Tisdag

Bloggenbloggen.. Spindelväv här jag vet. Men det är sommarlov och jag njuter och umgås med dom bästa. Jag bli snart moster, har varit på min första festival. Mått jävligt bra. Var på yran i helgen med brudarna och det kunde inte blivit bättre. Släppt allt och hade vara roligt. Stog längst fram på dani m som va hur jävla bra som helst, bott i tält och mycket mer. Har inte så mycket mer att säga än så här så detta får duga. Hörs puss


.

För vissa skulle jag kunna göra allt. Gå igenom eld, trampa på glas och till och med ta ett skott för.
Man ska inse hur värdefull man kan vara för vissa människor.


Fredag

Också va gatufesten över för iår, aa de sög ju. Jaja bara njuta av sommarlovet som är kvar nu, snart blir den lämna Sverige med brudarna sola bada o parta hela dagarna! Mer då? Gatufesten var hur rolig underbar som helst kunde inte bli bättre än va de va.
Har inte så mycket mer o skriva så visa massa bilder istället.
Hörspuss


Måndag

Wouw, ett inlägg ganska duktig nu. Haha igår iallafall så åkte jag aldrig hem och åker inte hem ikväll heller haha. Moppe träffa ikväll så följer med Hanna på de. Idag har vi varit solat. Och gud så skönt de var. Har inte mycket mer o säga mer än att det är gatufesten på onsdag till lördag så lite bloggning som vanligt. Bilder från idag får avsluta detta.
Hörs puss


RSS 2.0