Lördag

Lördag och jag sitter och peppar med musik på lagom hög volym. Ska snart hoppa in i duschen sedan ska jag börja fixa mig. Ikväll ska vi till en kompis som fyller år o fira han. Igår hade jag en kanon kväll, skönt folk och han göra mycket på en natt. Han förfesta, gå på krogen, bada jacuzzi och efterfesta. Somna och vaknade upp. 
Igår åkte julgardin och julstjärnan upp, och runt spegeln en ljus slinga, om två veckor kommer tommtarna fram också. Helt jävla sjukt att det är December imorgon. 24 dagar till jul, 20 dagar till första studentfesten och 19 dagar och en måndag kvar till min födelsedag!
 
För övrigt så har jag tvättaat mitt löshår precis som verkligen behövdes, så ska torka det innan jag hoppar in i duschen!
Hörs puss
 

torsdag

Blir ett jätte kort inlägg nu, ska åka hem till holm precis när som helst, iallafall så ska jag som sagt hem nu så blir hemma tills imorgon. Imorgon ska vi på bodaborg med skolan vilket jag inte alls är speciellt pepp på. Aja offra mig. Sen på kvällen ska jag ut med tjejerna i klassen, ska bli så kul att vi alla kan gå ut nu tillsammans och komma in på krogen tillsammans. Jaja det va väl det jag hade oc berätta tror jag. Kommer inte på nå mer, kan skriva imorgon efter jag kommit hem från bodaborg om jag hinner.
hörs puss

Life is short. Break the rules,forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile.

Nu har det gått ett tag sen jag skrev här igen. Varför ska det vara så svårt att uppdatera dagligen? Jag har ingen aning faktiskt. Iallafall så har jag haft en väldigt bra helg med bra folk. Sena kvällar och tidiga mornar. Barnvaktat prinsessan och ätit mat. Allt som det ska vara och allt rulla på som det ska. Igår va vi på gladiatoerarna med skolan, fick även spendera kvällen med Anna som kommit hem från London. Fick en present av henne, trosor från viktoria´s secret, jätte fina! 
 
Nu ska jag försöka få nånting gjort, försöker fortfarande komma på ett tal jag kan prata om på svenskan, men det går absolut inte framåt, har ingen som helst aning om vad jag ska prata om. Har även haft väldigt ont i ögonen hela dagen idag, gör så ont att hålla dom öppna, känns som om dom är jätte svullna vilket dom inte är, tror jag iallafall. 
 
Om någon vet av någon som är jätte duktigt på att göra en fin header och designe på bloggen får gärna höra av sig och tippsa, vill göra nått fint och annorlunda så less på att ha samma hela tiden, har ju alltid bara en header och ändrar färg på rubriken osv. Vill ha en fin designe också.
 
Hörs puss
 

torsdag

Den 20 december får vi jullov och då är även den första studentfesten, jag ska även fixa mina naglar så har suttit och kollat på massa bildet för att få insperation, och har hittat några stycken som är väldigt fina och några som det står mellan vilket jag ska göra, eftersom det kommer hålla över jul och även nyår så ska jag försöka göra lite julnaglar men inte för mycket, förra året hade jag gröna, vet det låter hemskt men de va det inte, för hade inte helgröna, och de var även lite blåt inblandat och de får de o låta enu värre men ni hade ni sett dom då så hade ni förståt att det va inte så hemskt som det såg ut. Just nu sitter jag och gör mest ingenting, har precis städadt lite här hemma så det är fint över helgen. 
puss
 

onsdag

Fundera på ett tal man kan prata om, nått som är intressant nått som ingen vet och något som jag vill prata om. Ja jag har alltså svenska nu. Vi ska hålla ett tal på ca fem minuter vilket kommer bli kämpigt för mig för jag är värdelös på att hålla långa tal. Jag kan verkligen inte hur mycket jag än tycker att jag försöker, hur mycket jag än tycker att jag skriver, så räcker det aldrig till så det blir fem minuter. Kanske två minuter men sen tar det alltid stop. 
 
Igår iallafall så gjorde jag mest ingenting, åt mat och kollade på dumma mej. Har äntligen kollat på dom filmerna. Och dom är helt klart se värd då man är trött, ledsen eller har tråkigt. För skratta får man verkligen. Samtidigt var det även fotboll på tvn som alla andra kollade på. Och kan lova er att det var otroligt roligt att kolla på facebook under fotbolls matchen. Det va ett väldans liv på alla och de enda facbook handlade om igår va Zlatan och Ronaldo. Haha så gulligt att ni blir så till er så fort det är nått ni tycker är bra. 
 
Nog om detta, ska försöka komma på nått jag kan skriva om nu. Ikväll ska jag och Evelina äta chips med dipp och bara mysa och ta det lungt. Snart helg igen, imorgon är det redan torsdag och sen fredag. Känns som helgerna går så långsamt men endå så går dom så himla fort. Jag menar snart är det första advent också. Så då ska jag börja julpynta i min lilla lya och göra det extra julmysigt. 
hörs puss
 

måndag

Också va det måndag och ny vecka igen. Sitter och väntar på mamma, ska åka hem idag. Va ledig idag eller hade en lektion men skulle till tandläkaren just den lektionen. Efter tandläkaren åkte jag hem och la mig, somnade vid elva och vaknade sedan två. Så nu är jag riktigt utvilad, så otroligt trött efter helgerna så det va välbehövligt. Iallafall så har jag haft en toppen helg. Började i fredags med tjejmiddag hos Olivia och det var hur mysigt och trevligt som helst. Tog bussen in till stan och gick runt på krogarna med Erika Sandra och Oscar. Kom hem vid fyra ungefär och vaknade sedan åtta och kunde inte somna om... Sen lördag så va ja med Erika och vi gick runt på krogarna och gick hem typ halv fem... haha fråga inte vad vi gjorde tiden efter krogen va stängd för vi gjorde typ ingenting. Åt pizza sen satt vi bara rakt upp och ner innan vi gick hem, somna vid fem kanske och vaknade tolv dan efter. Låg i sängen hela dan igår, gick till anna vid sex tiden och va där en stund. 
hörs puss
 

vi kan gå igenom eld

Skulle lägga mig tidigt men hamnade här. Har precis kommit hem från Anna. Va först här o käkade sedan gick vi hem till henne och åt middag nummer två. haha standard! Imorgon är det fredag och jag har bara en lektion så det är skönt. Sedan ska vi till Olivia i klassen o käka som sakt, sedan blir det krogis. Har inte så mycket mer o skriva. Vet inte vad jag ska skriva om i bloggen så aa. 
puss
 

onsdag den 1 november

Siiter och väntar på att klockan ska bli halv fem så jag får åka hem till holm. Idag ska jag hem och mysa med mamma. Har inte varit hemma på cirka två veckor så nu är det på tiden att få åka hem till holm och mysa lite. Ska ta ett långt skönt bad ikväll och kolla på grey´s. Ska även förska lägga mig i tid också som va länge sen jag gjorde. Kan vara välbehövligt. Så otroligt trött under skoldagarna. Idag så skulle jag börja halv nio men då jag kom till skolan så va lektionen inställd. Lagomt less man va då man tvingat upp sig själv tidigt imorse. Imorgon är det torsdag och sen fredag. Denna vecka har gått ortoligt fort. På fredag ska jag till alnö till Olivia i klassen som ska ha tjejmiddag för hon fyllt 18. Och efter det blir det nog krogen för mig och Erika iallafall vet inte om de andra orka följa med men jag och Erika ska iallafall in på krogen efter middagen. Vad mer ska jag skriva. Allt rulla på som vanligt som känner på bra humör. Har mina vänner o familj och allt där i mellan som behövs.
Nu ska jag plocka undan lite här sendan ringa pappa så han hämtar upp mig. Så vi hörs imorgon.
puss
 
 

okej då kör vi igen då

Nu ska jag ta tag i bloggen igen. Har tagit bort lösenords skyddet för orka inte hålla på. Vill folk gå in och kommentar onödigt skit så tar jag bara reda på det på engång. Sen så har jag gjort om headern, inte den bästa men det duger i krig. Ska se om jag hittar nån som kan göra en riktigt fin, för själv tappar jag tålamodet efter nån minut om det inte går som jag vill. Iallafall i helgen så fyllde värdens bästa år. Min sambo fyllde äntligen 18. Som jag längtat. Iallafall så firade vi Erika i helgen och va in på krogen och det kändes toppen. Har haft en kanon helg med bra o skönt folk. Sen har jag dock spenaderat mina dagar på sjukhuset. Pga av Emilia har haft hög feber och  inte ätit nått, så höll min syster sällskap där under dagarna, mysigt. Ja men nu ska jag duscha sedan fortästta med tvätten som jag kört igång med, har tvätta mina lakan så får mysa ner mig i nytt mysigt ikväll, kan vara det bästa som finns. Nä nu ska jag inte skriva mer utan göra lite nytta. 
hörs puss
 

RSS 2.0