Söndag

Kanske ska blogga igen eller vad tycker ni? Haha men har inget att skriva om mer än vad jag göra på dagarna, hur roligt är det att läsa om? I helgen har jag varit mer Hanna och vi har bara tagit det lugnt, skönt endå. På onsdag är det gatufesten och jag börja bli ganska pepp för den nu vilket jag inte varit förut. Ska endå nårra bra artister hit som man kan kolla på. Mer då? Har börja övningsköra och ser faktiskt hoppet för körkort nu, hoppet haha nä men vill ta de nu vilket jag inte känt förut. Ikväll ska jag hem och göra mest ingenting bara fortsätta ta det lugnt. Nä men detta får räka för nu så ska jag försöka blogga under gatufesten också.
Hörs puss


Lördag

Hej! Nu var det länge sen, men de är sommarlov och jag lever livet. Helt underbart plus att det här är mitt sista sommarlov, skönt men endå inte. Iallafall så var det midsommar igår och då stod fira Amanda som fyllt 20 på schemat. Kom dit vid halv nio kanske lite sent men det gjorde mig ingenting för roligt hade jag endå hela natten från att jag la huvudet på kudden. Annars då? Har hunnit varit med Fanny en kväll, kommer bli många fler framöver. Vad har jag gjort mer? Har inte gjort så mycket mer, eller kanske ska säga att jag inte har hunnit gjort så mycket mer med tank på att det har gått en vecka på sommarlovet bara. Har inte så mycket mer att skriva till er så det här får väl räcka då:) lite bilder bjuder jag på.
Hörs puss


söndag

hejsan.
har haft en bra helg, en väldigt bra helg måste jag säga. i torsdag var vi lediga och då blev det utgång, styrde i sidsjön och det blev riktigt bra! i fredags va vi också ute men nykter och va även då i sidsjön, haha. och i lördags va vi på ön och grillade oså vid stranden. innan de va jag ida och hanna på relax på idas pappas jobb, solade duschade beställde bite line, maja kom lagomt till maten, sen fixade vi oss alla tillsammans innan vi fick skjuts till alnö. sen blev vi bjuden på taxi hem, snällt av dom :') vaknade imorse en timme senare ungefär tog jag bussen till city gross så mamma fick hämta upp mig där, åkte till moster o satt där ett tag sedan till pernilla o satt där ett tag, sen äntligen hem men innan in på affären o handla. hemma blev det grilat kyckling till middag sen gick jag o la mig och somnade o råkade sova i tre timmar ungefär, opps. klev upp badade, tog med fika och nu ligger jag i sängen igen, haha. imorgon och på tisdag är jag ledig, eller på tisdag har jag en lektion efter lunch som jag inte orka åka ner till. sen onsdag studenten torsdag säga hejdå till klassen över sommaren. nä nu har ni fått ett tråkigt inlägg men bättre än ingenting. får se om jag bloggar imorgon annars se vi när de bli helt enkelt. haha hörs puss

tisdag

kan börja så här! igår va en bra dag! det ringde ett nummer jag inte kände igen så tvekade på att svara men svarade och tur va de! har mailat en lägenhet på södermalm och han ringde upp igår och sa att jag ska få komma o kolla på den! så på fredag klockan elva ska jag kolla på den! kunnde inte bli gladare! sen blev de inte mer med de, käkade mat oså sen bestämde jag mig för att gå ut o springa o då jag kommer tillbaka så kollar jag bervlådan bara för att, och där fans de post, kollade igenom och där låg ett ynka brev till mig, och det va bevis för körkorttillstånd! så nu äntligen ska jag börja med körkoret och har betsämmt mig för att förska mig på en snabbkurs så jag har körkort innan sommarns slut! sen då jag låg i sängen så fick jag ett mail på telefonen och de va angångnde en annan lägenhet jag mailat på, och där stod de att de skulle bli visning för dom så får ett mail inom några dagar! så har två lägenheter som de finns chans på, men den på södermalm känns nästa som om den är min. haha lol nog om detta. sitter på lektion nu och ska kolla på nån film eller nått. helt menningslösa lektioner de är nu på slutet! men ja de är bara o kämpa, imorgon blir det helg iallafall så de ska bli skönt!
sen nästa vecka är det efterlängtatde sommarlovet här! och gud vad jag ska njuta, ska bli moster för första gången i mitt liv och en nära nära vän ska också få bebis i sommar så de kommer bli helt underbart!
höra puss

Söndag

Hejsan! Ligger i soffan och kollar på Peter pan med Emelie och Malin! Riktigt mysig start på en söndag! Iallafall så va ja ut igår med Hanna och ida! Drog till Jocke va där innan vi åkte vidare in mot stan, kom fram dit vi skulle så fick vi tydligen inte komma in, gick ner till Södermalms skola satt där ett tag sen fick vi komma in igen på samma fest men då vi kom dit så fick vi tydligen inte de. Så ja då brand för mig! Gick ner till skolan igen o möte Emelie Malin Filip o andre, åkte med dom ner till stan åt sen hem! Kollade på film innan vi gick o la oss. Nu funderare vi vad vi ska göra. Adhd barnen som inte kan sitta still. Haha, ska på GIF sen med Emelie och Malin sen hem till mamma och mysa. Imorgon har jag bara en lektion och åker förmodligen inte ner på den. Åker inge fyra mil för en lektion och sen måsta sitta i stan fem timma o vänta på bussen ensam. Nä men de här får nog räcka för idag. Puss


RSS 2.0