tre ord kan betyda mer än tusen ord.

hallåååå, ligger i sängen och ska snart ner o göra ett skumbad, mypys! ska förberad mig riktigt mycket också för skolan, en lektion.... börjar 10.15 slutar 11.20 ....  bussen går 16.00 hem ... fuck life! skönt endå sista dagen innan lov, naaajs! imorgon ska ja och emelie peppaaaa som satan, emelie håller på att ladda ner två filmer som vi ska lägga över på mina två minnes kort som jag hämtade hos syster idag. så ska föra över dom imorgon, sen ska ja se om emelie har nått skönt klädeesplag att låna ut till mig som jag kan ha i stockholm för jag har ingenting att ha på mig... ja men ska ner och mysa ner mig i ett bad nuja! puss!

donkenmode

hellooo my friends! sitter på historian nu och slutar om en kvart, då ska ja ner på stan frida, blir donken ( standard ) sen ska hon köpa lite saker så hänger väl på de. imorgon sover jag nog hos emelie! fysatan va jag längtar! inte många timmar kvar nu! skriver sen! puss!
- emmaastrandén

fotograferiiing

nu kommer bilderna sen igår
misshandel:
bild med fägfiler:
tidningsbilden:(man ska se vart ljuset kommer ifrån )
trollspö redigering:(klistrat in en bild i en annan)
Lek bilder:
du är så fin vackra vän!

bigbrother infooooo

bigbrother.... ett ord som säger mer än tusen ord. Blogghanna säger verkligen mer än tusen ord. hon är så pinsam. Hahah fast de är klart, utan henne i bigbrother skulle de inte vara lika roligt. för de är så roligt o se då hon blir sur för ingenting. då hon ska reta upp sig på allt. då hon ska snacka skit om alla. och då alla klagar på henne. hahahahahhahaha !!! bästa är ju då marcel jävlas med hon!! klockren!! hahah omg!! hon tror hon är snygg, hon tror att hon får vad hon vill. det värsta är! hon är svin ful! hon får ingenting! hahah jag finner inte ord för vad jag tycker om hon! vill bara att hon ska vara kvar i bigbrother läääänge!! men hon ska fan inte vinna! oh sen snygg amandus! snyggsnyggsnygg! han är lätt den snyggaste i huset, den ser dom flesta bra ut, inte alla men dom flesta! ja nu har ni fått min bigbrotherinfo! nu vet ni vad jag tycker ;)

puss

hejsaaaaaaaaan. ligger äntligen i min säng. är faktiskt glad att jag åkte till skolan idag trots att jag är ledig, har fått så mycket gjort, och nu är alla upgifter förutom en klar. så ska till media imorgon för att skriva och skicka dom! underbarT skönT kan ja lova. behöver inte tänka ett dugg på de. ska redigera ihop två bilder bara nu. och jag måste säga att jag har en jävligt chill vecka asså! igår va ja hemma, dag va ja ledig men åkte ner endå, imorgon har vi inte engelska sista timmen så slutar 13.20 på torsdag äre bara chill, på fredag drar ja! naaaaajs!!! visa er kanske några bilder från fotograferingen idag senare då jag är klar med allt! vissa inte alla för de tar sån jävla tid!!
- emmaastrandén

fotografering

hejsaaaan. står i studion nu och väntar på frida som precis gått från åkersvik, ska fota skoluppgifteroch hon fick bli min modell :) ska bland annat fota då man ska se vart ljuset faller, en med färg, och några till nya uppgiften som jag behövde hjälp med igår, kom nått till slut, det fick bli misshandel. ( förklara bilder&vissar dom sedan) nu ska jag ställa iordning här så de är bara att börja fota då frida kommer! skriver sen och vissa bilder då!
två bilder från att jag satt på bussen imorse!
- emmaastrandén

.


ett rop på hjälp!!

okej nu är det allvar!!! jag behöver hjälp och ideer nuuuu!!! har en fotouppgift som ska in på fredag men jag måste in med den redan på torsdag eftersom jag drar på fredag. iallafall så ska vi fota en jävkligt bra bild inom barnkonversationen! de ska även bli utställning på kulturmagsinet eller aa ungamagasinet om jag fatta det rätt! men kommer inte på nått riktigt bra!! hjläp mig nu!! några i klassen är typ klar och jag har inte ens en idee, tänkte mig först att barn har rätt till att ha sin pravtliv för sig själv och att man ska respektera de! men kommer fan inte på hur jag ska få de på bild, ( bra bild ) med så lite text som möjligt! är det nån som har en jävla idee?!?!?! snälla hjälp mig!!!!!!

världens finaste

har precis fått rummet städat som tog mig heka dan innan jag satt igång. och som alltid börja jag med nått helt annat då jag sätädar, inte ovanligt alls. imorgon har vi fototid, men ska kliva upp halv sju ta bussen till skolan fast att vi har fototid, lämna in uppgifterna som jag är försenad med. sen kan jag bara chilla resten av veckan o inte behöva stressa med nått, typ torsdag, dan innan ja åker till stockholm ;)
så ska vara en duktig flicka imorgon fast att jag har sovmorgon till typ tolv. yäyä. men fanny ville bli fotad imorgon så ska se om jag får in en bra tid :)
men nu ska klä på mig lite för mammi kommer nog hem snart och då ska vi ner till stan o hämta pappa. skriver sen ikväll. åh juste!!
säljer ju som sagt mitt löshår, har ett pris nu, eller inte säker en, men 400-500 ungefär, köpte de för dubbelt så mycket och det var för en månad sen, så nu vet ni de för er som kanske är intresserad! hör av er på facbook eller skicka iväg ett sms om ni är intresserad :) 0703861950!
några bilder från helgen osv
- emmaastrandén

känner du lyckan genom sorgen

hejsan. skriver lite nu fast att jag inte har nått att skriva om igentligen! ska slå på små hög musik och städa mitt otroligt stökiga rum, det har blive en tradtion eller nått att ag måste städa rummet varje vecka, bruka bli varje söndag men orkade inte igår så passar på idag och få se hur länge det håller sig rent. haha
liten hund, stökit rum osvosv..
- emmaastrandén

godmorgon

godmorgon mina vänner. ligger i min säng. hemma idag som sagt, plus att de blir bara tre dagar för mig den här veckan i skolan, för påpåpåpåpåpåååååpåpååå f-f-f-f-f-f-fffredag dra jag och emelie till stockholm!!! underbart! komma bort från sundsvall ett tag. kommer bli awesooooommmememememem!!!! tillbaka till verkligheten nu! ligger och funderar på om jag ska våga starta min dator o se om den vill vakna idag, men vet inte om jag våga, kommer ju döööö eller nått om den inte vill starta! huhu min älskling!!
jaja nu ska ja ner o fika lite, puss!
haha btw hoppas alla på hedbergska/åkersvik har de bra ute i kylan idag! :*
- emmaastrandén

eldorado

ligger i sängen nu och pratar med världen finaste på facebook och världens bästa smsar jag med, bra slut på kvällen med tanke på hur min kväll har varit! kollade bigbrother nyss med mammi, alltid lika kul att se blogghanna. så otroligt pinsam men åker hon ut så kommer bigbrother nog suga ganska så hårt! nu ska jag prata klart med fanny ehrnholm som vill bli fotad veckan efter lovet, bestämma oså med henne sen ska jag slå på eldorado som jag har sett varje kväll dom senaste veckorna. haha. puss!
haha otroligt snygg!
- emmaastrandén

våga satsa för att vinna.

hejsan. min dator är knas så sitter vid skoldatorn.. gillar inte att sitta vid den hemma. jaja men vad ska man göra då skithelvetet inte vil starta, måste ha en installeringsskiva men har inte fått med nån sån, vad gör man då ? :O ska va hemma imorgon, bara frilufsdag , ska med mamma på mediamarkt kan ta med mig datorn o hoppas att dom vet och kan fixa de :) nu ska jag kolla på bigbrother med mamma sen ska jag sova eller nått :) puss!
- emmaastrandén

blööööööh

hejsan. ligger i mammas och pappas säng nu och kollar på MTV, kom precis hem från stan, va ner med mamma och morfar åh hämtade chrstina. och jag orka verkligen inte blogga just nu känner jag . skriver sen om jag har nått intresant att skriva om, hörshej
- emmaastranden

ensam hemma osv

sitter i soffan farör melodifestivalen. helt ensam. kul. jätte. ni kanske märker de ? haha ne men nu ska jag va lite seriös. åkte ner till stan med lizze och milly, gick in på bite line på tågstationen för lizze skulle köpa pizza där, fick sitta i 30 minuter och vänta, tar så jävla lång tid för dom att fixa en jävla pizza, ja sen efter de iallafall bar det av mot kovland för där köpte jag pizza, gilla inte biteline ja! haha ja men nu ska jag kolla meliodifestivalen. puss!
- emmaastrandén

- genomskinlig grå som en tår blir jag utan dina andetag.

hejsan. vet att jag skulle bli bättre på att uppdatera, men idag har jag verkligen inte haft tid! åkte ner till birsta en snabbis vid tio halv elva kanske, va hemma till ett, då stog pulkåkning på schema! med släkt fråb stockholm, bilder kommer sen. och nu står fara att trycka en pizza i kovland med milly o lizze på schema! sen melodifestivalen ikväll i min ensam het. mamma&pappa ska ner till stan för att äta midda, erik åker till sebben och trycker en pizza där me lite spel osv, min syster ska ut och jag ska sitta hemma och tjocka en massa! fett najs! skön lördag! kan behöva villa den här helgen med tanke på att nästa helg är jag borta, eller aa bara fredag men kommer vara död på lördag! men nu har jag inte tid att skriva mer! puss!
snygg osv

just nu:


jag kan inte ens stå när du ser på

nu är det helg och jag ska skärpa mig med bloggandet och bli bättre, lovar! iallafall så fick jag helg vig halv tolv ? najs! gick ner på stan vid ett och mötte emelie! gick o mötte pontus och simon vid halv två kanske, ponus ville ha hjälp med att köpa en tröja så emelie o simon fixade de dom! haha ja sen då ? gick bara runt och bara gick typ. anna kom in vid.. ja nån gång så då gick vi med henne till halv fem ungefär. och man skrattar alltid lika mycket då man är med anna! haha. sen vid kvart i fem gick jag och emelie ,ja långt bort för där stog mamma och väntade. ja o nu sitter jag här. inge mer att skriva till er! skriver sen om jag hittar nått att skriva om! puss!

säljer löshår, hör av er!

okej nu måste jag bli bättre på att uppdatera! den här veckan har jag varit jätte dålig på de. men nu är det helg och det ska nog bli bättre. iallafall så somna jag vid kvart tio i nio igår kväll. otroligt skönt och jag behövde de verkligen med tanke på att jag va tvungen att kliva upp sex imorse.. tröttheten börja smyga sig fram nu kan jag lova, hur ska jag orka en hel dag ?  oh huua! iallafall så är det helg snart, skööööönt!! sen är det endas en vecka kvar idag till jag och emelie drar till stockholm! kommer bli hur naaaaaaajs som helst! längtaaaaR!
sen så har jag även glömt att berätta att jag säljer mitt löshår! mikrorina som man har i hela tiden, tillbhör för att sätta i de följer självklart med! så hör av er om ni är sugen, priset går jag dock inte ut med här! men hör av er om ni är sugen!!! 070 386 19 50 !!
nu ska jag jobba lite, skriver sen ikväll! puss!
- emmaastrandén

Vad vore jag utan dina andetag ?

helllllluuuu ... jag har tråkigt och sitter och väntar på att svenskan ska börja. vårshowen va helt ok, bättre än att ha matte iallafall så de va ju bra de. ingen lunch har jag fått i mig heller, såååå kommer vara sviiiiiin hungrig sen.. huhu synd om mig, ja men nu ska jag sluta deppa. ha en bra dag. fint&varmt väder är det ute också! puss!!
hahahahahahahahahahhahahaha!!
bjuder på mig själv ibland som sagt! pusssss:*
- emmaastrandén

mot skolan...

förlååååt för världelös uppdatering! men mitt humör är upp&ner hit&dit här&där. ena dan är jag världens lyckligaste och andra dan är jag hur ledsen som helst och blir arg för ingenting. hahah. iallafall så måste jag säga att bigbrother är as bra iår för er som inte sett det. och nej det är inte bara 40+ som är med som alla går runt att grina över. alla är unga och svin roliga, förutom blogghanna som är så jävla blåst! hahah nog om de. iallafall så sitter jag i mitt kök nu och ska springa upp och väka min syster snart för hon ska skjutsa mig till bussen. morgonen bjuder på vårshow, yäääy! slipper matten!wiiihooooo! sen är de lunch sen svenska och sist men inte minst, en lektion på tre timmar i foto. drykt! jaja skriver sen! puss!
helyeah! dö snygg osv..¨
- emmaastrandén

engelska!!

hejsan. sitter och plågas på sista lektionen nu, sen ska jag springa ner på stan och köpa en liten godis eller nått, sugen på socker, sen hoppas jag på bussen till kovland :)
skriver då jag kommer hem, puss!
- emmaastrandén

genomskinliggrå blir jag utan dina andetag

JAG ÄR BÄST!!! helt klart! hade historia omprov i fredas och nej jag hade inte plugga ett skit! och vet ni vad ? JAG KLARADE DE!! svin glad blev jag nu! wiiiiiihoooo!!!! puss
- emmaastrandén

skolaaaaaan

helluu. idag blev det skola och en jävla massa onödigt snö faller, lesss.. ge mig vår/sommar nununununununununununu!!!!!! lesssss på vinter nu. iallafall så ska jag kämpa mig igenom historia, sen lunch blir nog donken med frida, jummii! sen ska jag kämpa mig igenom matte, åhh blöööööh, sen sista lektionen så är det engelska och ska lämna in min två-tre veckors försenade engelska uppgift, hoppas hon blir glad, dröm kan man ju iallafall. ja men ska lyssna nu , hare bra. puss!
osinkad och allmän sliten på den bilden, men ja bjuder på mig själv. helyeah!!!
juste, har tagit ut mitt löshår och slingat de, så nu är typ värsta utväxten borta, ska nog slinga en gång till, men de är så förbannat slitet så måste vänta ett tag.
men hörshej puss!
- emmaastrandén

orka inte

hejsan. sitter med hårfärg i håret nu och ska hoppa i säng så fort jag fått tagit ut de. är fitt less på allt och alla. orka inte blogga för det har inte hänt ett skit, hörshej!

helyeah!

åhej. hemma idag också, ångrar mig lite nu att jag är de, för har sjukt tråkigt! menmen nu för de försent, är iallafall riktigt utvilad nu inför tre dagar i skolan. inge har jag o skriva till er heller, tjocka i mig en semla ska jag göra idag eftersom de är semeldagen eller fetisdag, säger båda ja,haha men puss!
- emmaastrandén

ni är för underbar, utan er är jag ingenting!♥♥♥♥

jag känner för att skriva av mig lite. tänkte skriva lite om varje person som jag älskar mest av allt!
mamma:
Du är absolut det finaste och underbaraste jag har. Jag kommer aldrig sluta älska dig. Trots bråken som kan bli ibland, så älskar jag dig lika mycket. Du får mig alltid på bättre humör! Du ger mig det jag vill ha, jag kanske inte har dom dyraste sakerna, men jag få de jag vill ha och behöver av dig. Du är min ängel. Jag älskar dig nu, då & föralltid min finaste underbaraste mamma!

pappa:
Min alldeles egna pappa. Min stjärna, min hjälte. Trots våra bråk även du och jag kan ha så älsklar jag dig lika mycket för varje sekund som går, varje timme, varje vecka, varje månad, varje år.
Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva världens bästa pappa!

christina:
åhh christina du kommer alltid förbli den bästa storasyster jag har. Du får mig alltid på bra humör då jag är med dig, även dom dåliga dagarna får du mig att vilja dra på ett leende på läpparna. Du har med mig så gott som vart du än är. Vi gör en hel del galna saker, åker i dike, äter mat, kollar på film, åker till vemdalen osvosv. En jävla massa saker har vi gjort, och mer galen skaper lovar jag dig att de kommer bli! Jag älskar dig såå himla mycket. För dig kan jag berätta allt och jag litar på till till tusen! Du är min bästa alldeles egna storasyster, ingen annan är som du, du är helt klart en av dom bästa jag har i mitt liv. Älskar dig tills döden skilljer oss åt!

Erik:
Min lillebror, min jobbiga lillebror som jag älskar. Du är inte som alla andra, du har dina saker du tycker om. Du kan sitta inne en hel dag framför tvjäveln en fin sommar dag och göra mig galen för att du inte är ute! Men såklart så älskar jag dig. Med dig kan jag bli som ett barn igen då vi sätter igång, vi kan gå ut i snön o slänga ner varandra, vi har vattenkrig på sommrarna. Vi är bäst tillsammans! Älsar dig min egna lillebror!

oh ja jag vet att texsniten är olika, vet inte va de är för fel.
nu fortsätter vi med dom utanför familjen

Emelié:
omg kvinna du är otrolig! du är för rar, för underbar, för cool! Alla galan saker vi gör får mig att vilja lägga mig ner och bara blunda, lee en stund och bara tänka på dom. Vi gör det mest otroliga saker tillsammans, vi busar och har så jävla bäst. Vi kanske är kusiner, men i mina ögon är du mer än så, du är som en syster för mig, en sån  jag vill ha med mig hela livet, en sån som ska hålla min hand hela livet ut. En person som du finns det inte många av, du är unik min vän. Tänk om alla hade en vän som du. Jag fick turen att ha dig vid min sida, vilket gör mig hur lycklig som helst! Jag skulle kunna sitta och skriva hela natten hur underbar du är men det orka jg verkligen inte, jag älsklar dig mer än du tror!

Fanny:
Min bästavän. Minminminmin och ingen annans! Min egna vän jag berättar allt för, hemligheter delar vi, många av! Och vet du en sak? Dom kommer alltid att stanna i mitt hjärta, precis där du också alltid kommer att vara. I  mitt hjärta hör du hemma, där och ingen annan starns. Vi gör saker som verkligen ingen annan skulle kuna tänka sig att göra. Vi skratta, vi gråter tillsammans, vi hör till varandra, och ingen absolut ingen ska få skilja oss åt, det är det sista jag skulle vilja. Jag vill vara med dig för evigt, jag vill ha dig brevid mig hela tiden, jag älskar dig min egna bästavän. Du är det finaste jag har. Jag kan skriva samma sak tusen gånger, dom betyder lika mycket varje gång. Jag älsklar dig tills döden måste skilja oss åt! Min egna bästavän!

Farmor:
Min fina farmor, du är underbar, jag älskar dig och vet inte vart jag ska ta vägen då du är borta ur mitt liv. Jag älskar dig varje dag! Jag är inte hos dig lika offta som jag va för några år sen, men vi ses snart det lovar jag, ska komma och hälsa på dig nån dag snart. Jag älskar dig min underbara farmor! 

Morfar:
Min och många andras morfar är du, och jag älskar dig som den du är, du bor några fotsteg bort, varje sommar ser jag sitta där ute en varm sommardag i skuggan då jag kommer och går förbi uppe vid vägen på väg ner till sjön för att svalka mig, det är en sak som verkligen hör till sommaren. Att få se dig sitta där! Underbara du jag älskar dig!

Moster, Mick, Lizette, Sebben & Milly:
Lika tokig och galen som vanligt är ni allihopa! Men älskad är ni alla också! ni är underbar. Den finaste släkt jag har. Bästa er jag älskar er!


Har nog fått med dom allra viktigaste i mitt liv, skulle verkligen inte kunna leva utan dom där personerna i mitt liv. Jag älskar er alla!

jag vill känna din hand krama om min hand.

hejsan. ligger i sängen just nu och har ingenting att göra. vänta på att syster ska komma hem från jobbet så jag får äta lite mat, kanske låter gott, helyeah! hahhaaha egentilgen har jag inget roligt att skriva till er heller, så pusspåer;*
- emmaastrandén

bilder osv

hejsan, sitter nere i tvrummet för en gångs skull, kollar på made på mtv. va ut i finvädret förut o fotade lite, inte soeciellt mycket eftersom jag har tappat all insperation nu. haha har ingen anning om vad jag ska fota, vill göra det varje dag men kommer aldrig på nått roligt, hhahaha blir bara bilder på en massa snö, sååå tråkigt ja vet!! men njut av dom få bilder ni får under vintern. haha här kommer några bilder
haha lekte i ps, halsduken är igentligen röd, solglasögongnen är igentilgen knalorange
såja. vill ni veta en sak ? kollade på termometern nyss och det är +1.1  grader ute, najs!!!
- emmaastrandén

godmorgon

godmorgon. hemma idag som jag sa igår. idag ska nog bara ta de lungt. ska hoppa in i duschen nu sen ska vi se om jag hittar nån ork till att städa nedervåningen så mamma blir glad då hon kommer hem vid halv tre tiden gissar jag på. skriver sen! puss!
- emmaastrandén

syster hemma från london osv

har precis ätit, syster har kommit hem också, ska snart ner och kolla på big brother. tänkte visa er bilder på de jag fick, hihi. sen tänkte jag inte skriva mer. så pusspåer
bh&troser
smink servetter
lösnaglar i silver, coola!
- emmaastrandén

boy please! you have to came over me now!

hahahaha ja skrev precis en jävla roman om hur patetisk du är men, tog bort allt och skriver lite mindre, en menning är allt va du är värd i mina ögon! inge mer än de!
- du är en otroligt omogen person, väx upp och lämna mitt liv!
tack babyyy!!! nu ska jag ta bort dig från mitt liv!
puss på dig skitunge!
haha sen nu sitter jag i min säng och väntar på att bästa syster ska komme hem från london, hemma vid 19tiden. mys , ska kolla big brother o äta massa mat sen ikväll med henne. sen imorgon är jag hemma av olika andledningar, kan även säga att jag va duktig o gjorde klart engelskan men mer än så gjorde jag inte :)
hhaha, sen har min urgulliga kusin gått o dragit på sig magsjuka , vilket känns mindre bra, hoppas verkligen inte emelie får, för då är jag körd och får de också... jaja ska gå ner o käka vitpeppar nu eller va de är man ska ta, hahaha. puss på er;*
- emmaastrandén

pluggar lite, duktig som man är.

tog ingen promenad förut, precis då jag skulle till o gå ut såg jag att de hade börjar snöa lite igen och solen va borta, inte lika roligt att gå då. så tog med mig kameran ut o fotade lite, men de är ju så otroligt tråkigt att fota nu, känns som att jag har fotat samma sak hela vintern så de blir bara samma o samma bilder hela tiden, så tråkigt, vill ha sommar nu så de blir roligare att åka till skolan för då är de varmt på morgonen också, man få finare bilder, och sist men absolut inte mins, sommarlov! de otroliga efterlänktade sommarlovet som alla går och väntar på nu, ca tre månader kvar tror ja de är? eller är jag helt ute o cyklar nu? orka kolla gör jag inte heller. ja nog om de.
idag ska jag ta itu med lite skolarbete, ska läsa en bok som vi har fått i "läxa" tills på torsdag i svenskan, sen ska jag kanske göra klart "go ask alice" bara ca två-tre veckor försenad. hahaha så de ska jag fixa klart idag. sen får vi se om jag ens orka slå upp matteboken o jobba lite, får se hur lång tid de tar med engelskan som verkligen är viktigast. haha
bjuder på en gamal bild också, ganska snäll ja är ibland :*
- emmaastrandén

tar mig en promenad

hejsan kära vänner. har precis fått mitt rum städat. nu ska jag leta fram solglasögonen o gå ut på en promenda, noll gradit ute, sjukt härligt! så ska ut nu o få lite friskluft. skriver lite mer sen då jag kommer in. puss!
- emmaastrandén

varför ska du vara så fin för ?

hejsan. ligger i sängen nu och ska snart låta ögonen få vila. kan låta skönt! ska försöka sova ut ordenligt imorgon också så jag inte somnar vid 7-8 tiden på kvällarna under veckan.. sen tänktr jag även hinna ta itu med mitt otroligit strökiga rum, de kan verkligen behövas. går knappt att gå här. ja men ska kolla film en stund nu innnan jag somnar. puss.
vi typ chillade föörut jag o min otroligt coola katt.
- emmaastrandén

ja de va nån som sa till mig att melodifestivalsskiten har med musik att göra, inte prata sig igenom skiten. kanske hörde fel? vad vet jag lixsom?

åhhhh fakefakefakefake!!!!!!!!! varför i helvete vara med i melodifestivalen om man inte kan sjunga själv?  hallå vafan tänker du med gubbe, och lite för brun kanske, skulle själv kalla de orange o inte brun. åhhhhh. kan svenska jävla folket lära sig om musik! man ska sjunga inte prata sig igenom låthelvete!!!!!! dödligt less... förlåt för mitt arga inlägg, men de är kväll, jag är trött som vanligt o ja man blev jävligt besviken på kvällens melodifestivalskitshelvetesjävla åhhhh !!
hejdå!

låt de gå fort

okej nu har jag hittat en massa andledningar till varför jag bara måste till stockholm! satan vad jag ska gå lös där! kommer ha svin mycket penger med mig och allt kommer jag spendera till de jag vill och verkligen behöver, ska se om jag hittar en snygg skinnjacka som inte är allt för dyr, ett par nya converse i vit färg eller en annan snygg sko. ska även köpa nyttlöshår, fast att jag precis har fått nytt, men ha lessnat på mikrooringarna, dom bara klias o skaver i hårbotten, nej de är inte så skönt, plus att jag  måste sova med fläter varje natt för att de inte ska slita, men då tar de tre år att platta ut skiten iställe så då blir de en hästsvans som jag har haft så gott som hela den här veckan. jaja nog om hår, ska även se om jag hittar en ny snyggare datorväska, en väska jag kan ha till min egna dator också då jag måste lämna tillbaka den här älsklingen.. :( sen såklart blir de ju en hel del kläder, mat kommer de gå pengar till också, åhhh nu längtar jag as mycket till maten jag o emelie kommer gå o mumsa på hela dan ♥♥ hihi, sen blir de väl kanske lite andra små saker som alltid lyckas följa med hem! åhhh snälla nån låt dom här dagarna gå fort nu!!!!!!!
har inge mer o skriva, ska kolla tv, sen vid åtta ska ja gå ner o ta stora tvn för mig själv o sitta o kolla på melodifestivalen helt ensam... mohhahahahahahha... pappa o erik få kolla på lilla tvn uppe, snäll jag är :D
- emmaastrandén

bitch please! you're not so perfect that you think you are.

hejsan. har ingentligen ingenting att berätta för er. har inte gjort ett skit idag. gått från sängen till tvn, från tvn till sängen, inge bra finns de o kolla på tvn heller. sug.. mamma jobbar, christina är i london, pappa kollar på tv, erik spelar spel, ja vad ska lilla jag göra ? vill inte bara sitta bakom datorn hela dagarna!

hey boy, you're perfect for me.
- emmaastrandén

gnatt

hejsan ligger i sängen har typ nyss vaknat, somnade svin tidigt, vilket va skönt för fyfan vad trött ja va. va på väg att gå lägga mig hal nio, haha helt sjukt va trött ja är på kvällarna. iallafall så trode jag för ca tio minuter sen att jag va på väg att få masjuka. men magvärken har gått över och nu vill jag knappt rör mig/magen, hahah.ska försöka somna nu snart och  hoppas de inte kommer tillbaka imorgon bitti.
puss.
- emmaastrandén

hey boy, came over me now, please!

hej min vänner. just nu gör jag mest ingneting. fundera på om jag ska lägga mig och sova, eller om jag ska be pappa göra ett varmt bad, eller om jag bara ska sitta här rakt upp och ner... ska visa er några bilder sen tänkte jag inte skriva så mycket mer.
- emmaastrandén

he wanted to meet me again

haha ja jag hade tråkigt igår och va tvungen att göra nått för att hålla ögonen öppna

.

hejsan. sitter på skolan har precis lämnat in en uppgift som ska redovisas senar under dagen. skönt, behöver jag inte tänka på de nå mer. har igentligen idrott nu men vill verkligen inte vara med på skridskor så jag struntade i de. gick bort till media och gjorde klart de här isälle, kanske viktigare att bli klar med fotouppgifterna i tid än att vara med på idrotten med tanke på att jag går foto.. hehe. just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa och hoppas på att hon kan sätta över en peng så jag kan springa ner och köpa nått jag kan mumsa på så jag får i min nått idag iallafall, orka inte gå bort till hedbergska igen. iallafall så kan jag bjuda på lite bilder.
macbook pro - min älskling❤
hhahahahahah förjävla va snygg man är, lillebror❤
hahaha ja vad ska man säga ? kan ju säga att tårarna ran igår då dom är togs, trött som ett svin va man, kanske därför ? ;)
ja men nu får ni inga fler!
- emmaastrandén

1 miljon dör av svält ingen gråter..

åhhnej ja orka igentligen inte blogga, men jag offra mig...
ja va ska man säga! sanning äre ju , tyvärr...
tänker man efter så är de helt sjukt. nästa så jag blir arg! folk går runt och deppar för att en kändis dör, visst de är tråkigt men vafan man behöver inte gå runt i flera år åh typ " åhhh nej den lever inte längre, ska hem o gråta lite nu " typ så, så blire så fort nån kändis dör, och sen de andra som också gör mig arg, att folk börja lyssna på den kändisen som dör då den är död,( kändis som hållit på med musik syftade jag på där ) inte innan, hallååå ?!!?!??!!? jaja.
men sen så inge (eller jo såklart finns det några fina underbara personer som gör de), tänker på alla stackars barn i typ afrika som inte hare bra, som blir jätte glad av att få rent vatten typ, eller få tvätta sig i rent vatten, vi klagar på en liten förkylning, tänk dom stackarna som blir sjuk på riktigt och inte ha råd med exemper sjukvård. tycker så synd om dom. fast att jag aldrig tänkt på de. men nu då man tänker på de så förstår jag även att jag har det jävligt bra trots att jag inte har allt jag vill ha, dom där har ju absolut ingenting. och sen dom flesta kändisar dör ju offtas för att dom tar droger osvosv, fuck dom! dom valde att ta de själv, tror ingen jävel har tvingat i dom skiten! så nej jag tycker inte speciellt synd om dom som har dödt pga droger osvosv.. okej jo lite men inte så jag behöver gå runt o grina för de.. men sen alla småbarn som dör tidigt pga svält och allt va de är. dom kan ju inte hindra att dom dör... så vidare dom inte får de dom behöver i tid.
ja de är faktiskt dom man ska sörja för ibland.
ja nu har ni fått min åsikt av de här.
jag tycker synd om kändisar som dör, men tycker dubbelt så synd om alla som dör pga svält, sjukdomar osvosv..
nu tänker jag inte blogga mer heller. ha en bra kväll, puss
- emmaastrandén

_

hejsan. sitter på skolan just nu och funderar på om jag orka gå och göra dom två sista bilderna som ska in imorgon eller om jag ska smöra för läraren att jag kan fixa de imorgon, men de är ju bara ett problem.. de ska ju in imorgon för då ska vi visa för klassen, åhh hua va jobbigt. ja får väl se hur de slutar.
matte bjuder!
han tog den igår dåvi satt på donken, hahah tyckte ni behövde veta de!
- emmaastradén

3 words

hejsan. sitter och väntar just nu på att matten ska börja. roligt. eller inte.. lite aviis på syster min som är uppe i luften nu också på väg till london. hade inte varit helt fel att varit med.. menmen har man skola att gå i så har man. efter matte är svenska sen en lång fotolektion på ca tre timmar, känns otroligt jobbigt. slutar 16.20 idag. längsta och jobbigaste dagen på hela veckan. yääy
- emmaastrandén

nattinatitti

haha hej. vaknade för kanske 20 minuter sen ? haha ja. kul... ohno! vaknade iallafall med alla kläder på, datorn i sängen, pls linserna, inte så skönt för ögonen nu då jag vaknade. vaknade av att de var svin varmt, vilket det är också, men ppnar jag fönstret nu så somnar jag väl om igen med det öppet. haha iallafall så blir jag arg på min lillebror som aldrig kan väcka mig innan han går och lägger sig om han ser att jag sover med kläder på, datorn i sängen osvosv.. ja vi delar rum så nu fick ni svar på den frågan också ifall ni undra, ska göra om här hemma.. ja men ska kanske se om jag kan somna om eller hur de går. puss och godnaaaatt.
- emmaastrandén

du förbli min kudde lilla vän.

Jag börja få en konstig känsla. En känsla jag inte vill känna.

Jag vill ha dig här. Du kommer alltid annars förbli kudden jag
kramar om varje kväll, då jag drömer mig bort och hoppas på
att det är dig jag ska se då jag öppnar ögonen igen.

can't wait

hejsan. som ni kanske märker så blir det kanske lite mer bloggning nu för tiden då jag har tillgång till en dator så gott som hela dan.. najs! iallafall som kommer de nog också bli en hel del tomskrivning, kommer skriva under lektionerna då jag har som tråkigast. vilket jag har nu. har engelska och ska smitta iväg fem minuter tidigare för att hinna gå till media och hämta min kortläsare med minnes kort i som jag glömde igår.. huhu. sen funderar jag på att ta kaver över tre bussen hem om ingen vill gå på stan. så ja nu ser ni ju, en hel del tomskriv. inget intressant direkt. haha
och snart åker jag och emelie till sthlm! längtar som ett as! två veckor o en dag kvar, can't wait!! vill åka nunununununununununu!!! yäyä ska plåga mig igenom två veckor sen så. hih men ja ska väl sluta skriva massa ointressanta saker nu och försöka jobba lite.
puss
- emmaastrandén

lektion

jobbar flitigt på matten :)

15/02/2012

hejsan. sitter på skolan nu med min älskling! yäyä min macbook ! iallafall så bjuder dagen på historia som börjar typ nu, sen så äre lunch och efter det rullar de på med matte och engelska, sen är det sluuuuut för idag! skönt!
bjuder på några bilder som jag tog igår med mi katt :)
- emmaastrandén

,

de är då du skriver dom där extra fina orden, de är dom som får mig att lee automatiskt,
och jag blir alldeles varm inom mig.

puss

hejsan, ligger just nu i min säng med macbooken i knää, känns ganska bra måste jag säga :D har precis fixat internet till den också så nu kan jag använda båda datorerna, och den här har jag användning av hemma nu också. najs, mer än så här tänkte jag inte skriva. ska ner och mysa med min familj nu. puss!
plus att internet här hemma är segare på den här datorn än va de är på min, så ja vi får väl se. puss
- emmaastrandén

love♥


alla ♥ dag !

älskar skolan just nu!!! helt klart bästa linjen jag valde, är super nöjd! förs fick underbara vänner som är hur snäll gullig och fin som helst! för de andra jag älskar att fotografera! trots att vi kan få ur tråkiga uppgifter ibland, men har man roligt så blir uppgifterna roligare endå. för de trejde! vi fick en macbook pro idag!på alla hjörtans dag! lovely!! kommer bli hur skönt som helst att veta att man kan göra uppgifter hemma på en kväll och inte behöver sitta kvar på skolan. tjock najs! och nu går vi över till annat.
alla hjärtan dag:
som en vanlig dag förutom att de kanske är lite extra mycket kärlek idag! och nej jag är inte aviis på alla som har en pojk/flickvän att mysa med, behöver inte de. har min fina underbara familj, fina underbara vänner att mysa med, ja som jag läste på en annan blogg. dom betyder mer än en pojk/flickvän. så ser jag på de iallafall.
och nu till annat igen
idag:
sitter på skolan nu och har lunch, men orkar verkligen inte gå bort till hedbergska för lite käk. antligen klarar jag mig eller så springer jag ner på stan och köper nått lite som jag kan mumsa på till jag kommer hem. ikväll ska jag mysa med min familj som jag älskar mest av allt! ska käka gott, kanske får mig en semla idag som jag inte fick igår.. huhu jaja men så ser min dag ut iallafall. ha en bra alla ♥ dag alla fina där ute! puss på er ♥
familj, släkt, vänner - jag älskar er mest av allt!♥

sena nätter & tomma glas

for me, are you perfect

hej jag kommer aldrig på några rubriker nuför tiden..

hemma från skolan äntligen! fick bara gå runt så där en timme själv på stan, jätter trevligt! noooot! jaja till slut kom bussen.och nu ligger jag i min säng i väntan på att maten ska bli klar, en fet huvudvärk har jag också, så hoppas den går över snart eftersom de första jag gjorde då jag kom hem va att ta en iprem. jaja nu ska killa herrååå! puss!
haha ohnej jag kan inte vara seriös på bilder...
pusspåer:*
- emmaastrandén

skolan i sin vanliga ordning!

helluu, sitter på svenska nu och ska fortsätta skriva referat som är otroligt tråkigt! men ja sånt är livet. sen rullar dagen på som vanligt med matte igen... ( va duktig o klev upp tidigt o tvingade mig på extra matten imorse.. ) sen äre historia, sen sluuuuut!!! blir fyra bussen hem idag. plus att den här veckan hoppas jag på att få med mig lovely datorn hemma, hoppashoppashoppashoppas!! kan då börja med att rediger bilder mycket bättre! plus göra så gott som alla skoluppgifter hemma också! skönt! så håller tummarna att vi får dom den här veckan o inte nästa vecka, se skulle sugaaaaaa!!! ja men nu ska jag börja så jag blir klar nån gång! pusshej!
JUSTE!!! alla hjärtans dag immorgon! yäyä hoppas de bjuder på en fin dag.
- emmaastrandén

just nu...

...
yäyä detta lever jag på ikväll. hihi (a)

tråkigt liv!!

KÄRLEK:
Har du någon kille just nu? ne
Har du dumpat någon? nija
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - ne , eller vet inte
Vem kramade du senast? - kommer inte ihåg, frida tror ja

Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - NEJ



SKOLA:
Är du duktig i skolan? - då jag vill så

Har du bra betyg?- de finns dom som har värre
Har du fått göra om ett prov någongång? - hahah jaaaaa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - ohja

Sköter du dej i skolan? - haha ja ibland
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - jaa
Haft mobilen på lektionstid? - jaaa
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - haha nee tror inte de

FAMILJ:

Du bor tillsammans med dina föräldrar? - jajamen
Trivs hemma? - absolut

Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? -  nej
Har skrikit och slagit din mamma? - ne, skrikit kanske nån gång
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - nee
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - aa
Vem/vilka betyder mest för dej i din familj? - mamma, pappa, syster & bror
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - varje dag


VÄNNER:

Du har vänner? - aa
Du brukar vara med? -
dom jag vill vara med
Vem/vilka var du med sist? - emelie
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - aa
Är det okej att ha kill-kompisar? - aa
Har du pussat någon av dina kompisar? - aa
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej verkligen inte
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nee





FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - nästan
Putar med läpparna på kort? - ne
Tar kort på dina bröst? - haha nej

Använder foundation på läpparna? - ne
Super dej packad varje helg? - nej verkligen inte! man kan ha lika roligt utan spriten!!
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? -
haha nej finns inget som heter så i min värld! gör glr vad jag vill med mitt hår, vill ni klaga så klaga! bryr mig inte direkt!
Ditt hår e knallblont? -
ne



ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - aa
När drack du alkohol senast? - ett tag sen
Vem bjöd dej på alkohol? - syster 
Vad var det för sorts alkohol? - cider
Brukar du dricka alkohol? - ibland

Har du druckit öl? - nee, lukten gör så jag inte vill smaka ens
Tycker du om öl? - har ej smakat

K
RIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - ne
Vill du bli kriminell? - haha nej!
Varför gör du sånt här? -
för jag har inge liv, men nej gör inga sånna dumheter!
Vad är inte okej med att vara kriminell?  - haha nu förstår jag inte
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem?  haha ja varje dag, men nej, jag är inte tjock, jag orka röra på benen!
Vill du hamna i fängelset? - yees, min dröm... fuck no!

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - jaa, ha mens.. de förklarar allt..
När grät du senast?  -  inte vet jaaa
Du har gråtit över en kille? -
aa
Vem bråkade du senast med? - haha i fredas med min syster, mens som sagt...

ÖVRIGT:

Motto? -
leva livet 
Film? - olika
Musikgenre?
- pop,hiphop
Lyssnade senast på? - one direction

Kändis? - många


löpartur!

kom precis in från en löpartur, och måste säga att de va typ de skönaste jag gjort på väldigt länge kan jag lova! plus att jag insåg även att jag inte har så jätte dåligt kondition trots att jag inte har rört på mig på helaaaa vintern.. eller aa okej har varit o gymma med fanny och melinda nån gång bara, men kan ju säga att då vart de inte mycket till träning, mer prat skulle jag vilja säga. och en sak till, de är sjukt tråkigt att springa på band.. man springer och springer men kommer ingen starns.. hahaoch  fem minuter på ett löparband är en evighet! så är det för mig iallafall. jag måste springa och komma nånstarns, inte stå på start hela tiden lixsom. haha ja nog om de! nu sitter jag och väntar på att maten ska blir klart, vilket den är om bara några minuter, sen efter maten ska jag bara ta en lång dusch o bara chilla resten av kvällen, lägga mig tidigt, ska upp tidigt imorgon, haahah sämst som man är så ska man på extra matten imorgon... haha ja tur att jag inte är ensam om de iallafall ;) jaja men ska killa ner o äta nu, hörshej !
- emmaastrandén

puss&kram

hejsan. blev inte många igår, ni kan ju få veta varför också, somna typ direkt efter melodifestivalen.. helt sjukt! somna svin tidigt nu för tiden, sen vaknade jag vid ett nån gång inatt av att datorn låg i sängen på, kläderna hade jag på mig, så ja, fick klä av mig o lägga undan datorn.. haha ja sen idag har jag inte gjort så mycket mer än grillat med familjen och moster och hennes familj, riktigt mysigt att få komma ut en stund. nu funderar jag på om jag ska försöka få med mig syster till stan o handla lite små saker, jaja men nu ska jag visa några bilder.

har har ni några, finns på facebook om ni inte redan sett alla där, nu ska jag skynda mig, sen åka till stan en snabbis! hörshej!
- emmaastrandén

jag vill ha dig som den du är, inte den dina kompisar säger åt dig att vara.

sämst på blogga nu för tiden. jaja. har inte haft nån ork till att bloggaa idag trots att jag ha haft datorn igång helaaa dan.. haha jaja, ligger i sängen nu i sin vanliga ordning. har faktiskt gjort lite nytta idag, har plockat undan på rummet, bytt sängkläder. så ikväll kommer jag nog sova ganska så skönt! har även hunnit med en dusch, fast de va ju redan vid halv ett kanske (?)  såg på inständ ett & två igår! helt klart filmer man ska se om man inte sett dom. sen idag såg vi tredje filmen the last exorcism.  vågade inte slå på den igår kväll så vi slog på en rolig film och somnade till den. iallafall så är tredje filmen också en sevärd film. yäyä de va de, inge mer o skriva!
- emmaastrandén

bilder

godmorgon. ligger i sängen nu med fönstret öppet. svin armt här inne. jaja har typ nyss fikat och ska snart hoppa in i duschen. kan behövas, lovar! jaja nu ska jag bjuda på några bilder sen fotograferingen igår. inte alla men några iallafall :)
här är några bilder
- emmaastrandén

godnatt

ligger i sängen nu och har precis sett klart två skräckisar! hemsk va dom också! skriver mer imorgon! puss!
säger även godnatt med detta inlägg för mer än så här blir de inte.
- emmaastrandén

väntaaaaar

haha hej, har ingenting att skriva, men jaja. sitter vid datorn nu i väntan på madde, christina o guliiga nilas! puss! ska snart gå o ställa i ordning i studion så allt de är fixat o så tills dom kommer. efter de ja va händer då? ska väl ner på stan, hyra film o köpa massa tjockt tills ikväll kankse ? jaja som sagt ingen bild får ni heller! de kommer senare! puss!
- emmaastrandén

skolan

hejsaaaaaaaaaaan. sitter på svenskan just nu o ska skriva ett referat, mm jätte kul va ? ne inte speciellt, men vad gör man inte för skolan lixsom ? efter svenska rullar dagen på med idrott, sen käka chees med frida på stan, jummii! sen kan man säga att jag har slutat! fast mellan 13.00-14.00 ska jag fota madde och nilas, och syster lä ju va med på några bilder eftersom dom kommer hela gänget! yääy! kommer bli roligt! hihi så ja ni kanske får några bilder idag, eller i helgen eller nästa vecka ;)
jaja nu slutar vi så måste skynda mig, skriver sen! puss!

- emmaastrandén

_


.

.

fett med ös, medvetslös!

bloggtorkaaaaa! skolan som vanligt idag.. ja typ de.. imorgon är det fredag, och jag o emelie ska ha en liten myskväll imorgon förmodligen! najsbajs! eftersom jag är en äckligt bloggtorka så tänkta ja skriva lite om mig, vissa sakert har ni säkert läst tidigare, vissa har ingen hört. hahaha. jaja.
1. Jag är jätte hjödrädd! seriöst! fråga vem som helst!
2. Jag gillar inte mörker, typ ensam hemma, bor i stort hus i skogen, jaa de säger allt! läskigt!!
3. Jag hatar att åka buss i rondeller..
4. Ibland bild jag jätte åkrädd!
5. Jag tror inte ett skit på att jorden kommer gå under... haha
6. Jag vill så jävla mycket ha hål i tungan, men får inte och vet inte om jag vågar..
7. Jag vill ha min alldeles egna pojkvän som bara är min och ingen annans!
8. Jag hatar folk som snackar skit
9. Hatar killar som tror att dom är nått, fast igentligen är dom ingenting.
10. Jag gillar inte folk som driver med andra, också får man inte driva tillbaka utan att dom blir fittsur.
11. Jag blir väldigt lätt arg, så passa er!
12. Jag är väldigt blyg!
haha ja de va typ de! kommer inte på mer, finns säkert mer men endå. sen som sagt så far de tanka hit o dit då man sitter på bussen hem efter en lång skoldag! som idag började jag tänka på alla hjärtans dag ? why ? visst de är nästa vecka och så många har sin fina underbara pojk eller flickvän att krama om och mysas med hela dagen, själv har man inte de! haha forever alone.. haha nej men så är det absolut inte! har min fina underbara familj jag kan mysa om de är så, eller fina vackra underbara vänner också! så om jag nu som alla andra kommer göra på alla hjärtans dag så kan jag också!mysa med familj o fina vänner! den ni!
haha ja men nu ska jag sluta tomskriva. skönt endå o skriva av sig lite, haha men nej seriöst nu ska jag sluta!
- emmaastrandén

ps, du är min prins, bara min.

ligger i sängen med huvudvärk som aldrig vill försvinna. ska lägga mig tidigt ikväll tror jag också, men de bruka alltid sluta med att jag somnar sent endå... imorgon bllir det skolan i sin vanliga ordning! sen efter skolan har jag och emelie bestämmt att vi ska dra på helex o träna, ganska så skönt skulle jag vilja säga.
sen så har jag ju bytt header nu , blev de snyggt ? jaja huvudsaken jag tycker de! första header jag är riktigt nöjd över! puss!
- emmaastrandén

pluggar

okej, nu kör jag en paus med pluggandet.... åhh satan va ja hatar att plugga, hittar ingenting, ingenting går in i huvve, får damp snart. ska även ner o göra mig en semla tror jag som jag mumsa på medans jag plågar mig själv lite till. sen har jag även gjort en ny header, vet inte om den kommer upp idag, om inte annars så imorgon :) ja men bjuder på några bilder sen ska jag fortsätta!
yäyä en bildbomd med bilder på mig själv typ, vet att ni gillar de! nu ska jag fortsätta :*
- emmaasstrandén

alla kan bara dom vill

helluu, sitter på skolan nu i sin vanliga ordning. ska ha en genomgång snart sen får vi nog sluta efter de, najsbajs! nästa vecka får vi nog våra datorer, kanske inte berättat de för er men de ska i få, macdator , yäyä! hoppas dom kommer den här veckan så får vi nog dom nästa vecka! woopwoop! då kan man ju redigera bilder o göra fotouppgifter hemma iställe för att sitta kvar på skolan efter att man har slutat, tjocknajs! jaja nu har jag inge mer att skriva till er, pusshej!
med min feta bildbrist jag har så redigerar jag ihop gamla bilder med varandra så ska jag ta mig i kragen o fotografera lite i helgen kanske!
- emmaastrandén

myskväll med bästa syster!♥

helluuu mina vänner, sitter just nu hos min syster i finsta o ska snart tanka ner nån film vi ska kika på ikväll, har precis käkat två chees också,jummii! jaja nu ska sätta in några slingor som lossnat, sen ta ett långt skönt bad, haha sen blir de filmmys med chips o dricka :)
hösrhej!

- emmaastrandén

jag saknar din närhet.

har precis tryckt i mig tacos! o satan va gott de va med tanken på hur jävla snuskigt hungrig jag va innan, jummii! nu ligger jag i sängen med lite härlig musik. imorgon börjar jag sent åh! ja men nu har jag inge mer o skriva, puss!
haha sepeeee katt!!
- emmaastrandén

så kan de vara.

hejsan. sitter på skolan nu, fick sluta tidigare idag, ingen historia sista timmen skulle bara plugga så de fick vi göra hemma. prov på onsdag! ska hem o små plugga lite till de sen, tänkte ta fyra bussen o göra klart lite uppgifter på skolan.
lekte lite i ps, hihi min finaste prinsessan! ♥
- emmaastrandén

ge mig sommar nångång!

gör ett sista inlägg för ikväll. igentligen har jag inget att skriva så tänkte klaga lite på fitt kylan som aldrig vill försvinna! nuu vill jag haaa sommar!!!! inte - 20-28 minus fittgrader. man orka inge göra nått. man vill inte göra nått. man vill inte gå ut, man sitter bara inne vid datron.. hua ge min sommar nu säger ja bara!!!
ja som ni ser, -20 grader ...
- emmaastrandén

det som absolut inte fick hända, hände..

asså förlååååt för sämst uppdateriiiing i helgen! men sen jag skrev sist så har inte så mycket hämt! de som absolut inte fick hända, hände.. somnaaaaa!!! fuck kommer inte somna ikväll asså! somna vid fem tiden och vaknade för typ en kvart sen, sov inge länge som tur va! jävligt skönt vare faktiskt att sova, haha jaja nog om de! imorgon börja ny vecka, och hoppas de går lika fort som alla andra gör så de blir mars nån gång! som jag längtar till min o emelies stockholmsresa! åhfyfan! kommer vara sweeeet! bara över dagen! men en lång dag bort från sundsvall är ganska sweet :D
jaja nu ska jag gå ner med all disk jag har på mmitt rum som jag aldrig orka gå ner med.. ovaligt ?
två bilder som Amanda Sedin i min klass har fotat! Jätte duktig är hon! :)
- emmaastrandén

kom ihåg att det är okej att gråta.

hejsan kära ni, ligger i min säng nu! hade svin roligt igår! de där måste vi bara göra fler gånger frida!!! tack fina du för en toppen kväll. och alla ni andra jag lärde känna! iallafall så vakna jag första gången vid sextiden, vakna av att de lätt sen insåg jag att frida va borta, fick panik o sen hörde ja hon inne på toan, hahha. iallafall somnade om o sov till, låg vaken fem minuter kanske, sen somna jag om igen, hahaha o sov till endas 7.40... fuck! sen efter de va de kört! kunde inte somna om igen. gick på toa, tvättade bort sminket, tog ut linserna och bytte kläder. haha sen vakna frida vif 8. hahah låg vi o prata ett tag om hur roligt vi hade de igår! sen vid nio va vi båda svin hungriga och då bestämmde vi oss för att kolla då de gick bussar till stan. gick en 9.30 , tog den. kom in till stan o då gick vi till donken o käka! svin gott! vid tio i elva kom mammi o hämtade mig! åkte till birsta o köpte ett par vinter skor, tyckte att de behövdes nu! jajaa nu ska jag slå på en film! skriver sen ikväll! puss!
- emmaastrandén

varför ska killar alltid vara svin ?

hejsan. sitter i sängen typ halvfixad, ska snartt åka ner mot stan med frida. woopwoop! jaja har inge mer o skriva till er, förvänta er inge mer inlägg heller, ni får helt enkelt hålla koll!
haha
- emmaastrandén

godmorgon

godmorgon, ligger i sängen nu. ska snart klä på mig lite o gå ner. ikväll följer jag nog med frida till stan, får se va vi hittar på för bus, kanske fira jesper som fyllde år igår. ja men skriver sen, hörshej!

det här är vad vi kallar verklighet

ligger i sängen nyduschad nu, skönt, torr som satan i ansiktet, ( kan nog beror på kylan ? -.- ) iallafall så ska jag resa mig upp snart o sörjaaaa in mitt ansikte. haha då jag orka.. iallafall så är planerna än så länge att jag ska med frida imorgon, har inte pratat med mammi än så vet inget än, hihi ja men nu ska jag kika vidare. hare bra, hörshej!
- emmaastrandén

jag vill känna din närhet, här hos mig, brevid mig, precis just nu.

Alla har sina dåliga dagar,

jätte bra dagar,

helt ok dagar.

Idag känns de som om allt

inte är på plats. Man orka ingenting.

Man retar sig på minsta lilla,

man blir verkligen arg över ingenting.

Sån dag har  jag idag.

Det är jätte hemskt,

man vill bara ta ut sin ilska

på en okänd person som

igentligen aldrig gjort något dummt mot mig.

Man vill bara skrika, gråta,

men samtidigt ha en fin vän, kille osv att krama om.

En person man bara känner och kan prata ut hos.

Jag vill känna din närhet.

Jag vill ha dig här hos mig nu.

En person som kan få mig att skratta,

få mig på bättre humör,

en person som får mig att orka.

En person som får mig att släppa allt de dåliga som man alltid

tänker på då man är helt ensam.

Den personen vill jag ha här nu,

precis brevid mig.

Just nu.


ge miiiiig sommar nu!!

fitta va jag är less på denna kyla nu! ge mig sommar nån jävla gång!!! åhh svin kallt äre ute idag åhh. vill bara hem nu!!!
bjuder på några häliga minnen från 2011 och härliga sommar bilder som får mig att bara längtar enu mer till sommarn..
- emmaastrandén

dit leende får mig alltid att vilja lee.

sitter nu på skolan och funderar på vad jag ska göra. antar att jag få sluta typ nu om jag skulle vilja de, men sen så va de ju de att bussen inte går fören vid fyra, fuck life! jaja har haft svenska och idrott, va lite små prat på idriotten sen vid vi sluta 25 minuter tidigare, gick till hedbergska och mötte frida, hade lite att berätta för henne, så gjorde de på lunchen. ja vad händer i helgen då mina vänner, själv har jag ingen anning än. vi får väl se.
sen en sak till! de absolut värsta är då idiotkillar tror att tjejer är intresserad av dom fast att dom inte är de, plus att sen här tjejen har kille nu, som är tre tusen gånger så mycket bättre en den andra kille... haha pinsamt hur vissa killar kan beteee sig.. dom tror att dom kan få allt o alla men igentligen får dom ingen. yäyä. patetisk skulle jag vilja säga att du är.. skaffa egna vänner och ett eget liv, kankse du får de bättre än vad du har de nu. haha du eller aa ni två är så jävla pinsamt!
jaja nog om de, de sista handlar om några olika personer, men två av dom är riktigt pinsama tycker ja iallafall.
och nej ingen bild har jag att visa er heller, sorry!
- emmaastrandén

godmorgon

godmorgon! sitter i meliis säng färdigfixad nu, hahah men så klart är inte meliis klar än. så tog mig tid o blogga lite, låter väl ok?  iallafall så tror jag faktiskt att jag börja bli sjuk, jag nyser hela tiden, jag bruka aldrig göra det, är teppt i näsan och varje morgon har jag ont i halsen, så de känns verkligen som om en förkylning håller på o smyga sig fram.. men snälla nån låt mig bli sjuk nu isåfall o inte då jag ska till o åka till stockholm som de blev sist då vi tillochmed skulle sova där en natt. sov ingenting då pga hosta, jaja nu ska jag ta med mig meliis o fika lite, hörs sen!
- emmaastrandén

underbara du!

helluu mina vänner sitter i meliis säng nu o har precis duschat efter ett träningspass, hhahahaha jag och fanny är sämst på att träna, vi sprang tio minuter sen gick vi bara runt och skratta, hahah men tur vi har roligt iallafall ;) jaja ska va med fanny imorgon också efter skolan , hihihoho, ja men nu har jag inte så mycket mer att skriva till er, ha en bra kväll, godnatt puss!
jag o söt meliis innan vi gick i tjockade i oss en pizza förut lagomt innan träningen, haha jaja men puss hej!
- emmaastrandén

who do you think you are ?

nu sitter man här igen.. haha har precis haft svenska, hade redovisning, orkade inte idag fast att jag är klar, så gör det imorgon bitti iställe. ikväll sover jag hos meliis igen, blir träning med hon & fanny, mysigt, oh ja idag ska vi träna de ska inte bli som de blev igår. haha  sen ska jag o meliis vara duktig o plugga ikväll också. jag ska plugga matte och hon vet jag inte vad hon ska plugga, jaja nu ska jag gåååå, hörshej!
- emmaastrandén

get a fucking life

hur mogen är man från en skala 1-10 att hacka sig in på ens facebook o göra en facerape ? seriöst ? väx upp era jävla omogna fittor! den jävlen som har gjort de kommer heller aldrig våga erkänna känns de som, moget , jävlet moget! jaja nu sitter jag iallafall med musiken på högsta o rensar hjärnan. ska snart ner o feta i mig en fett jävla semla, förlåt för alla fula ord men jag jag är fortfarande arg, blir arg för ingenting nu vet ni de, så reta mig fan inte för mycket då jävlar, haha men ja nu ska jag sluta klaga! imorgon blir de mer träning! woopwoop! ska fan börja träna mycket nu o få upp kondtionen till sommarn ;) jaja nog om de nu ska jag bjuda på bilder
det är ett lila skal ;)
hehe tummade med emelie på msn ;)
till er fuckers som hackat er in på min facebook..
yäyä den tycket jag att jag kunde bju på!
- emmaastrandén

jag hatar att jag älskar dig

hejsan. ligger i min säng o väntar på att mammi ska blir klar med maten, sen efter de ska jag nog bara ta det lungt ikväll. fanny sitter o klaga på mig på facebook att jag pratar för mycket då vi är och tränar med varandra.. haha sötisen min, men träffas man inte lika ofta längre, då har man mycket att prata om då man väl träffas :) de va en sån gång igår då vi va o träna, fick typ ingenting gjort men endå har jag träningsvärk benen.. ur nu de kan komma sig med tanken på hur lite jag tränade igår... hahah jaja, nu ska jag ner o käka, hejdåååå :)
har fått mina skal nu, visa er sen :)
- emmaastrandén

ja orka inte

måste bara få säga några sista ord, haha kollade nyss på klockan o insåg att jag måste börja röra mig bort till hedbergska, o de köndes otroligt jobbigt att bara tänka tanken, så ja nu går jag för några timmars jobb, ha en bra dag, skriver då jag kommer hem ikväll, hörhej!

ny månad , nya möjligheter

nu månad nya möjligheter! typ ungefär ganska najs! plus att de är februari, inte lika många dagar som i alla andra månader, hoppas den här månaden går svin fort! för vet ni vad?! idag är det endast en dag och en månad kvar tills jag och emelie åker till stockholm! super kungligt najs! jaja ska se om jag hittar några trevliga bilder sen sist vi va där. iallafall så sitter jag på skolan nu!?!? döööö! börjara om en timme  :( huhu jaja men vad gör man inte lixsom? sov ju hos meliis inatt, o gissa när ungjävlen kliver up på morgonen ? 06.20 ?  asså va hände melinda? alltså hon kliver upp samma tid som mig, fast tillochmed tidigare ? jag bruka ställa min klocka på 06.20 men då kan jag ligga i sängen o dryga ett tag, men hon kliver upp då, hon har fem minuter max till bussen, jag måste åka bil till bussen. melindas buss går 08.00, min går 07.30. hahah hon är galen. plus att melinda fick värsta paniken i morse, hon somnade om o sov till 07.00. hahah hon flög upp ur sängen, dog av garv typ, själv låg man kvar ett tag o sen klev jag upp o fixa mig, endå var jag klart före hon, melinda vet att du läser de här! till dig från mig!
- Du är så ortoligt seg! asså gud! men jag älskar dig endå! hihi
jaja nu har jag inte så mycket mer att skriva till er, mina skal till telefonen kom hem igår, har själv inte sett dom en, eller jo på bild, får se dom ikväll. hihi ja men hejdå!
haha dom enda bilderna jag kunde hitta!
första bilden är på mig o emelie, (haha) då vi satt på tåget på väg ner
andra bilden är på en fisk som ni kanske ser, som fanns på hotellet vi bodde på den natten
tredje bilden tror jag att jag tog då vi va på väg ner till stockholm
fjärdebilden är på mig och emelie nån av dagarna nere i stockholm, tidigt på morgonen minns ja de va, typ innan tio tiden ? haha jaja nu ska jag kika vidare innan jag ska röra på benen bort mot hedbergska för där har dagen att bjuda på historia, matta och engelska, lovely!! eller inte
men jaa nu ska jag sluta skriva, hejdåå!
- emmaastrandén

RSS 2.0