fredag

Om två dagar vid den här tiden har jag förmodligen kommit fram till alanya, där ja sedan ska spenadera en hel vecka med en underbar vän, kan fortfarande inte fatta att de är sant. Eftersom ja inte rest sedan jag gick i tvåan på lågstadiet så är ja lite nervös men förväntasfull. Flygget ger mig lite fjärilar i magen. Men de kommer gå så bra. 
Iallafall så har ja varit barnvakt åt emilia hela dagen, snart är christina o håka äntligen hemma. Tar verkligen på krafterna trots att hon har varit ovanligt snäll idag. Senare ikväll åker ja hem till holm o packa min väska. Imorgon åker ja till malin på eftermiddagen o spendera natten där, sen på söndag kvart i tio åker vi:)
 

alanya

Att jag om fem dagar vid den här tiden befinner mig i luften på väg mot varmare bragrader känns jävligt underbart! Jag och Malin har alltså nu äntligen fått vår efterlängtade resa betald! så vid tio tiden på söndag flyr vi landet!
 

sommar 2014

Jag kommer nog inte börja blogga ordentligt som jag en gång i tiden gjorde. Då jag kommer skriva kommer de vara för att ge er en uppdatering om mitt. Och ja, jag lever fortfarande, och nu börja även denna sommar gå mot sitt slut... 
 
I fredags hade jag fått en operationstid för att ta bort mina halsmandlar. Så jag gjorde som de stod, fastade, tog ut alla smycken o allt de där som ska göras innan. Åkte in.. satt mig i väntrummet med pappa, va rätt nervös men endå rätt så lugn. Men sen kom dom, ropa upp mitt namn, fick följa med in, ta på mig deras otroligt snygga kläder. Sen va de kört, efter ja fått på mig kläder bröt ja ihop totalt. Men följde endå med in till min plats, fick ta två alvedon och nått annat. Slog på film på datorn för att lugna mig, men de gick inte. Bröt ihop igen och denna gång kom även läkaren in, pratade lite och sedan bestämmde vi oss för att skjuta på detta.
Vet inte vad ni tycker om detta. Men för er som kanske inte är så sjukhusrädda, tandläkarrädda osv är det inge big deal, men för mig som är sjukhusrädd så de bara sjunger om de, är det inte lätt. Och sen att jag va tvungen och ligga där och vänta på min tur att få åka ner på operation gör det inte lättare. Så ska få en återbesöks tid, boka en ny tid för operation där jag ska få komma in på engång och få göra operationen pågång och inte behöve ligga där och vänta hela dagen. 
 
Nog om detta, över till min sommar! Nästan efter studenten fick jag ett lite jobberbjudande, hamnyran. Skulle servera öl och mat. självklart tackade jag ja till detta. Detta resulterade med att jag jobbade 48,5 timmar på fyra dagar, varav längsta passet var 16timmar. Gissa om jag va trött? Så på söndagen då jag äntligen fått ledigt blev de sol, och solen varade flera veckor, under dessa soltimmar spenaderade jag på stranden eller i vattnet.
Jag har haft fina utekvällar med mina käraste vänner. Druckit massor med cider på uteserveringar, haft galna utekvällar med fulla kompias runt min axel. Somnat och sedan vaknat upp och börjat om. 
Jag har även hunnit campat i två nätter. Det kan ha varit ett bland de roligaste jag gjort. Där blev de sena nätter, tidiga mornar, shotar hit och dit, nattbad och nattpromenader. Båtturer och vollybolltävlingar och mycket mer.
Jag har varit hemma och myst med min kära familj och mina älskade katter. Varit på stan, blivit bjuden på god mat av fina vänner.
Och sen va vi inne på sensommaren eller vad man nu ska kalla det. Mamma älskar bärplockning så fick bli nån tur till skogen, Sen har det även blivit en heldel promenader och en del springturer.
 
Och nu är det äntligen dags för lönen att komma snart, och för den tar jag mitt pick o pack o reser till utlandet med Malin med fler förmodligen en vecka. Datum är inte bokat en men första veckan nångång i september kommer vi åka iväg. Ska bli så skönt!
 
 
Nu har ni fått hört litegranna, får se nästa gång jag skriver till er. puss
 
 
 

RSS 2.0