingen av dom
35. Ditt humör för tillfället? – trött, dryg

36. En vacker person? – han

37.Har du instagram? – aaaaa, emmaastranden
38. Vem kramade du senast? – anna

39. Vem träffade du senast? anna

40. När slog du dig senast? – Har säkert gjort det idag

41. Någon du vill träffa? – ja
42. När grät du senast? Varför? – Förra veckan, och i min dröm 

43. Sminkar du dig varje dag? – 
Ne
44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? – Pappa

45. Är du helsvensk? – Ja

47. En artist du inte gillar? – Ingen

48. En artist du gillar? – Finns många

49. Vad är det bästa som hänt dig? – Familjen

50. Vad vill du bli när du blir äldre? – Ensamstånde mamma med 3 barn och 72 katter, jobba på en liten kiosk och bo i ett litet rött hus <3


Måndag

Veckorna bara går och det närma sig med jul men storm steg. På fredag är det lucia, har ingenplanerad lucia att gå på förutom på skolan, kansk åker på bergsåkers lucia för den är alltid så himla fin! Jag måste även börja handla julklappar! I helgen har jag varit ut, va ut med emelie och evelina sedan blev det krogen som vanligt. Imorgon och på onsdag ska jag kanske hjälpa till med julbord på pappa jobb, så missar nog skolan då. Va hemma från skolan idag också. Har storstärdat lägenheten, höll på en timme inne på min lila toa o städa sen resten av lägenheten, tvätta sängkläderna så får krypa ner i nytvättade söngkläder ikväll, jätte mysigt.
Slängde precis ihop en snabb önskelista om vad jag önska mig i julklapp. Och för er andra som har lite mer koll så fyller jag ju även snart år, i januari. Så det som jag inte får i julklapp kommer jag förmodligen önska mig då i födelsedags present!
 
Hörs puss!
 

.

Tycker det är jätte dåligt av skolan att ge vissa människor mer fördelar än andra, dom som verkligen kämpar och sliter, tvingar sig själv upp varje morgon får ingenting medans andra som inte gör nått får allt det vill. Har märkt att det är otroligt många som får otrolig mycket tur, och för mig känns det som att dom inte ens behöver kämpa för det, de bara stå där och får det serverat på silverfat. Och dom som kämpar och är riktigt skolless och verkligen inte vill gå i skolan, dom fortsätter kämpar men får inget utav det.
 

Vila i frid!

Igår då jag vaknade så hade folk skrivit på facebook, facebook chatten och på sms att Paul Walker har dött i en bilolycka! Alltså det skär i hjärtat! Han är ju med i absolut världens bästa filmer! 
 

RSS 2.0