skola

Hejsan! Står på skolan nu och har precis slutat, håller på att skriva ut bilder för fult till Fanny som hon vill ha! För övrigt ska nog Fanny bo hos mig i två veckor nu! Niklas har åkt bort och hon vill inte sitta hemma i kovland ensam, så då fick hon ta sitt pick o pack och komma till mig!
 
Det här är även mina sista tiktiga skolveckan! Nästa vecka är det även mösspåtagning! Längtar som en tok!
 
Ja det va väl de jag hade och säga just nu, några få bilder kvar att skriva ut sen blir det hemfärd!
hörs hej!

gymnasiearbete

Hejsan! Blev en till natt i liden fast att jag skulle vara i kovland med Fanny, men de här är sista natten min syster är ensam, så åker till Fanny imorgon istället och blir där till på fredag. Har suttit och hållt på med mitt gymnasiearbete nu, börja gå mot sitt slut men endå så mycket kvar att göra, ska se till så hela bilspelet går av sig själv, välja musik, redigera den så den är i rätt längd och sedan få in den i bildspelet. 
Har lagt ner de nu och ska fortsätta imorgon, för nu är jag trött och ska hoppa ner i sängen.
en liten titt på de hela!
Godnatt!
 

fotografering

För engång skull blev jag riktigt nöjd med en plåtning, de va länge sen ja blev de kan ja lova!
 

23.39

Har nu suttit och rensat min dator på ca 2000 bilder övervägande är bilder iallafall. Har dock massvis med bilder kvar på datorn, minst lika mycket! Men så fort jag gått ut skolan kommer det rycka en hel del med skoluppgifter som tar upp en massa plats just nu också. Sen nu tog jag mig även tid att fixa till en ny enkel header. Är också i liden hos syster, så har internet för tillfälligt. 
Ska förmodligen förstärka mina naglar denna vecka också inför studenten, som för övrigt är riktigt näraa nu, om 25 minuter är det exat en månad kvar! Och jag har nästa allt fixat, endast skor som fattas, lokal klänning osv är fixat! Känns otroligt skönt! Längtar mer än någonsin till sommaren nu, vill sola och bada, jobba och tjäna mina egna pengar så jag kan åka utomlands till hösten! Åka på festivaler och dricka massa drinkar med vänner!
Har inte så mycket mer att skriva. Ska göra ett till inlägg med massa bilder från fotograferingen från fredags!
Hörs puss
 

hej

älskar att det är några få som fortfarande går in o kollar dagligen, men tyvärr så fungerar inte mitt internet för tillfärligt hemma så kan endast skriva då jag är hos nån med internet eller på skolan. Sen fundera jag på att lägga ner bloggen. Har inget intressant att skriva här alls mer än vad jag gör på dagarna. Måste byta min header också! men kommer inte på vad jag ska göra så de va kört! kvällen ska jag spendera med fanny iallafall, har inte bestämmt oss en för vad vi ska göra men nått roligt hittar vi väl på! jaja detta får duga nu, får se när jag skriver nästa gång!
hörs hej!

RSS 2.0