Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta.

Jani, skriva i bloggen kanske vore ne fördel, me vad ska jag skriva? vad jag gör på dagarna, min känslor, mina funderingar ? Ingen aning faktiskt. Händer inte så mycket i mitt liv just nu, Jag är katt vakt åt Trixi, jag har varit på stan med Fanny och myst med Vanezza.
Jag har haft sena kvälla och tidiga morrnar, kallt kvälla och kalla morrnar. Hästen är här.
 
Jag har myst med Anna med diam tårta och paradise hotell.
Jag har funderat, tänkt och känt.
Det är ungefär detta som har hänt. Jag längtar till värmen, till studentfester, mösspåtagning, jul, nyår, min födelsedag och mest av allt studenten! 
 
 

tisdag

hejsan, va ett tag sen nu. som ni kanske sett så inlägget innan är massa bilder på Emilia fotade henne igår. Och det gick super, hon va så tyst o snäll. vad mer har hänt ? skolan rulla på som vanligt redan skolless, men idag har vi kommit fram till att vi nu ska börja spara undan pengar till studenten så de börja bli lite peppande, första studentefesten är i december då det är 200-dagars och jag är pepppad! Igår hände nått som inte alls borde få hända, nått som ingen borde få vara med om. En vän va med om olycka som blev så allvarlig så han gick bort under natten till idag på sjukhuset. Så himla sjukt, en person som man minst tror ska gå bort, en snäll människa. De är så sjukt inte varit med han på flera år, men kom ihåg för några år sen då vi va i kovland ocg grillade, du jag emelie och fanny, så himla sjukt kan inte riktigt fatta det. Vila i frid!<3
 

Min fina prinsessa!

 

mosters fina.

På lördags kväll vid sju blev jag moster för första gången till en liten prinsessa, hon kan va det finaste som finns och kan stirra på hon i timmar.
 

måndag

Hejsan! Nu är det september och slut på sommaren, det märks också på vädret, eller aa kylan som är! Pang och det blev svin kallt på kvällarna, måste skaffa mig en jacka jag kan använda, eller en väst!
Det är september och jag kan bli moster vilken dag som helst! Längtar, kom till moster efterlängtade hjärta!
Idag så provade vi studentmössa och beställde den, så det är gjort och nu känns det verkligen underbart att det snart är våran tur!
hörs puss

RSS 2.0